web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Nieuwe ontdekkingen over ons DNA..

Een verbazingwekkende ontdekking van Russische wetenschappers verklaart veel ‘paranormale’ fenomenen. Deze wetenschappers herprogrammeerden menselijk DNA met woorden en frequenties. Genetica heeft nu eindelijk mysterieuze verschijnselen verklaard zoals helderziendheid, intuïtie, genezing, het ‘bovennatuurlijke’ licht…enz. Deze Russische wetenschappers konden binnengaan in het DNA, dat westerse onderzoekers tot op heden niet konden verkennen. Zij hebben hun onderzoek beperkt tot 10% van ons DNA, het deel dat verantwoordelijk is voor de productie van eiwitten en ze beschouwden de resterende 90% van het DNA als ‘genetisch onbetekenend’..

De wetenschappers onder leiding van biofysicus en moleculaire bioloog Pyotr Garyaev heeft daarentegen besloten, dat zo’n groot deel van het DNA er natuurlijk niet voor niks is en alleen daarom, ook heel waardevolle informatie zou kunnen bevatten. Om de mysteries van dit onbekende DNA-continent te verkennen, werkten zij samen met linguïsten en genetici, om een ongewone studie uit te voeren, die de effecten van trillingen en woorden op het menselijk DNA test.

Een totaal onverwachte ontdekking
Het blijkt dat de gegevens (hier de trillingen/frequenties) worden opgeslagen in ons DNA, op eenzelfde manier als in een computergeheugen. Bovendien blijkt dat onze genetische code, de grammatica- en syntaxisregels hanteert, op een manier die heel dicht bij de menselijke taal staat! Ze ontdekten ook, dat zelfs de basisparenstructuren van DNA, regels van grammatica en syntaxis volgen.

Lees ook eens:  Nederlandse regering neemt 600 boerderijen onder dwang in beslag, bewerend dat stikstof vervuilend is

Het lijkt erop dat al onze menselijke talen slechts verbalisaties zijn van ons DNA. Ons DNA spreekt en omgekeerd, je verandert DNA met woorden en zinnen! De meest verbazingwekkende ontdekking die deze groep wetenschappers deed, is dat levend menselijk DNA kan worden gewijzigd en gereorganiseerd, door woorden en zinnen. De sleutel tot het veranderen van DNA met woorden en zinnen is het gebruik daarbij van de juiste frequentie.

Door gebruik te maken van gemoduleerde radiofrequenties en lichtfrequenties konden de Russen het celmetabolisme beïnvloeden en zelfs genetische fouten corrigeren…! Door gebruik te maken van frequenties en taal, heeft de groep opzienbarende resultaten behaald. Zij zijn er bijvoorbeeld in geslaagd om informatieschema’s over te dragen van de ene reeks DNA naar de andere. Uiteindelijk konden ze zelfs cellen herprogrammeren voor een ander genoom, zonder scalpel, zonder één snijbeurt; ze veranderden kikkerembryo’s in salamander embryo’s.

Wauw dit moet je verder lezen:

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥