web analytics

Kom in opstand

Convex Kafka – Kom in opstand (Official Video)

”Persbericht: Na een jaar lang Tirannie vanuit de regering, en met de avondklok als druppel, heb ik besloten dit nummer met bijbehorende Video te maken. Gastrollen voor o.a Willem Engel van Viruswaarheid & de Witte pakken demonstranten! De video is geschoten door Fade production. Deel de boodschap!

 

Wat er met opstand wordt bedoeld: vreedzaam demonstreren, je ongenoegen uiten in muziek of een andere kunstvorm, jezelf laten horen op social media, Mits het zonder schelden of oproepen tot geweld is, en de gevestigde orde wegstemmen op 17 maart aanstaande. Ook je niet werkende mondkapje afzetten en weer naar een ander lachen, elkaar knuffelen & gewoon weer een hand geven valt onder opstand, aangezien dat op dit moment wordt gezien als burgerlijke ongehoorzaamheid. Ik ben voor een wereld met meer liefde en warmte & minder kilheid en afstand. Met opstand wordt GEEN geweld bedoeld en ik distantieer me met klem van rellen en plunderingen. Ik roep jongen ook op om dat vooral NIET meer te doen en in plaats daarvan je ongenoegen te uiten bij vreedzame, legale demonstraties en in muziek, comedy (zoals tisjeboy Jay) of een andere kunstvorm. Ook kun je de overweging maken de journalistiek of de politiek in te gaan als je dingen wil aankaarten en wil veranderen. Laat de gevestigde orde ons niet tegen elkaar uitspelen. Love! P.s: Ook het woord NSBer heb ik een eigen interpretatie van…”

Lees ook:   De 111ste verjaardag van de babyruil te Soestdijk

Gerelateerde artikelen

Back to top button