web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheSpiritueel

Ayahuasca | VOLLEDIGE DOCUMENTAIRE van Aubrey Marcus & Mitch Schultz

Deze documentaire volgt Aubrey Marcus en zijn gezelschap tijdens een krachtige Ayahuasca-ceremonie in Spiritquest Sanctuary in Peru. Onder begeleiding van Don Howard en zijn team van ayahuasca-sjamanen ervaren Aubrey en zijn stam diep kwetsbare transformationele ervaringen. Deze prachtige filmische reis wordt geregisseerd door Mitch Schultz, de regisseur van DMT the Spirit Molecule, met een originele soundtrack van Poranguí. Aubrey begon voor het eerst over Ayahuasca te spreken in de Joe Rogan Experience-podcast in 2011. Sindsdien is hij verschenen in tientallen andere documentaires en media die commentaar gaven op Ayahuasca. De documentaire probeert de kijker te helpen de volgende vragen voor zichzelf te beantwoorden: Wat is Ayahuasca? Hoe is het om Ayahuasca te nemen? Welke visioenen heb je tijdens het gebruik van Ayahuasca? Welke emotionele doorbraken vinden plaats tijdens een Ayahuasca-ceremonie? Moet ik ayahuasca nemen?

Nou goed, ik ben niet voor, zeker dat kotsgedoe dat is niet normaal.
Je lichaam kotst alleen als er iets uit moet dat niet goed is voor je lichaam!

Bv gif of voedselvergiftiging.

Er gaan ook mensen dood tijdens deze ceremonie… dus denk er goed over na als je tot dit besluit.

Het doet mij denken aan zware drugs.

Doodeng dus.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥