18 april 2021

 

Heel het gezin op dezelfde dag jarig

Heel het gezin op dezelfde dag jarig
In het Amerikaanse Cleveland gebeurde er op nieuwjaarsdag wel iets heel opmerkelijks. Zo kreeg een stel op de eerste dag van het jaar hun allereerste kindje. Niet extreem bijzonder, zou je denken. Totdat je hoort dat zowel de moeder als vader op Nieuwjaarsdag ter wereld zijn gekomen.
Het koppel was dan ook helemaal in de wolken toen hun kleine spruit op deze speciale dag werd geboren. “Als je tegelijk met je geliefde jarig bent en je dochter ook nog op dezelfde dag wordt geboren, is dat ongelooflijk. Het is een zegen”, aldus de kersverse vader van het kleintje tegenover Fox 8. Dat de baby op dezelfde dag als haar ouders ter wereld kwam, is pure toeval. Het kleintje werd namelijk pas op 10 januari verwacht.
Drie verjaardagstaarten
Omdat de ouders van het pasgeboren meisje erg van de herfst houden, hebben ze voor de naam ‘Autumn’ gekozen. Hoe dat met al die verjaardagstaarten gaat worden, is echter nog de vraag. Als het aan papa ligt, vieren ze hun verjaardag uiteindelijk gewoon met z’n drieën.

https://www.telegraaf.nl/Heel_het_gezin_op_dezelfde_dag_jarig

Lees ook:   Facebook en relaties

Gerelateerde berichten