web analytics

Stop met roken

 Stop met roken!!!

Ik, Angel Wings

ben dus echt serieus gestopt met roken dankzij deze video’s.

M.n de krekel… 🙂
Maar heel apart het werkt echt! Ik geloofde er niet in, nou ik ben nog steeds gestopt met roken dus ja lijkt me bewijs genoeg en prettig genoeg, ik heb geen last als iemand rookt in de omgeving vind dat zelfs wel lekker ruiken! 🙂
Maar geen trek in een sigaret! Super dus het werkt echt!

Wilt u stoppen, maar maakt u zich zorgen dat u aankomt? Wilt u het hunkeren naar binnen enkele ogenblikken stoppen? Bent u het beu dat mensen u zeggen te stoppen? Maakt u zich zorgen dat roken uw gezondheid schaadt? Heb je eerder geprobeerd te stoppen en is dit mislukt? Als stoppen gemakkelijk was, zou u dat dan vandaag doen? Laat me je helpen voorgoed te stoppen met roken.

Stop met roken met diepe, ontspannende hypnose-suggesties om uw gewoontes en onbewuste geest opnieuw te programmeren om te stoppen met roken. Stop met sigarettenverslaving door u te concentreren op de ongelooflijke voordelen van een gezonder, energieker en rookvrij leven. Luister niet naar deze opname terwijl u autorijdt of machines bedient. Deze opname is geen vervanging voor voorgeschreven medicatie; het is ook niet bedoeld als contra-indicatie of ter vervanging van medisch gediagnosticeerde aandoeningen. Alle hypnose is zelfhypnose. De kracht voor positieve verandering zit in je eigen geest. Als u ervoor kiest om de suggesties die in deze sessie worden gepresenteerd, te accepteren, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat u degene bent die veilig de controle heeft over uw eigen positieve resultaten. Rust en geniet. PS alstublieft LINK & DEEL deze video met degenen van wie je denkt dat ze baat kunnen hebben bij positieve hypnose en geleide meditatie.

 

Beste hypnosesessie stoppen met roken.

De reacties van mensen zijn best positief te noemen.
Lees ze op youtube onder de video’s.

Het is ook een stukje bewustwording, waarom rook je, uit verveling? Nerveus zijn, honger hebben, maar nog geen tijd om te eten, gemis aan liefde of aandacht, onzekerheid. Waarom rook je, na het eten, of als je gaat bellen, bij je bak koffie, bij de pc, even wat anders, even tijd voor jezelf gevoel, etc, etc.

Het is een kwestie van omdenken.
Bij alles wat je eerst deed met een sigaret, moet je gaan omdenken in hetzelfde doen zonder sigaret.
Je moet dat normaal gaan vinden.
Dus je moet het roken ongezellig gaan maken, niet meer roken in huis bv, alleen buiten of onder de afzuigkap, rook geen hele sigaret maar een halve en dat bouw je af.
Geen sigaret meer na het eten, en vind een bezigheid die je af kan houden van het roken.
Bv je nagels lakken, of opruimen, of afwassen, leer iets te gaan doen ipv te roken.
Zo kun je je gedachten afhouden van het roken.
Ik moet nu een sigaret, en je gaat in plaats daarvan bv. de vuilnis wegbrengen.
Verzet die gedachten aan die sigaret.
En geef inhoud aan de leegte die het opgeven van die sigaret jou geeft.
Leer je aandacht te focussen op iets anders.

Lees ook:   Oudste vulling ontdekt in 6500 jaar oude tand


Stop met roken Slaap Hypnose / 8 uur / Subliminaal / REGEN

Stop nu met roken TERWIJL u slaapt met Subliminal Sleep Hypnosis. Dit audioprogramma voor slaaphypnose van 8 uur is een SUBLIMINALE track. U hoort ALLEEN de rustgevende geluiden van regen terwijl uw onderbewustzijn wordt overspoeld met berichten om te stoppen met roken en weer gezonde lucht in te ademen. Stress maakt het moeilijker om te stoppen met roken.
Fragmenten uit dit nummer: Zodra de vuile rook is verdwenen, zie je duidelijk de waarheid: je verdient een schoon, helder en gezond leven Ik verdien een rookvrije omgeving Ik verdien schone lucht Ik verdien schone, gezonde longen Ik verdien een schoon, gezond lichaam U zegt nee: tegen giftige relaties, giftige banen, giftige sigaretten en andere giftige chemicaliën. Ik zeg nee: tegen giftige relaties, giftige banen, giftige sigaretten en andere giftige schadelijke chemicaliën. Je verdient het om ja te zeggen tegen reinheid, duidelijkheid, gezondheid en liefde. Nooit meer rondkomen. Geen compromissen meer. Niet meer roken van sigaretten en roken zal nooit iets invullen dat ontbreekt. Je vult jezelf nu en hier met kracht en met liefde … Ik vul mezelf met kracht en met liefde nu en hier … Ik heb geen giftige sigaretten en vape-afval meer nodig Giftige rook doet me niets Mijn gevoelens van macht en kracht en voldoening groeien met elke ademhaling van schone lucht die ik inadem. Dat klopt. Mijn gevoel van kracht groeit met elke ademhaling van schone lucht die ik inadem. Ik hou van schone, zuivere lucht Ik hou van het gevoel van schone, zuivere lucht die mijn gezonde longen binnenkomt Ik weiger giftige lucht in te ademen Ik hou van de belangrijke mensen in mijn leven Ik hou van mezelf Ik bescherm mijn dierbaren tegen giftige rook Ik bescherm mezelf tegen giftige rook Ik ben vrij van giftige sigaretten Ik voel de vrijheid van een vrij persoon Ik voel de ware eigenwaarde van een vrij persoon Vrij van giftige sigaretten Ik heb de beslissing genomen om rookvrij te zijn: Ik hou van het gevoel en de herinnering aan het verpletteren en weggooien van het laatste pakje en de laatste sigaret … Ik zie mezelf de sigaretten voor de laatste keer verpletteren en weggooien … Ik zal mezelf nooit meer blootstellen aan giftige sigarettenrook of andere giftige dampen Ik ben vrij van sigaretten en vape-pennen en giftig vape-sap Je bent vrij van sigaretten en vape-pennen en giftig vape-sap Ik ben vrij van sigaretten en vape-pennen en giftig vape-sap Je bent overgegaan van rokende slaaf naar een vrij persoon! Ik ben overgegaan van rokende slaaf naar vrij persoon! En het voelt geweldig! Ik voel me geweldig Ik voel me krachtig Ik voel me gezond Ik ben toegewijd aan mijn gezondheid Ik ben toegewijd aan mijn vrijheid Je zult nooit meer de controle over je kostbare lichaam en kostbaar leven aan iemand of iets geven. Ik zal nooit meer de controle over mijn kostbare lichaam en kostbaar leven aan iemand of iets anders geven. Elke keer dat je iemand ziet roken, heb je eigenlijk medelijden met hen. Ik heb medelijden met rokers. Ik heb medelijden met het geld dat ze verspillen. Ik heb medelijden met de hopen as. Ik heb medelijden met de walgelijke smaak die rokers ervaren. Ik heb medelijden met de vreselijke geur op hun kleding en de vreselijk ruikende adem van rokers. Ik blijf weg van de rokers … Ik heb medelijden met hun slavernij aan de drugssigaretten en vape-afval. Ik zet me in voor gezondheid Ik zet me in voor vrijheid. Ik ben er op het diepste niveau van mijn wezen volledig van overtuigd dat ik nu en altijd een niet-roker ben. Als ik mezelf vul met schone lucht en koel, helder, zuiver water, heb je je vrijheid en kracht teruggewonnen. Ik heb mijn vrijheid en macht teruggevorderd. Ik ben nu en zal voor altijd een niet-roker zijn. Je bent nu een niet-roker. Ik ben nu en zal voor altijd een niet-roker zijn Het zij zo! Ik ben Peter McLaughlin, CHt een gecertificeerde hypnotiseur en levenscoach die sinds 2006 oefent. Www.blueskyhypnosis.com Muziekcredits: “Rain” www.audioblocks.com Videocredit: www.videoblocks.com

Lees ook:   Vitamine E beschermt tegen aderverkalking

Tip, eet kauwgom…(zonder zoetstof rommel)
en denk dat je een sigaret in je mond steekt, dat werkt net zo goed bij moeilijke momenten.
Ik ben gestopt na deze video’s, en eigenlijk viel het best mee om te stoppen.
Je hebt moeilijke minuutjes… dus 1 minuut dat je denkt aargh! Nu dat is te overkomen immers… iemand zei iets moois dat me hielp… heb geen medelijden met jezelf!
En dat hielp ook… en je kunt eventueel valeriaan druppeltjes nemen als je gestressed bent bv. Niet teveel maar net 3 druppeltjes om je wat te ontspannen.


Stop met roken voor altijd – (9 uur) slaap subliminale sessie

Here is a list of all the affirmations/messages in this recording.

I am now free from smoking

I feel better when I don’t smoke

I have the power and motivation to resist cigarette cravings

I do not need to smoke

My willpower allows me to do anything

I love my life more than I love smoking

I am happier without smoking

My willpower allows me to do anything

As a non-smoker, my body becomes healthier everyday

I am proud of myself for quitting smoking

I will succeed

I am full of positivity

I feel great as a non-smoker

I feel healthier and more alive as a non-smoker

I have the motivation to stop smoking forever

I deal with stress easily as a non-smoker

I am in full control of my actions

My willpower grows stronger everyday

I chose to be healthy

I will never smoke again

I am a non-smoker

I have very strong willpower

I am able to relax easily

I am looking forward to a healthy future

Non-smokers look healthier, fresher and younger

I can deal with stress easily because I am a calm, confident person

Lees ook:   Gevaarlijke schimmelinfectie die zich in 'alarmerend tempo' door de VS verspreidt

I have excellent motivation

I am a happy person that can do anything

I will resist cigarette cravings

I will succeed in everything I do because I am a strong person

When I wake up each morning, I feel great

When I wake up each morning, I am full of happiness

When I wake up each morning, I am full of motivation

I can achieve anything I set my mind to

I am a happy, calm and relaxed person, and I don’t smoke

(((((All of the above are repeated throughout the recording)))))

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button