web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De ontmaskering van de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne voeren hun exacte plannen voor 2022 – 2024

Aangezien de waarheid over de anti-(on)menselijke demonische entiteiten die onze wereld vandaag besturen, in het heden wordt onthuld , biedt het ons de mogelijkheid om het verleden opnieuw te evalueren en nieuw begrip te krijgen van onze eigen eerste persoon die getuige is van de geschiedenis terwijl deze zich ontvouwde.

We weten nu bijvoorbeeld dat de globalisten feitelijk pedofielen zijn die kinderen verhandelen. We weten dat ze een wereldwijde orgaanoogst en -transplantatie op de zwarte markt runnen. We weten dat ze routinematig plannen maken om de bedrijfswinsten te maximaliseren, door daarbij bv. een willekeurig aantal mensen te doden (covid-vaccins, ziekten, geneesmiddelen, enz.), en we weten dat ze valse vlag-operaties plannen om psychologische terrorismecampagnes te voeren tegen de mensen van de wereld.

Met dat besef, terugkijkend op gebeurtenissen als 9/11, de bomaanslag in Oklahoma City en zelfs de Tweede Wereldoorlog, brengt het plotseling nieuwe duidelijkheid: we realiseren ons dat de geschiedenis van de wereld eigenlijk een geschiedenis is van globalistisch terrorisme tegen de mensen in de wereld. Bijna elke crisis die we allemaal hebben meegemaakt, is met opzet ontworpen en ontketend om een ​​globalistisch doel van winst, macht of ontvolking te bereiken.

Er zijn bijna geen daden van daadwerkelijk terrorisme gepleegd door individuen of groepen die niet rechtstreeks door regeringen werden bestuurd of gefinancierd door globalistische exploitanten.

Zodra we het verleden en het heden volledig begrijpen, kunnen we de toekomst veel helderder zien. We weten bijvoorbeeld dat:

 1. Elke keer dat mensen op het punt staan ​​van een massale ontwaking of ‘vrijheids’-golf, ontketenen globalisten een nieuwe gruwelijke terrorismecampagne om mensen tot slaaf te maken door middel van angst.
 2. Een belangrijk wapen van de globalisten is om de mensen in isolatie te dwingen, zodat ze niet met elkaar kunnen praten. Covid-lockdowns maakten hier deel van uit, maar de veel effectievere strategie is om het elektriciteitsnet af te sluiten, zodat mensen niet eens elektronisch kunnen communiceren. (Dan hebben we altijd nog de post!)
 3. Globalisten telegraferen hun bewegingen van tevoren omdat ze de juiste verhalen moeten opstellen voorafgaand aan hun volgende golf van aanvallen. Terwijl ze bijvoorbeeld van plan zijn het elektriciteitsnet zelf uit te schakelen, geven ze waarschuwingen uit waarin wordt beweerd dat ‘extremistische’ groepen het elektriciteitsnet willen aanvallen. De echte “extremistische” groep in de VS is natuurlijk de FBI, en er is niets extremer dan een frauduleus regime dat de macht stal door verkiezingen te manipuleren en een hoax “opstand” te organiseren om hun politieke tegenstanders te demoniseren.

 

Als we dit nu met absolute zekerheid weten – en nu uit de eerste hand ervaren hoe globalistische regeringen de mensheid actief als doelwit hebben voor totale uitroeiing – kunnen we nauwkeurig anticiperen op hun volgende escalatie-aanval.

Het volgende spel is het LAATSTE spel tegen de mensheid… er zal niet eens een poging worden gedaan om hun echte motivatie te verbergen

Het lijkt er nu op dat ze klaar zijn om de “eindspel” -kaart tegen de mensheid te spelen en voor een totale vernietiging van de beschaving te gaan. Dit betekent het verstoren of vernietigen van de voedselvoorzieningsketen, het elektriciteitsnet, telecommunicatie, monetaire systemen en de rechtsstaat. Het doel is absolute chaos die leidt tot massale sterfte op wereldschaal, en hoe meer chaos ze op deze manier kunnen ontketenen, hoe gemakkelijker ze de waarheid over vaccinsterfgevallen verdoezelen.

Dit alles bevestigt wat we al geruime tijd vermoeden. De volgende aanvalsvector is een of meer van de volgende:

 • Een gefaseerde cyberaanval op de financiële infrastructuur om de transactie-infrastructuur neer te halen en steden in chaos te storten. Dit wordt de openingsronde van het script “grote reset”.
 • Een opzettelijke verwijdering van het elektriciteitsnet om een ​​soortgelijk resultaat te bereiken.
 • Een volgende telecom-kill-switch, indien nodig, om te zorgen voor de volledige ineenstorting van internetfunctionaliteit, zodat mensen niet langer online kunnen aansluiten.
 • Een bewuste afgifte van een zeer agressieve ziekteverwekker met een zeer hoge sterfte (Marburg/Ebola, etc.) of een toxisch nanodeeltje dat een ziekteverwekker simuleert. De paniek hiervan zal worden gebruikt om extra “vaccin”-campagnes te stimuleren, die natuurlijk gewoon dodelijke injecties zijn.
 • Binnenlands terrorisme valse vlag operaties waarbij nucleair of radiologisch terrorisme betrokken is. (Kan ook het massaal bespuiten van populaties in aerosolen zijn met behulp van drones of chemtrail-sproeiers.)
 • Een oorlog uitlokken met Rusland of China en daarbij het resterende Amerikaanse leger vernietigen, waardoor Amerika opzettelijk kwetsbaar wordt voor buitenlandse invasie.
 • De opschorting van eerlijke en vrije verkiezingen, het inroepen van de medische staat van beleg, massale inbeslagname van wapens, binnenlandse controleposten, covid-vernietigingskampen en soortgelijke operaties.

De tijdlijn hiervoor nadert uiteraard zeer snel omdat globalisten worden gedwongen om te handelen. Dit is waarom:

 • Het ontwaken gaat steeds sneller. De covid-verhalen vallen in elkaar. De mensheid begint in opstand te komen tegen tirannie, en de censuurpogingen hebben dit niet kunnen stoppen.
 • De tussentijdse verkiezingen van 2022 komen eraan en mogen niet plaatsvinden, anders worden de Democraten uit de macht gezet.
 • Het aantal sterfgevallen door vaccins neemt nu al toe en kan niet veel langer verborgen blijven. 

Dus de bijna zekere kans voor globalisten om hun volgende golf van aanvallen op de mensheid te ontketenen, is tussen vandaag en begin november.

Dat betekent dat we minder dan 300 dagen over hebben voor het semi-betrouwbaar functioneren van de samenleving zoals we die kennen.

Wat ga je doen met deze paar honderd resterende dagen?

De podcast Situatie-update van vandaag helpt bij het bieden van analyse en antwoorden: (opmerking: mijn stem is nog steeds aan het herstellen, dus excuses voor de energiezuinige levering…)

Brighteon.com/c607a283-dd56-41fb-b7f2-02cce4826cc8

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥