web analytics
11:11 Dubbele getallen

Mysterieuze Bol die uit Zichzelf Beweegt – de Betz-Bol

Jarenlang zijn er talloze vreemde artefacten gevonden – boeken met vreemde codes, onverklaarbare kaarten, stenen met ongebruikelijke vormen, oude figuren die vreemde dingen uitbeelden, en… het geval van de Betz-bol, een mysterieuze metalen bol die per ongeluk werd gevonden door een Amerikaans gezin in de jaren zeventig dat het vermogen had om zelfstandig te verhuizen … Destijds veroorzaakte de bol een grote media-razernij en werd door velen beschreven als ‘buitenaardse technologie’. Het begon allemaal in april 1974, toen een familie uit de stad Jacksonville, Florida, een vreemd bolvormig metalen voorwerp vond met een gewicht van ongeveer 20 pond en afmetingen die iets kleiner waren dan die van een bowlingbal.

Lees ook:   Oude Kennis - Energie opgewekt in hekwerken
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button