web analytics
...

Angst-analyse Covid-19met Socioloog Marieke van Voorn

Angst voorkomt niet dat je sterft. Angst voorkomt dat je leeft. Samen met Socioloog Marieke van Voorn analyseren we de crisis waarin we als maatschappij verkeren. Angst regeert en stopt ons rationele denken maar hoe kan dat? De systemische kijk van “change manager” Marieke van Voorn is verfrissend maar de zienswijzes van diverse filosofen en een psychiater komen aan bod. Oude wijsheden uit monde van Mattias de Smet, Damian Denys en Dirk de Wachter passeren de revue met bijzondere quotes waarin we veel inzichten verkrijgen op het mechanisme van angst, zingeving en het causale verband met de verstikkende massahysterie waarin feiten en context zoek zijn. Bekijk hier de prachtige video van De Nieuwe Wereld met filosoof Mattias Desmet.

Lees ook:   Rutte is stoned!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button