web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

BOMBSHELL: Fauci is eigenaar van het patent op SARS-CoV-2 gp120 hiv-insertie, die de kankerdodende T-cellen van het lichaam vernietigt

Al vroeg in de pandemie meldden we dat ongebruikelijke hiv-inserties waren geïdentificeerd in het Wuhan-coronavirus (Covid-19). Dit suggereerde destijds sterk dat het virus een biowapen was dat in een laboratorium was gebouwd.
gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl
Sindsdien is verder bekend geworden dat Tony Fauci van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) een patent heeft op ten minste één van deze hiv-inserties, bekend als gp120.
HIV’s gp120-eiwit, meldt Igor Chudov op zijn Substack, is degene die LFA-1 op CD4 T-lymfocyten activeert en de celgevoeligheid verhoogt voor LFA-1-gerichte leukotoxine, volgens een onderzoek uit 2011.
Interessant is dat gp120 zich toevallig ook bevindt in het spike-eiwit van SARS-CoV-2, evenals in het spike-eiwit van alle covid-“vaccins”.
In een notendop, gp120, zoals toegepast op de spike-eiwitten in zowel covid- als covid-injecties, vernietigt effectief de immuun-T-cellen van het lichaam op dezelfde manier als HIV. En gp120 wordt specifiek gebruikt om HIV via de LFA-1-receptor in de lymfocyten af ​​te geven.
“T-lymfocyten zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor het doden van geïnfecteerde of kankercellen”, legt Chudov uit, verwijzend naar de wetenschap achter T-cellen en wat ze doen:
“T-cellen zijn een soort witte bloedcel die bekend staat als een lymfocyt. Lymfocyten beschermen het lichaam tegen kankercellen en cellen die geïnfecteerd zijn geraakt door ziekteverwekkers, zoals bacteriën en virussen.”
“T-cellymfocyten zijn nodig voor celgemedieerde immuniteit, wat een immuunrespons is waarbij immuuncellen worden geactiveerd om infecties te bestrijden. T-cellen werken om geïnfecteerde cellen actief te vernietigen en om andere immuuncellen te signaleren om deel te nemen aan de immuunrespons.

Covid is duidelijk ontwikkeld in een laboratorium met behulp van Fauci’s gepatenteerde hiv-insert om de menselijke immuniteit te vernietigen

Zoals u kunt zien, zijn T-cellen een cruciaal onderdeel van een gezonde immuniteit. Zonder hen heeft het lichaam in feite aids, en daarom wijst een groeiend aantal bewijzen op de “volledig gevaccineerde” die nu door vaccins geïnduceerde aids hebben, ook wel bekend als VAIDS.
“Het primaire mechanisme van aids is de uitputting van CD4-cellen”, legt Chudov verder uit. “Voor Sars-CoV-2 zien we ook de uitputting van CD4- en CD8-cellen.”
De Fauci-griep infecteert niet alleen T-cellen, maar bevat ook de gp120-hiv-insert. Dit is niet natuurlijk, aangezien er in de natuur geen coronavirussen bekend zijn die deze unieke schadelijke eigenschappen bezitten.
“Verbazingwekkend genoeg, als je nog steeds in toevalligheden gelooft, gebruikt HIV ook dezelfde LFA-1-receptor (als covid) om lymfocyten binnen te gaan, en gebruikt het hetzelfde gp120-eiwit om de toegang te vergemakkelijken”, schrijft Chudov.
Op basis van het beschikbare onderzoek blijkt nu dat Fauci et al. manipuleerde SARS-CoV-2 om het zich te richten op het immuunsysteem en het uit te putten van lymfocyten, net als HIV.
Zogenaamde “milde” covid laat het immuunsysteem mogelijk niet voor altijd gedecimeerd van lymfocyten, aldus Chudov. Degenen die de “vaccins” nemen, kunnen daarentegen een veel slechtere uitkomst krijgen.
“Fauci is Dr. Mengele… en hij zou op dezelfde manier gestraft moeten worden”, schreef iemand in reactie op deze onthullingen.

“Fauci was betrokken bij de hiv-pandemie van de jaren ’80,” merkte een ander op.
“Hij stootte president Reagan aan over de oorzaak en de genezing. Fauci onderdrukte generieke medicijnen en duwde de dure experimentele ‘vaccins’. Hij zei dat HIV in de lucht was en vele miljoenen zou hebben gedood. Hij zei dat elke leeftijdsgroep zou worden getroffen. Klinkt bekend?”

Lees ook:   De schooldokter en wat we onze kinderen leren

“Hij had het bij het verkeerde eind over hiv, zoals hij over Covid deed. In Sars-Covid-2 zit, in tegenstelling tot Sars-Covid-1, hiv. Dat betekent dat het door de mens is gemaakt. Fauci is eigenaar van de patenten en aandelen in Big Pharma. Toeval? Nee. Samenzwering.”
Meer gerelateerd nieuws over covid-injecties is te vinden op ChemicalViolence.com.

https://nworeport.me/2022/03/15/bombshell-fauci-owns-the-patent-on-sars-cov-2-gp120-hiv-insertion-which-destroys-the-bodys-cancer-killing- t-cells/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien