20 januari 2021

 

Dochter ‘Sissi-held’ werd jaren misbruikt door vader

Dochter ‘Sissi-held’ werd jaren misbruikt door vader

Een voor een vallen ze van hun voetstuk, de grote sterren. Na de regen van aanklachten tegen BILL COSBY wordt ’Sissi-held’ KARLHEINZ BÖHM aan de schandpaal genageld door zijn oudste kind, SISSY BÖHM (59). Zij schreef een boek over de in mei op 86-jarige leeftijd overleden acteur met louter beschuldigingen jegens haar ouders: „Hij hield niet van me, hij sloeg me en heeft me misbruikt.”
Wie deze week weer genoten heeft van de Sissi-films die de KRO traditioneel rond kerst uitzendt, zal het niet achter KARLHEINZ BÖHM gezocht hebben. De half Duitser/half Oostenrijker, die in de trilogie de Oostenrijkse keizer FRANZ JOZEF speelt, is maanden na zijn dood zeer in opspraak geraakt… Het is het ergste wat een kind over zijn ouders kan beweren, maar SISSY BÖHM spaart haar beroemde vader niet. Eind januari verschijnt haar autobiografie In de schaduw van het licht. Het zijn 352 bladzijden vol verwijten en beschuldigingen.

https://www.telegraaf.nl/prive/23502749/__Dochter__Sissi-held__misbruikt__.html

WTF klootzakken blijf met je gore tengels van kids af!
Damn dit is zo ziek….. waarom doen mensen dit.
OMG

Lees ook:   Tekort antibiotica?

Gerelateerde berichten