web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De storm en Q: “Vertrouw het plan.” deel 2

Op 6 oktober 2017 ontving Trump hooggeplaatste militairen in het Witte Huis: “Misschien is dit wel de stilte voor de storm.” Q-anon begon daarna zijn beroemde datadumps. De Storm ís het Plan. Het moeras wordt leeggepompt en de misdaden van het criminele establishment komen bloot te liggen. Er zijn steeds meer signalen dat ze terrein beginnen te verliezen.

> Lees ook deel 1: Vertrouw het plan

Oud top-militair, Drake Bailey, kwam in 2012 naar buiten met het Plan. Het ontstaan en de achtergrond is nog steeds actueel. De daadwerkelijke uitvoering is inmiddels bijgesteld. In 2015 en 2016 riep hij zijn volgers op om op Trump te stemmen. Aanvankelijk werd deze oproep niet door iedereen begrepen. Trump was toch ook Cabal? Het antwoord is zowel ja als nee. Natuurlijk verkeert hij in de hoogste kringen en heeft hij het spelletje binnen de internationale zakenwereld meegespeeld.

Trump is noch perfect en zeker geen heilige. Maar hij is waarschijnlijk wel de perfecte persoon op de juiste plaats op het juiste moment. Uiteindelijk zullen we hem moeten beoordelen op zijn daden en er zijn nu al vele tekenen dat hij actie onderneemt tegen de pedofiele satanisten en de wereldwijde elite. Er zijn steeds meer insiders die bevestigen dat Trump door de militairen is gevraagd en een cruciale rol speelt in de uitvoering van het Plan. Dat verklaart ook Drake’s steun aan Trump. Bekijk onderstaande video en oordeel zelf.

 

Bekijk dit filmpje en besef wat hij zegt, hier ook gaande is, media – de leugens, het bedrog…

eze verkiezingstoespraak heeft ervoor gezorgd dat Donald Trump gekozen is. Hij noemt de Clintons het centrum van een corrupt en internationaal netwerk en kondigt aan zich tegen deze wereldwijde elite en corporaties te keren. Zijn het slechts mooie woorden, of voegt hij écht de daad bij het woord? De Executive Orders die hij op 21 december 2017 en op 11 juli 2018 tekende suggereert van wel. 

Trump gaat de strijd aan met geheime regering en Deep State

Simon Parkes beaamt dat Trump door de militairen gevraagd is en hij beschrijft zijn kabinet als een militaire regering. In de ogen van de generaals was een presidentschap met Trump de laatste kans om Amerika te redden. Dat is volgens hem waarom de Marine Generaal Dunford, woordvoerder voor de groep generaals achter het Plan, ervoor gezorgd heeft dat Trump president zou worden. “De burgers hebben voor Trump gekozen, maar hij wordt gesteund door de generaals,” aldus Simon Parkes.

Trump speelt nu een lastig spel. Zijn presidentschap is eigenlijk een verhulde militaire coup. Door de mainstream media wordt hij helemaal zwart gemaakt. De media is nog grotendeels in handen van de Cabal. In zijn periode als zakenman, werd er over het algemeen positief over hem bericht. Nu hij president is en een bedreiging voor de Cabal, laat de media geen spaander van hem heel. Zijn meest geduchte tegenstander is echter niet CNN, maar het criminele Bush-Clinton misdaadsyndicaat en de Black Hats binnen de CIA en andere agentschappen. President Trump is voor hen een enorme bedreiging.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien