22 januari 2022

 

Planten in huis is heel gezond!

Yes! to this month’s Urban Jungle Bloggers topic – show your plant gang! Last month I shot a huge collection of my plants on our Ercol dresser and was blown away by how insanely, gobsmackingly beautiful they all looked that I really didn’t need much encouragement to do it again! So here is 80% of … Read more... #indoorgarden

Planten in huis zijn natuurlijke luchtfilters en ze zorgen voor zuurstof overdag
Planten beschermen tegen luchtverontreiniging binnenshuis volgens de NASA
Ze hebben de zuiverende capaciteiten van planten gemeten door ze in een afgesloten ruimte te zetten met giftige chemicaliën en elke 12 uur te kijken hoeveel er nog van de chemische stof in de ruimte aanwezig was.
De arekapalm, ladypalm, bamboepalm, en de rubberplant scoren hierbij het best!

 

Lees ook:   Oudejaarsdag en wat er voorbij komt

Gerelateerde berichten