web analytics
11:11 Dubbele getallen

Amerikaans congres roept op tot afzetting van Biden

Congreslid Green riep op tot afzetting van Biden die de leegte de hand schudde

Lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Marjorie Taylor Green uitte haar verontwaardiging over het vreemde gedrag van president Joe Biden.
We hebben het over een video waarin het staatshoofd, na het beëindigen van zijn toespraak over de hervorming van de infrastructuur, naar rechts draaide en zijn hand uitstak voor een handdruk, hoewel er niemand in de buurt was. Toen, verward kijkend, deed hij een paar stappen langs het podium – blijkbaar op zoek naar een doorgang om het podium te verlaten.

 

https://youtu.be/_59agcnLAj4
“Het is een ongelooflijke schande en hij bestuurt ons land! We hebben er genoeg van!” Greene twitterde en voegde de hashtag “Impeach Biden” toe.
Het negenenzeventigjarige hoofd van de Verenigde Staten bevindt zich voortdurend in merkwaardige situaties. Dus belde Biden president Kamala Harris , verwarde Syrië met Libië , Oekraïners met Iraniërs en strafrechtelijke vervolging met prostitutie. Hij slaagde er ook niet in de eerste keer de naam van de Russische leider Vladimir Poetin correct uit te spreken, en noemde de Australische premier “de man van de andere kant” omdat hij zijn naam was vergeten.

“God save us all”: de Britten waren geschokt door een nieuwe verlegenheid van Biden

Bron

Lees ook:   Paranormaal begaafde Edgar Cayce voorspelde dat Poetin ons redt van de Derde Wereldoorlog
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button