Een graf uit de toekomst…?

In de Tsjechische Republiek vond men een graf uit de Toekomst
Photobucket
De hele Tsjechische Republiek spreken in angst over een vreemde en onheilspellende vondst. In de stad Yihlava werd een grafsteen ontdekt met daarop de datum van overlijden: 12.12.2012 .
In eerste instantie kon de lokale historicus zijn ogen niet geloven – omdat de datum vermeld op het monument bij de centrale begraafplaats van de stad Jihlava, nog niet eens is begonnen. Geloven dat dit een grap was, was te erg om te bedenken dus de man besloot de politie te bellen.
De secretaris van de lokale politie, bevestigde op donderdag de 15e november 2012, dat dit waar is. Hierna is de politie begonnen met zoeken naar “de overledene” in het graf van een Jozef K., wiens naam gegraveerd staat op de steen.

Een politieagent zei dat de politie geen informatie heeft om conclusies te kunnen trekken, of het nu om een grimmige grap gaat, of dit alles een diepere betekenis heeft.

De administratie van de begraafplaats is ook verbijsterd, want
als je ruimte koopt op de begraafplaats, is er altijd iets aan gegevens na te checken maar noch de naam, noch de data van geboorte en dood op het monument zijn nergens opgegeven.

Dit alles gaf aanleiding voor de Tsjechische Republiek voor mystieke stemmingen en sombere voorspellingen, in verband met de voorspellingen van een doemscenario. Het publiek eist informatie van de politie en je kunt binnenkort meer specifieke gegevens verwachten over de identiteit van de persoon wiens naam op de grafsteen staat.

Ryazan-gorod.ru

Related posts