web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Russische parlementslid verliest gewicht in zijn experiment om zichzelf in te zetten voor een minimum leefbaar loon

Russische parlementslid verliest gewicht in zijn experiment om zichzelf in te zetten voor een minimum leefbaar loon

De Russische parlementslid uit de regio Saratov, Nikolai Bondarenko, is bezig met een experiment, waarin hij probeert te overleven in het budgetteren van het minimumloon van 3500 roebel ($ 54) per maand. De MP is al een paar kilo kwijtgeraakt, klaagde hij.

“Ik woog 94 kg aan het begin van mijn experiment twee weken geleden, nu weeg ik 88 kg, ik ben afgevallen”, zei Bondarenko.

De MP zei ook dat hij voornamelijk granen en groenten blijft eten. Voor het ontbijt heeft hij 1,5 eieren, zijn lunch is een bord met boekweit of vleesloze koolsoep.

Bondarenko is momenteel op zakenreis in de republiek Yakutia in Siberië, waar hij het experiment voortzet. Hij huurt daar een appartement en kookt voor zichzelf. Het communistische parlementslid zei ook dat hij niets at tijdens de 4,5 uur durende vlucht. “Om de zuiverheid van het experiment tijdens de vlucht die 4,5 uur duurde niet te doorbreken, moest ik stoppen met eten en dronk ik alleen water,” merkte hij op.

Bondarenko startte het experiment na een schandaal dat uitbrak met de voormalige regionale minister Natalya Sokolova. De laatstgenoemden verzetten zich tegen het verhogen van het minimumloon van 3.500 roebel en zeiden dat men gemakkelijk voor dat geld zou kunnen leven als men hun voedselconsumptie zou kunnen beperken tot seizoensgebonden groenten en fruit. “Macaroni kost altijd hetzelfde. Hoe zit het met kefir? Dit is erg goedkoop!” Natalya Sokolova zei. Bondarenko daagde haar uit om erachter te komen of het mogelijk was om te leven van 3500 roebel per maand, maar ze weigerde.

Lees ook:   Wat gij niet wilt dat u geschiedt...

Sokolova’s opmerkingen veroorzaakten een storm van verontwaardiging in Rusland. Ze werd ontslagen toen ze zei dat ze zichzelf niet tot zo’n dieet kon beperken vanwege haar ‘ministeriële status’. (Werkelijk!!!!!!!!!!!) De ex-minister verdiende meer dan 190.000 roebel per maand ($ 3.000= rond de 9000 euro), plus dat ze jaarlijks 100.000 roebel uit de begroting van de regio kreeg.

Nikolai Bondarenko kondigde zijn experiment aan op 12 september. Een week later klaagde hij over het sombere dieet en een gewichtsverlies van 2 kilogram. De MP besteedt 900 ($ 14=12,34 euro) roebel per week aan levensmiddelen. Hij moest sporten opgeven omdat zijn dieet hem een ​​zwak gevoel gaf. Bondarenko is 33 jaar oud.

See more at https://www.pravdareport.com/news/society/stories/08-11-2018/141949-russia_living_wage-0/?utm_referrer=main_last_news_list

Kijk dat zijn Russen!
Geweldig, moeten ze hier ook doen!
Rutte een half jaar in de bijstand!
Brilletje kapot maken…
Dan pas snappen ze iets!
Oh ja en niemand mag hem aannemen voor werk hé?!
Oh en neem Dijkhoff ook mee!
https://angelwingsverhalen.nl/als-rutte-in-armoede-leven-zou/

Gemiddel inkomen in Rusland is

Nederland 1866 E netto t/o Rusland met 613  dollar dus netto = 540 euro
Dus 3 x minder dan hier is daar normaal betekend ook dat het bedrag van 54 omgerekende dollars per maand, hier uitkomen op 47,63 euro per maand
Dat is dan
11,75 euro per week
Dat is 1,67 euro per dag
In verhouding is dat x 3
5 euro per dag!

Er zijn hier ook mensen die moeten rondkomen van dat luttele bedrag per week…

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Greenday2/Gemiddeld_inkomen_in_Europese_landen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥