web analytics
11:11 Dubbele getallen
SpiritueelParanormaal

Walk-in’s

Walk-in’s
Een ‘Walk-in’ is de meest gebruikte term voor wanneer twee zielen, beide in overeenstemming, besluiten om van plaats te wisselen binnen het fysieke lichaam. De ziel komt meestal het fysieke vat binnen om samen te vallen met de geboorte van het fysieke vat. Een ziel kan echter ook een fysiek vat binnentreden als het lichaam ouder is. Als de oorspronkelijke ziel die in het lichaam was weggaat, zodat ze deze effectief aan de nieuwe ziel overhandigen om te gebruiken, dan is dit een volledige inloop / uitloop-situatie.

Als de twee zielen besluiten om tijdelijk of fulltime bij elkaar te blijven, dan wordt deze situatie een Soul Merge genoemd.

Elk geval wordt overeengekomen tussen de betrokken zielen en hogere zelven. Sommigen verliezen veel van de bewuste toestanden uit eerdere herinneringen of details die niet nuttig zijn of zelfs schadelijk zijn voor de reis van de nieuwe ziel, dus in sommige gevallen volledig verwijderd / geblokkeerd zodat de nieuwe ziel vooruit kan gaan zonder te worden tegengehouden door een bepaald leven ervaringen van de oorspronkelijke ziel.

Waarom zou een inloop gebeuren?

Welnu, wanneer een Ziel klaar is met wat het hier komt doen of voelt dat het tijd is om te vertrekken en dat blijven niet voordelig voor haar is, dan kan het ervoor kiezen om te vertrekken. Misschien eerder dan oorspronkelijk gepland of misschien niet. Als de ziel wil vertrekken voordat het gepland is, kan de optie om de handeling van fysieke dood van hen als persoon te vermijden de voorkeur hebben voor al diegenen die door hun fysieke overgang worden beïnvloed. De individuele redenen en voordelen kunnen talrijk zijn.

Lees ook eens:   Engelen

Sommige walk-in / walk-out situaties zijn overeengekomen vóór de geboorte van de oorspronkelijke ziel om beide betrokken zielen ten goede te komen en van dienst te zijn voor het grotere goed, misschien echt ten goede komen aan de specifieke Soul-groep en gedeelde Overziel-cluster door dit zo vaak te doen de zielen behoren tot dezelfde Overziel.

Voor de ”nieuwe” ziel betekent het voordeel van het kunnen nemen van het leven van een persoon op oudere leeftijd het vermogen om elke missie of taken die ze willen ervaren of in staat zijn om anderen van dienst te kunnen zijn, te beginnen zonder de noodzaak om de periode van kindertijd. Tijdens de kindertijd zou de ziel als kind de instructies en invloeden van de ouders of verzorgers grotendeels moeten volgen en dus niet zo vrij zijn om hun eigen weg te kiezen of actief van dienst te zijn. Het is een voor de hand liggende optie voor zielen die niet hoeven te incarneren om persoonlijke karmische redenen, dus om puur om van dienst te zijn. Misschien ook voor diegenen die een specifieke focus op genezing hebben en geen lang leven moeten ervaren om deze problemen aan te pakken.

inloop dubbele vlam deuropening

Terwijl het vermogen om oude energieën uit het verleden te genezen en op te ruimen voor veel zielen versnelt en opengaat, lijkt het logisch dat meer zielen deze optie zouden kiezen waar beschikbaar.

Lees ook eens:   Muziek om negatieve energie uit huis te verwijderen, 417 Hz, Tibetaanse klankschalen

In het geval van een walk-in / walk-out situatie maken de twee zielen bijna altijd een periode van samenvoegen door, terwijl de nieuwe ziel eraan gewend raakt om in het lichaam te zijn voordat de oorspronkelijke ziel vertrekt. Tijdens deze samengevoegde staat wordt het bewustzijn van de oorspronkelijke ziel dan beïnvloed door de trillingen, bedoelingen en energieën van de nieuwe ziel en ondergaat het veranderingen.

Deze veranderingen kunnen erg verwarrend zijn voor de bewuste staat van de Walk-in of Soul Merge en vaak wordt een gevoel van verlies ervaren voor de persoon die ze eerder waren. De geliefden van de walk-in ervaren ook vaak een gevoel van verlies en verwarring met de veranderingen in hun persoonlijkheid en de verschuiving in hun verbinding met hen en hun relatie.

https://www.twinflamepath.com/walk-in-soul-merge/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥