web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Realiteit versus illusie. Mensen zijn beroofd van hun vermogen om te “ontcijferen tussen feit en fictie”

25067d9bf87cc8bf06eb2ee8afee6a2f AnGel-WinGs.nl

CIA-directeur William Casey zou tegen Ronald Reagan hebben gezegd: ‘We zullen weten dat onze desinformatie compleet is als alles waarvan het Amerikaanse publiek denkt dat het onwaar is.’

Dertig jaar snel vooruit, en er is geen stukje fictie dat de massa niet zal slikken.
Van Woke tot COVID tot de oorlog in Oekraïne, mensen maken niet langer hun eigen ideologische pelgrimstochten naar de waarheid – de waarheid wordt ovenklaar geserveerd door hun politieke meerderen.

Tegenwoordig is er weinig onderscheid tussen de twee hersenhelften: realiteit en illusie. Het is niet zozeer dat mensen zijn beroofd van hun vermogen om te ontcijferen tussen deze twee, het is dat feiten zijn geheroriënteerd in fictie en fictie in feiten. Het is een degradatie van de epistemologie die zo gewichtig is, dat mensen niet eens weten dat ze niet weten wat er gebeurt, om een ​​voormalige anarchist te citeren.

In het grote geheel heeft de mensheid meineed gepleegd en het leven zoals we dat kennen is veranderd in een soort sciencefiction, soap-opera met weinig gemeenschappelijke voorouders van de werkelijkheid. Zelfs weldenkende mensen hebben het equivalent van een cerebrale kettingzaag nodig om de hele reeks onwaarschijnlijke verhalen uit te hollen tot iets dat in de verste verte op de werkelijkheid lijkt. Het gaat verder dan fictie tot voorspellend programmeren. Ze bedriegen je niet alleen; ze laten je zien dat ze je bedriegen.

Wat noch hier noch daar is voor de bedrogenen, is de staat van dienst van hun bedriegers.

Voordat de inkt opdroogde op het krantenpapier en de crisis aankondigde, werden de vervalsingen van COVID begraven onder de leugens van de oorlog, de staande ovatie van Zelensky in Westminster zorgde ervoor dat de gegevens van Pfizer van het podium werden geduwd en degenen die voorheen op de heupen bij COVID waren aangesloten, werden gekoppeld aan hun Oekraïense bruiden.

Realiteit versus illusie. Mensen zijn beroofd van hun vermogen om te “ontcijferen tussen feit en fictie

6a7f535e8a0370b67290e5d511491191 AnGel-WinGs.nl

Dit hele fiasco houdt stand, want wat mensen denken dat ze zeker weten, dat is gewoon niet zo, is een consensus. Een overwicht van verzinsels, onwaarheden en valse profeten regeert het spirituele milieu. Mensen aanbidden het prozaïsche en verheerlijken kunstgrepen. Onze morele keuzes worden geleid door platitude en niet door deugd, anekdote en niet door bewijs.

Om de zaken nog ingewikkelder te maken, is wat voorheen als heilig werd beschouwd, profaan geworden en wat voorheen profaan was, is heilig geworden, om Robert Sepehr te citeren.

Er woedt een oorlog, oké, maar je zult het operatiegebied in de menselijke psyche vinden. Het is een oorlog tegen het bewustzijn, een atrofie van de cultuur en de grimmige gevolgen ervan is de spirituele malaise van de mensheid.

Lees ook eens:  STOP met het najagen van liefde en relaties

Vrijmetselaars begrepen bijvoorbeeld dat informatie macht was. De esoterische mysteries van het universum verbergend achter de nieuwsgierige blikken van de lagere orden.
Net als nu is het niet genoeg voor deze mensen om een ​​monopolie op kennis te hebben, ze moeten alle anderen de verlichting ervan ontnemen, of nog een stap verder gaan en onwetendheid verspreiden. Het gaat verder dan het censureren van tegenargumenten om onwaarheden aan te wakkeren. Het is niet zozeer een maatschappelijke ineenstorting, maar zelfverbranding. Mensen worden verkeerd geïnformeerd en verdoofd en uitgezonden als agenten van desinformatie om verder te deconstrueren wat er over is van een reeds gedeconstrueerde realiteit.

Tot overmaat van ramp zijn er de afgelopen twee jaar precies nul lessen getrokken. Mensen ploeteren van de ene crisis naar de andere. Loop doelloos van quarantainekamp naar schuilkelder in welke richting hun politieke hogere lieden hen ook wijzen, om iedereen te bespotten die wordt genomineerd als de plaag van de samenleving, de jour. Het grote nationale tijdverdrijf is om aan de schandpalen te verzamelen en kool naar anti-vaxxers , Russen, te smijten (vul hier je antiheld in).

ac2a3a660df1163e0a6ab8468ffb85af AnGel-WinGs.nl

de infowar
Als dit allemaal opmerkelijk klinkt als een info-oorlog, dan is dat waarschijnlijk ook zo.

De strijd om de harten en geesten heeft zich online verplaatst. Onze goddelijke levensvonk wordt omgevormd tot data. Iets van goddelijke proporties dwingt ons tot internet, tot data – ons dagelijks brood (en circussen), onze digitale avatars die een rijker, zinvoller leven leiden dan hun spijbelende eigenaren.

Wat de kaars niet meer waard is, is de epistemologie van onze gegevens.
Het maakt niet uit aan welke kant van het hek je staat – een kaart met lid van de grote ontwaker of nuttige idioot aan de linkerkant, je bent nog steeds onderdeel van hetzelfde probleem.

Je bent gegijzeld door een reeks verhalen die door de klasse van roofdieren met een schop zijn opgestapeld en ontworpen met als enig doel je in vervoering te houden en niet op de hoogte, sedentair en niet pittig. In de wereld van algoritmen is iedereen gelijk geschapen, en data zijn gewoon data, er zit geen moraliteit in.

Deze gebeurtenissen spelen zich af als een bloedstollende whodunnit, maar de realiteit is dat ze niet moeten worden opgelost.

Er zijn geen antwoorden of restitutie, het is je aandacht en niet je overtuigingen die worden geoogst.
Wat deze hellehonden willen, is dat je jouw kant kiest, je strijd kiest, maar zorg ervoor dat je gevechtslinies sociale media zijn en dat je geen molotovcocktails naar de toren van Babel gooit.

Lees ook eens:  Zorgverzekering onbetaalbaar

Iedereen heeft een hond in de strijd. Vooral degenen die smachten naar het bloed van niet-gevaccineerden of oproepen tot geweld tegen Russen, die dat doen, volgens Voltaire, omdat degenen die je kunnen laten geloven in absurditeiten, je wreedheden kunnen laten begaan.

5382af1c187b919e6a6946490b224265 AnGel-WinGs.nl

Als de psyche van een persoon wordt belegerd en ze geen vijand aanwijzen als zondebok, kunnen ze er verstandig aan doen wie hen echt aanvalt, en dat zou gewoon niet werken.
In dit theater van het absurde wennen mensen aan fictie omdat het makkelijker is dan ongemakkelijke waarheden onder ogen te zien. Maar onder deze vruchtbare omstandigheden zal elke versie van de werkelijkheid, hoe precair ook, verdwijnen. Dat is waar de Great Reset de strijd aangaat.

Als je eenmaal iemands moralistische en culturele kaarten van de wereld ontwijdt, wordt hun plaats daarin steeds onhoudbaarder. Mensen verliezen het contact met de realiteit en wat het betekent om mens te zijn. De daaruit voortvloeiende identiteitscrisis maakt hen vatbaar voor vijandige overnames. Een van de dingen die mogelijk fout kunnen gaan, is de uiteindelijke microchips van de interfaces van de bevolking en de hersenmachine.

Voorspellend programmeren
Maar er brouwen nog vreemdere dingen. Predictive Programming is de theorie van een verborgen hand die de hefbomen van de werkelijkheid bedient.

Een soort realiteitsaanpassingsbureau dat gebeurtenissen in de echte wereld verdoezelt door middel van film, literatuur en mediamanipulatie. Het fundamentele principe hier is psychologische conditionering die de weerstand van mensen tegen de acceptatie van geplande toekomstige gebeurtenissen vermindert en hen aanmoedigt om concrete realiteitsstructuren in te wisselen voor statische constructies, totdat ons overgeërfde wereldbeeld uiteindelijk wordt vervangen door mythos en archetypen.

Dat we leven door de objectivering van de roofdierklasse is geen betwistbaar punt. Dat is hun messiascomplex, ingeprent in het collectieve bewustzijn en terug geprojecteerd op de echte wereld. Uit eigen wil blazen de massa’s leven in deze grotesqueries en deppen ze het sociale weefsel.

801e039fbf9d9cb028f3c773a125f678 AnGel-WinGs.nl

Openbaring van de methode
Maar het gaat zelfs dieper dan voorspellend programmeren. Sommigen noemen dit de Openbaring van de Methode.

Volgens Michael Hoffman: eerst onderdrukken ze het tegenargument, en wanneer het meest geschikte moment komt, onthullen ze aspecten van wat er echt is gebeurd, maar op een beperkte hangplek-manier.

Er werd ons verteld dat de vaccins onschadelijk waren, totdat Pfizer hun eigen veiligheidsclaims verwierp, maar niet voordat de hele wereld was gevaccineerd. Lockdown-apologeten in de bedrijfsmedia zijn het er nu bijna unaniem over eens dat lockdowns meer kwaad dan goed doen. Dit is geen willekeurig volte-face, maar eerder een zorgvuldig geplande opeenvolging van onthullingen wanneer de tijd rijp is.

Lees ook eens:  'Wesp verdient meer waardering'

Michael Hoffman suggereert dat: de heersende elite maakt kennis met hun suprematie. Ze noemen zichzelf virtuoze criminele meesterbreinen, die boven de wet staan ​​en onberispelijk zijn. Maar bovenal vertellen ze je, in niet mis te verstane bewoordingen, dat je geen verhaal meer hebt, deze gebeurtenissen liggen buiten je controle, net als je eigen lot. Uiteindelijk overspoelt een gevoel van apathie en abulia de mensheid, waardoor we gedemoraliseerd worden tot het punt dat we een nederlaag toegeven aan een systeem dat we niet kunnen veranderen.

Niet dat je ooit restitutie zou krijgen. Het huis is niet ontworpen om zijn eigen huishouden te doen. Diep begraven in hun rechtsstaat, is een verborgen grondwet die stelt: niets gebeurt zonder uw toestemming. In deze versie van het contractenrecht, als de waarheid eenmaal in het volle zicht verborgen is, hebt u ermee ingestemd. Er bestaat ergens een niet-ondertekend contract met uw onbeëdigde eed erop.
Uiteindelijk zijn we allemaal het slachtoffer van dezelfde meesterzet, of het nu toetsenbordevangelist of staatsapologeet is, iedereen wordt royaal genaaid, en het is niet zozeer dat ze je uitlachen, het is dat je om jezelf lacht.
*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook. Voel je vrij om Global Research-artikelen opnieuw te plaatsen en op grote schaal te delen.

Dustin is een schrijver en onderzoeker gevestigd in Londen die de afgelopen twee jaar heeft geschreven over het Nieuwe Normaal, met name de ethische en juridische kwesties rond lockdowns en mandaten, de geschiedenis en de routekaart naar de huidige bioveiligheidsstaat, en de belangrijkste spelers en instellingen die betrokken zijn bij de geglobaliseerde overname van onze commons.

Afgezien van COVID-19 schrijft Dustin over de inlichtingenstaat, groot technisch toezicht, grote filantropie, de coöptatie van activisme en mensenrechten.
Je kunt zijn werk vinden op https://www.thecogent.org. Of volg hem op twitter @TheCogent1

 

 

https://www.globalresearch.ca/revelation-method/5779242

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥