web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

VS’s obsessie om Rusland te straffen voor ‘another 9/11’ om WWIII te activeren?

VS’s obsessie om Rusland te straffen voor ‘another 9/11’ om WWIII te activeren?

De VS zijn geobsedeerd door het idee om Rusland de laatste tijd te straffen. Gerichte acties om wraak te nemen voor de “nieuwe Pearl Harbor” of de “nieuwe 9/11” kunnen op een dag uit de hand lopen en de wereld zal in een chaos van een nieuwe oorlog vallen .

wars on earth america
Rusland verklaart oorlog tegen de VS: retoriek of tegenmaatregelen?
Na de publicatie van het rapport van Democratische senatoren over ” Russische aanvallen op de democratie ” en na de aanklacht tegen 13 Russische burgers, die naar verluidt een leger van bots hadden gemaakt om zich te bemoeien met Amerikaanse verkiezingen, zeggen Amerikaanse functionarissen dat de acties van Rusland tegen de VS  een ​​oorlogsdaad te zijn, waarvan de agressie vergelijkbaar is met Pearl Harbor en 9/11 aanvallen. (Als dat zo was, scheelt dit wel weer doden! Man, man! Wat een vergelijking!)

Dit staat expliciet vermeld in de bovengenoemde documenten, evenals in publieke verklaringen van Hillary Clinton bij de presentatie van haar boek, journalist Thomas Friedman, Republikeinse en Democratische senatoren op congresvergaderingen en op televisie. Als alle dingen die Amerikaanse beleidsmakers en publieke figuren zeggen waar zijn, waarom reageert Amerika dan niet? Na Pearl Harbor liet de VS twee kernbommen vallen op Nagasaki en Hiroshima; na 9/11 lanceerden de Amerikanen de Arabische Lente.

Lees ook eens:   Regering kleuters

Als het alleen de retoriek is, dan is het duidelijk in strijd met de werkelijke stand van zaken. Inderdaad, zoals de Russische president Poetin ooit zei, de Verenigde Staten is geen bananenrepubliek, en het is onwaarschijnlijk dat “Putin’s 13” een formidabele destructieve kracht zal hebben. De belangrijkste vraag is als volgt: wat als Amerikaanse acties in overeenstemming zijn met de retoriek en de wereld zich zal storten in de chaos van een nieuwe wereldwijde oorlog ? De derde keer is een charme?

With over 800 military bases worldwide: this is Imperialistic ambitions on a scale never seen before. The USA garrisons the planet with a strangling 'baseworld'. Who is the aggressor?

Het doel van responsieve maatregelen is om in te grijpen in de Russische verkiezingen
Bellicose-uitspraken van Amerikaanse functionarissen komen als onderdeel van het ‘all-in-spel tegen Trump’, zei hoofdonderzoeker van het Institute of the USA en Canada, Vladimir Vasiliev, tegen Pravda.Ru. Donald Trump’s tegenstanders willen het onderzoek naar zijn samenwerking met Rusland op gang brengen om een ​​hefboomeffect op hem te krijgen en de kwestie van verdere financiering voor de Muller-commissie die geen serieuze bewijzen tegen Trump heeft gevonden, op te lossen. Het bestaan ​​van “Putin’s 13 vrienden” betekent integendeel dat Trump daar niet bij betrokken is, vertelde de expert aan Pravda.Ru.


Daarnaast zijn de tegenstanders van Donald Trump van mening dat dit de laatste kans is om hem ertoe te bewegen nieuwe sancties op te leggen tegen Rusland. “Als we naar Pearl Harbor kijken in een historisch perspectief, hebben de Amerikanen een nucleaire slag toegebracht in Japan nadat de Japanners hun vloot bombardeerden. Daarom geloven de Amerikanen dat zolang Rusland intervenieert in de VS, de VS moeten optreden in het Russisch verkiezingen “, zei de expert in een interview met Pravda.Ru.

Lees ook eens:   Rutte is familie van Oekraïners!

Volgens Vladimir Vasilyev moet de regering van Trump aanvullende stappen zetten die Poetin niet aan de macht zullen brengen. De Amerikanen hopen dat nieuwe sancties tegen Russische oligarchen een paleisinslag zullen veroorzaken. In dit geval zouden de Amerikanen tevreden zijn met hun bemoeienis met de Russische verkiezingen.

Toch stuurt Donald Trump, naar de mening van Vladimir Vasilyev, “een duidelijk signaal naar het Kremlin dat hij zich niet zal bemoeien met de Russische verkiezingen.”

Ronald Reagan

Haha! Truth! God Bless & Protect President Elect Trump! #MAGA 🇺🇸

We hopen dat onze expert gelijk heeft en dat de woorden over de “straf” van Rusland niets dan woorden zijn. Niettemin vliegen Russische militaire vliegtuigen niet in de buurt van de Amerikaanse grenzen, en Russische destroyers reizen ook niet in de wateren van de Golf van Mexico. Het zijn Amerikaanse oorlogsvliegtuigen en oorlogsschepen die voortdurend dicht bij de Russische grenzen lijken te staan, vooral in het gebied rond de Zwarte Zee. Bovendien besteedt Rusland geen 867 miljard dollar aan defensie. Rusland heeft nergens marionetten, maar de VS heeft er nogal wat, en een daarvan is in Oekraïne. Wanneer iemand zich Saakashvili herinnert, die Obama “verkeerd heeft begrepen” en Zuid-Ossetië heeft aangevallen in 2008, voelt men zich niet rustig over de bedoelingen van Poroshenko. Amerika’s inzet voor inadequate politici, zoals in 1933 in Duitsland, heeft de wereld op zijn zachtst gezegd veel gekost.

Lees ook eens:   Neem jij die booster op basis van 8 muizen?

Lyuba Lulko (Stepushova)
Pravda.Ru

See more at https://www.pravdareport.com/world/americas/21-02-2018/140134-usa_russia_punish-0/?utm_referrer=readers_top

Mee eens!
Duidelijke en heldere taal!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥