web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“Groot-Brittannië MOET zich voorbereiden op oorlog met Rusland” Britse generaal roept op tot dienstplicht

Burgers in Groot-Brittannië moeten zich volgens militaire functionarissen voorbereiden op oorlog. Het hoofd van het leger zei dat Groot-Brittannië een ‘burgerleger’ moest ‘trainen en uitrusten’ ter voorbereiding op een oorlog met Rusland. Ook Zweden is hiervoor gewaarschuwd omdat beide legers zeggen niet voorbereid te zijn op een oorlog met Rusland. Waarom gaan ze niet gewoon oorlog voeren met Rusland? Alleen een gedachte.

Waarom niet gaan voor vrede…idioten!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥