web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Er zijn tegenwoordig echt ballen voor nodig om een ​​schoonheidswedstrijd voor vrouwen te winnen…

En het meedogenloze wissen van echte vrouwen gaat door … Interessante woorden van TRANS-eigenaar van Miss Universe een paar dagen geleden … ‘ Vanaf nu wordt het gerund door weemen … Eigendom van een transvrouw voor alle weemen’ … Ik hou van deze kerel niet probeer zijn stem niet te veranderen. Voegt eigenlijk gewoon lagen toe aan de komische horror die de moderne wereld is…

Ik weet niet wat die transvrouw bedoelt met ‘weemen’… Is het ‘We Men’? of echt ‘weemen’? Het stadswoordenboek definieert ‘weemen’ als ‘ een soort die gedegenereerd is of een soort vrouwensoort… Weemen vermoordt meestal kinderen, houdt van TikTok, dik, praat met managers en een prostituee… ‘ Die trans is precies waar hij hoort te zijn. Hij objectiveerde vrouwen zo erg, dat hij een karikatuur werd van een…
Er is duidelijk bewijs dat een van de grootste vulkaanuitbarstingen in de menselijke geschiedenis plaatsvond in het midden van de 15e eeuw… Maar wetenschappers hebben nog steeds geen idee waar het gebeurde…


fuckneehe AnGel-WinGs.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥