...

22 juni 2021

 

Waar zijn Sergey Skripal en zijn dochter

Waar zijn Sergey Skripal en zijn dochter

Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Rusland maakt zich ernstig zorgen over de gezondheidstoestand van de voormalige Russische inlichtingenofficier Sergey Skripal en zijn dochter. Dit wordt gemeld door het telegramkanaal Civil Defence.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken benadrukt dat de Britse zijde geen informatie verstrekt over de gezondheidstoestand van Skripale.

“We hebben geen informatie over de toestand van Sergey Skripal en zijn dochter Yulia.” Alle verzoeken die door ons aan de Britse autoriteiten zijn gestuurd, blijven onbeantwoord, “zei een medewerker van de Russische ambassade in het Verenigd Koninkrijk.

Een ander telegramkanaal 338 meldde dat de Britse autoriteiten Skripale hadden misleid, daarom kunnen ze ze nu geen vrijheid geven, omdat ze bang zijn voor hun gedrag en mogelijke publieke verklaringen. De auteurs van het kanaal verwijzen naar de informatie dat Julia Skripal een “onbeduidende positie” in de Britse inlichtingendienst kreeg, omdat ze ermee instemde deel te nemen aan een provocatie tegen Rusland. De resonantie van het incident overtrof echter aanzienlijk de verwachtingen van Skripal’s dochter.

De expert van telegramkanaal 338 is van mening dat de Britse inlichtingendiensten extreme maatregelen kunnen nemen – fysieke verwijdering, om een ​​einde te maken aan de ”vergiftiging van Skripale”. De deskundige beweert dat de Britse media de wereld “voorbereiden” op een “heilig offer”.

Bovendien zei de nicht van Sergey Skrypal, Victoria Skripal, dat haar oom al was overleden.(!!!!)

Herinneren, “Pravda.Ru” sprak over de verklaring van de officiële vertegenwoordiger van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova, waarin ze zijn bezorgdheid uitte over de gezondheid van Sergei Skrypal tegen de achtergrond van een artikel in de krant Times.

Lees ook:   Regering VVD crimineel!

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1407501-skripal/

Andere kant van het verhaal!

 

Gerelateerde berichten