web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Vape-olie verandert de longen van een jonge man in de longen van een 60-jarige roker

Schokkende röntgenfoto’s laten zien dat vape-olie de longen van een 19-jarige verstopte, waardoor hij niet meer kon ademen.

Volgens artsen zagen de longen van deze man eruit alsof hij een roker was met 60 jaar ervaring, die 2 pakjes sigaretten per dag rookte.

Vapes of elektronische sigaretten worden steeds populairder, vooral onder jongeren. Tegelijkertijd vermoeden maar weinig mensen dat ze niet minder schadelijk zijn dan echte sigaretten. De 19-jarige Anthony Mayo uit Erie, Pennsylvania, VS, begon zich op een dag erg ziek te voelen. Het werd moeilijk voor hem om te ademen, hij werd bleek, zwak en voelde zich erg onwel.

Toen hij begon te hoesten, werd hij naar het ziekenhuis gebracht, waar ze bronchitis vermoedden en pillen voorschreven. Maar ze hielpen niet, en na een paar dagen werd Anthony veel erger.

Maar zelfs toen kreeg hij een verkeerde diagnose en zei dat hij een milde vorm van longontsteking had ontwikkeld. Hij kreeg nog sterkere antibiotica en steroïden voorgeschreven en een paar dagen later werd Anthony door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat hij stikte.

Pas toen werd hij gestuurd voor een röntgenfoto. Artsen ontdekten dat zijn longen letterlijk verstopt waren met verharde etherische olie van vapen. Ze zeiden dat het leek alsof het vet uit de braadpan in de longen kwam na het bakken van het spek. De vloeistof in een e-sigaret warmt op en verandert in damp die wordt ingeademd. Maar samen met de stoom kunnen oliedruppels gemakkelijk in de longen komen, die daar voor altijd blijven. Anthony Mayo was zo ziek dat hij onmiddellijk voor onbepaalde tijd in het ziekenhuis werd opgenomen omdat zijn zuurstofgehalte gevaarlijk laag was. Doktoren vrezen dat hij nooit meer volledig zal herstellen. Vervolg van onderstaand artikel na de advertentie In het ziekenhuis van Anthony wordt verwarmde zuurstof en vocht in zijn longen gepompt om een ​​deel van de verharde olie te helpen verdunnen.

Lees ook:   Nederlanders verkopen wat gratis gekregen is

Door deze procedure begon Anthony een vloeistof op te hoesten die bruin en donkergroen van kleur was, soms met bloed getint, volgens zijn vader Keith. “Zijn vapen leek cool en niet zo slecht voor zijn gezondheid.

Ik was net zo schuldig omdat ik hem het liet doen. Ik heb hem nooit uitgescholden, maar ik heb hem ook niet voorkomen. ” En nu heeft hij littekens. Of dit voor het leven is, weten we nog niet. Dit is een wachtmoment. Hij is jong, pas 19, dus daar kan hij van herstellen.” Anthony’s moeder, Tanya, die een fondsenwervingspagina opzette voor de behandeling van haar zoon, deelde zijn röntgenfoto’s op haar Facebook-pagina. “Hier is een waarschuwing voor degenen die de schade van vapen ontkennen. Dit is hoe vapen eruitziet wanneer je gezonde 19-jarige wordt opgenomen op de ICU. Zijn linkerlong is voor ongeveer 80 procent verstopt en zijn rechterlong is voor ongeveer 50 procent verstopt, zijn zuurstofgehalte was 37.”

Volgens de arts toont de afbeelding gebieden die in wezen zijn uitgehard als spekvet. De dokter zei dat hij dode mensen zag met een hoger zuurstofgehalte. Of er een volledig herstel zal zijn, is onduidelijk… De tijd zal het leren”, schreef ze.

Источник: http://paranormal-news.ru/news/maslo_iz_vejpov_zabilo_legkie_junoshi/2022-04-12-18090

Toen ik nog rookte heb ik ooit eens zoiets gekocht, proberen immers, nu dat ding was zo heftig voor mijn longen dacht dat ik stikte, dus nooit meer gebruikt of gekocht.

COPD is in feite astma… als je die klachten onderzoekt als zijnde astma kom je vaak nog wel wat verder…allergie bv daar kun je nog wel iets tegen doen bv.

Lees ook:   Pubers met een maagband? En gezond gaan eten!

Gelukkig heb ik geen copd overgehouden aan het roken, dat ik ook vrij oppervlakkig deed overigens…maar het had gekund. En daar ben ik mij van bewust dat ik geluk heb gehad en kon ik toen stoppen?
Nee ik heb teveel stress gehad in mijn leven, dus dat lukte mij toen niet om te stoppen…
Bedankt nog mensjes die stress veroorzaken bij anderen!
Vinden ze vaak heerlijk overigens!

Onderstaand bericht liet mij dus echt stoppen met roken! Dus ja het kan!
Ben de enige niet zie reacties bij de video’s! Het bestaat dus echt!

Maar ga aub niet over op dat gebruik van enge vochten in de longetjes die vaak echt nog slechter zijn dan gewoon roken!

Stop met roken

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien