web analytics
11:11 Dubbele getallen
MysterieSpiritueel

Volgens de wetenschap kunnen onze dromen een glimp zijn van parallelle universums

589197c5e497c11f479499da10974660 AnGel-WinGs.nlDromen zijn altijd een onderwerp van fascinatie geweest. Sommigen zeggen dat het slechts een door elkaar gegooide projectie is van gebeurtenissen uit ons leven die de hersenen in willekeurige volgorde afspelen. Sommigen interpreteren ze om te onthullen wat zich in hun onderbewustzijn verbergt, in een poging hun diepste angsten en verlangens te ontrafelen. Dan zijn er anderen die geloven dat dromen niet eens van ons zijn. Dat ze zoveel meer bevatten dan we begrijpen. Sommigen geloven dat dromen een vat zijn en een manier om te communiceren met de ene deur in onze wereld en de andere ergens anders. Misschien is dit de reden waarom onze verloren dierbaren tot ons spreken in onze dromen, of soms dromen we van mensen en dingen die we nooit ervaren als we wakker zijn.

De wetenschap heeft misschien eindelijk het antwoord op de vraag “wat betekenen onze dromen?” En het kan iets te maken hebben met parallelle universums.

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over de geheimen van je dromen? Maak gebruik van de 4.000 jaar oude wetenschap van numerologische analyse met een GRATIS Numerologie- videorapport !

 

Dromen door de tijd

 

Laten we bij het begin beginnen. Het woord ‘droom’ zelf komt van een oud Engels woord dat ‘vreugde’ en ‘muziek’ betekent. Zolang de geschiedenis kan worden getraceerd, zijn er talloze legendes geweest die probeerden te ontcijferen wat dromen betekenen en waarom we ze hebben. De oorsprong van onze dromen werd door de oude Grieken en Romeinen aangenomen als een rechtstreekse boodschap van God. Ze dachten dat alleen degenen met speciale bevoegdheden ze konden interpreteren. In andere culturen, zoals de Chinezen, dacht men dat dromen een boodschap waren van onze overleden voorouders. Dit idee geldt nog steeds voor velen vandaag.

Toen waren er inheemse Amerikanen die verklaarden dat dromen een glimp zijn van een andere wereld die niemand van ons ooit heeft bezocht. Ze waren het dichtst bij de realiteit die wetenschappers ontdekken.

Wat dromen vandaag betekenen

 

De consensus in alle culturen en tijden, tot op de dag van vandaag, is dat dromen een soort manifestatie zijn van onze realiteit. De wetenschap geloofde echter lange tijd dat we alleen konden dromen van dingen en mensen die we al kennen. Ze zeiden dat we niet konden dromen over iets dat we niet hebben meegemaakt. De dromen waren toen een door elkaar gegooide projectie van onze gevoelens en gedachten. Toen begon de wetenschap zich af te vragen wat daaronder schuilging.

We dromen in veel van onze zintuigen. We kunnen zoete parfums ruiken, buitenlands eten proeven, prachtige landschappen zien en degenen aanraken die we zijn kwijtgeraakt. Het lijkt alsof sommige van onze dromen zo levendig zijn dat het tijdens het dromen voelt alsof we naar een andere wereld zijn gereisd of een ander leven dat echt bestaat. Dus besloten wetenschappers om foto’s te maken van de hersenen van mensen terwijl ze slapen.

 

Het duistere geheim van de wetenschap

 

Het lijkt erop dat wetenschappers zich al bijna honderd jaar achter de oren krabben door een duister geheim. Ze ontdekten dat er misschien mysterieuze verborgen werelden zijn buiten onze menselijke zintuigen. Voor mystici en vele vrije geesten die er zijn, is dit geen nieuws. Velen hebben duidelijk gemaakt dat ze lange tijd in deze plaatsen hebben geloofd. Ze meldden waarnemingen van geesten en geesten en waren in staat om nauwkeurige voorspellingen van de toekomst te doen.

De wetenschap hield dit geheim echter een tijdje vast omdat ze niet wilde dat de bevindingen als bijgeloof zouden overkomen. Pas in de jaren 1020 vonden natuurkundigen eindelijk bewijs. Ze probeerden de exacte locatie van atomaire deeltjes zoals elektronen te bepalen, maar in plaats daarvan konden ze geen enkele locatie vinden. Dit had onmogelijk moeten zijn. De ongemakkelijke ontdekking deed hen geloven in de mogelijkheid van parallelle werelden.

Parallelle universums waren de enige verklaring

 

Toen wetenschappers de atomaire deeltjes die ze zochten niet konden lokaliseren, was de enige verklaring die ze konden vinden dat de deeltjes niet alleen in ons heelal bestaan. Dit zou betekenen dat onze wereld daar niet de enige is. Het is zo veel groter dan wij dat onze hersenen het nauwelijks kunnen bevatten. Als onze wereld niet de enige is, zou er een oneindig aantal parallelle universums kunnen zijn, allemaal net iets anders.

Denk er aan! Er kan een parallel universum zijn waar je de baan hebt aangenomen waar je spijt van hebt dat je niet bent verhuisd, of een wereld waar je liefde verkoos boven het hebben van kinderen, of een wereld waarin je rijk of arm geboren bent. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de hele geschiedenis zou daar kunnen worden herschreven.

 

b82ea85d1d0dc96b6e7d1ee520977829 AnGel-WinGs.nl

Er is ergens een kopie van ons

 

Het bestaan ​​van parallelle werelden zou ook parallelle versies van ons bevatten. Wetenschappers denken dat er een kopie van ons allemaal in een parallelle wereld zou kunnen zijn. Dit zou iemand zijn die net als jij is. Ze praten zoals jij, ze denken zoals jij, ze delen dezelfde waarde en ze hebben misschien zelfs hetzelfde leven, behalve dat ze hun eigen unieke kleine verschillen hebben. Dit kan zijn vanwege een beslissing die ze op een gegeven moment anders hebben genomen, waardoor hun pad veranderde en ze ervaringen kregen die jij hebt overgeslagen.

We zouden echter nooit de andere versies van ons ontmoeten omdat onze tijdlijnen anders zijn, en onze werelden zouden nooit in welke vorm dan ook samenvallen, niet fysiek of mentaal.

Plaatsen bezoeken waar we nog nooit zijn geweest

 

Ook al kunnen we niet precies tussen dimensies springen en de andere parallelle universums bezoeken, we zijn allemaal nog steeds op de een of andere manier met elkaar verbonden en deze ontmoeting van onze werelden kan plaatsvinden in onze dromen. Dat zou de reden zijn waarom je soms plaatsen in je dromen bezoekt waar je eigenlijk nooit bent geweest. Het is niet je verbeelding die de gaten opvult, maar het is mogelijk dat deze plaatsen ergens daarbuiten bestaan ​​en werden bezocht door een andere versie van jou, dat is net als jij, maar niet echt jij.

Misschien is je bewustzijn op de een of andere manier met elkaar verbonden, zodat je een glimp van hun wereld opvangt als je gaat slapen. Wie weet krijgen ze ook een kijkje in de jouwe.

Dingen weten die nog niet zijn gebeurd

 

Sommige mensen hebben een nog onverklaarbare ervaring in hun dromen. Ze zijn in staat om dingen in dromen te ‘zien’ die nog niet zijn gebeurd, maar die op het punt staan ​​dat te doen. Misschien komt dat omdat de parallelle universums op hun eigen tijdlijnen werken, dus als we ze in onze dromen gaan bezoeken, springen we niet per se naar hetzelfde moment in de tijd.

Om dit te begrijpen, moet je eens denken aan alle keren dat je een déjà vu hebt gehad, ook al ben je er vrij zeker van dat je dat moment eerder niet had kunnen beleven. We hebben de neiging om deze gevallen weg te poetsen en er geen diepere betekenis aan te geven. Deze bevindingen zouden echter kunnen betekenen dat déja vu’s eigenlijk slechts momenten zijn die we hebben meegemaakt in een alternatief universum, door onszelf, en we hebben er nog steeds een ‘gevoel’ van, zelfs als het niet onze eigen herinnering is.

Het concept van het multiversum

 

We hebben de neiging om te spreken over het universum, dat is slechts één grote wereld waarin we leven. We hebben al vastgesteld dat tijd en ruimte niet lineair zijn in het universum, en dat tijd slechts een concept is dat wij, als mensen, hebben vastgesteld ons bestaan ​​te begrijpen. Het zou niet vergezocht moeten lijken om dan de multiversumtheorie te accepteren, die zegt dat ons universum niet het enige is, maar dat er veel universums parallel aan elkaar bestaan. Samen vormen deze verschillende universa binnen het multiversum van parallelle universa.

Tot nu toe is dit slechts een theorie waarover onder natuurkundigen wordt gedebatteerd en die nog niet is vastgesteld. In feite zullen we het misschien nooit volledig kunnen bewijzen omdat het niet gemakkelijk te testen is en we nog geen manier hebben om andere universums te observeren. Het zou echter niet de eerste keer zijn dat de wetenschap in strijd is met wat door de natuurkunde werd aangenomen. De wetenschap heeft geleidelijk de meer abstracte principes bestudeerd, zoals dat de aarde eigenlijk rond was en niet plat, dat we tussen onzichtbare elektromagnetische velden leefden, dat de tijd langzamer ging met hoge snelheden en dat zwarte gaten in de ruimte leven. Nu voegen ze multiversums toe aan de lijst, en terugkijkend lijkt het niet onmogelijk.

De wetten van de fysica tarten

Engin Akyurt / UnsplashHoe meer de wetenschap zich verdiept in deze abstracte theorieën, hoe groter het risico dat we ons hele begrip van ons bestaan ​​zouden moeten opgeven. De wereld zoals we die kennen, is misschien helemaal niet zoals we dachten dat hij was: “Het fundamentele probleem van de kosmologie is dat de wetten van de fysica zoals we die kennen instorten op het moment van de oerknal. Welnu, sommige mensen zeggen wat daar mis mee is, wat is er mis mee dat de wetten van de fysica instorten? Voor een natuurkundige is dit een ramp.

Alle levens die we hebben gewijd aan de stelling dat het universum kenbare wetten gehoorzaamt, wetten die kunnen worden opgeschreven in de taal van de wiskunde en hier hebben we het middelpunt van het universum zelf, een ontbrekend stuk buiten de fysieke wet”, zegt Dr. Michio Kaku een Amerikaanse theoretisch fysicus, futurist en popularisator van de wetenschap.

Toch zijn velen afgestemd op hun parallelle zelf

31b0afbeb47ef5a2c078c95ef9bcf85b AnGel-WinGs.nl

Er zijn mensen die een connectie voelen met alternatieve universa en ze toeschrijven aan een “gevoel” dat ze niet kunnen afschudden als ze dromen: “Ik droom vaak van mezelf, mijn familie, enz. met kleine maar significante veranderingen. Huizen zijn anders, maar nog steeds vertrouwd ,relaties bestaan, ik ben ik maar nét iets anders. Mensen die dood zijn, leven.

Ik geloof dat degenen die we als dood beschouwen, gewoon ergens anders zijn . Dat er ergens anders is . Die religie en mythe en folklore hebben de glimp die we van die andere plek krijgen vervormd. Mijn grootmoeder, tantes, oom, neven en nichten zijn allemaal gestorven en toch heb ik decennialang interacties met hen gehad in iets dat niet hetzelfde “gevoel” heeft als een droom.

Ik denk dat we allemaal iets voelen … anders, iets meer” Kyle Phoenix / Quora

Droom interpretatie

 

Wie weet welke boodschap deze dromen bevatten. Er zijn veel droomwoordenboeken, maar geen enkele kan onze verbinding met andere werelden verklaren, of de manier waarop deze onze eigen realiteit door elkaar schudt. Professor Tegmark zei ooit. “Als we een diepgaande vraag stellen over de aard van de werkelijkheid, verwachten we dan geen antwoord dat vreemd klinkt? Evolutie gaf ons intuïtie voor de alledaagse natuurkunde die overlevingswaarde had voor onze verre voorouders, dus wanneer we ons buiten de alledaagse wereld wagen, mogen we verwachten dat het bizar lijkt.”

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥