web analytics
11:11 Dubbele getallen

Bluetooth-signalen vanuit het graf, Covid19 gevaccineerden Blue-tooth signalen op het kerkhof!

Hoe de Bluetooth Mac-adressen van de gevaccineerde sheeple te ontgrendelen

Mysterieuze MAC-adressen in Bluetooth

Staande in een supermarkt. Waarom zoveel MAC-adressen in de bluetooth-sectie. Dit is gemaakt op Android 8. r De mysterieuze MAC-adressen verschijnen niet in Android 11, alleen de normaal benoemde apparaten. Android 5 detecteert ook de MAC-adressen. de eerste 6 hexadecimale nummers zouden aan een fabrikant moeten worden toegewezen. Ik heb ook screenshots gemaakt van de Mac’s, ongeveer 28 daarvan. als iemand een verklaring heeft laat het me weten

https://www.bitchute.com/video/inFoWVCL547u/

Dode mannen kunnen inderdaad verhalen vertellen. Ze kunnen een Bluetooth-signaal uitzenden. Dat is behoorlijk griezelig. Ik kan het nu horen, de politie zal dit gebruiken om de lichamen van vermoorde mensen te vinden. Heilige rotzooi.

Mijn hemel, wat hebben ze met de mensheid gedaan…
OMG…Oh ja, natuurlijk zijn er plenty die zeiden dat dit niet waar is. Mn. de trollen van overheden, die doen voorkomen alsof dit niet waar is, nu de testen liegen er niet om wereldwijd en ga het zelf maar onderzoeken!

Je kunt het echt zelf gaan checken.
Zet een blue tooth scanner op je mobiel (Te vinden in je app store etc) en ga naar een begraafplaats, meestal zijn die wel erg rustig ook de omgeving…ga maar eens kijken hoeveel van deze nieuwe bluetooth connectie je nog kunt traceren.
Het zijn van die mensen, die sinds kort zijn overleden…
en waarschijnlijk dus gevaccineerd zijn.

Gefeliciteerd je bent een antenne geworden… nosmile AnGel-WinGs.nl

Dit is zo strafbaar…
De mensen die hierachter zitten moeten gestraft worden.
Onvoorstelbaar!

fuckneehe AnGel-WinGs.nl


Devaccinatie of dit waar is ik heb geen idee…
Die beslissing wat wel, of niet waar is, is aan jouzelf

Lees ook:   De Russen doen het alweer!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button