web analytics
...
Paranormaal

Voorspellingen voor 2020 Nostradamus

Voorspellingen voor 2020 Nostradamus

Predictions Of Year 2020 By Nostradamus! Must See - Nutshell School
Nostradamus

Profetie over een ‘pest’ – een waarschuwing voor coronavirus? De Franse predikant Nostradamus voorspelde in 1555 dat de mensheid aan een ernstige ziekte zou lijden, die moeilijk te vernietigen zou zijn. Begin 2020 heeft de coronavirusepidemie (een ernstige longontstekingachtige ziekte) zich als een lopend vuurtje door China verspreid en tienduizenden met de ziekte van Coronavirus (COVID-19) besmet. Hij voorspelde dat een pandemie tientallen miljoenen mensen uit de Verenigde Staten en de hele wereld zou kunnen doden. “Na grote problemen voor de mensheid, wordt een grotere bereid. De Grote Verhuizer vernieuwt de tijdperken: regen, bloed, melk, hongersnood, staal en pest, mensen zullen in grote hoeveelheden zonder bloed sterven”.

Engelse tekst vertaald:

Destructieve aardbevingen

De profeet kondigde het optreden van een sterke aardbeving in de toekomst aan die zal leiden tot het zinken van de hele staat Californië onder het water van de oceaan. Ook voorspelde de ziener het optreden van enkele rampen die de wereldkaart radicaal zullen veranderen, en ook het uitbreken van de Derde Wereldoorlog, die in het Midden-Oosten zou beginnen. Nostradamus voorspelde een grote aardbeving in 2020 , in Amerika. In de Nieuwe Wereld (de West Lands) lijkt Californië de logische gok te zijn. Dit gebeurt de volgende keer dat Mercurius retrograde is in Kreeft (tussen 18 juni en 12 juli). Europa is dit jaar niet veiliger tegen aardbevingen. Het gaat er niet om of er een seism zal plaatsvinden, de vraag is wanneer het precies in 2020 zal gebeuren. De volgende aardbeving zal tussen de 7 en 7,4 graden meten op de schaal van Richter, en het zal plaatsvinden in Turkije.

Economische crisis in 2020

Staan we op het punt van een economische crisis in 2020? De meningen van analisten uit de hele wereld zijn verdeeld, maar niemand ontkent dat zwarte wolken zich hebben verzameld op de wereldeconomie. Honderden gesloten hedgefondsen gaan failliet en de internationale wisselmarkt zal in korte tijd moeten sluiten – misschien zelfs voor een week, om de paniek van het verkopen van aandelen te stoppen, die de aandelenmarkten langzaam zal omhullen. Nostradamus voorspelde ook de crisis van 2008 en in 2020 zijn de dingen niet geweldig: – de valutamarkten zijn in vrije val en hebben paniekniveaus bereikt – het einde van de crisis is nog steeds uit het zicht – de Verenigde Staten kampen al enkele jaren met een economische stagnatie – de economische fundamenten zijn vandaag niet langer van toepassing.

Bosbranden op een duizelingwekkende schaal

Bosbranden komen voor in Europa: Griekenland, Kroatië en hittegolven zullen landen zoals Portugal, Spanje, Nederland, Duitsland en Frankrijk treffen. In 2020 wordt Amerika gesmolten door bosbranden en extreme hitte: New Mexico en Californië, New Mexico, Palm Springs, Los Angeles.

Recordaantal stormen

Volgens de voorspelling van Nostradamus zal het jaar 2020 een recordaantal stormen registreren dat zal veranderen in orkanen. Amerika wordt het slachtoffer van enkele van de sterkste tornado’s die ooit zijn geregistreerd. Sommige van de tornado’s hebben een diameter van 1,6 km en zullen in een lijn vegen tot 48 km, met een windsnelheid van meer dan 320 km / u.

Grote oorlog

Een grote oosterse macht zal de oorlog winnen tegen een andere grote westerse macht / China versus de VS – de voorspelling van de beroemde Franse arts zou uit kunnen komen, gezien de beweringen van Amerikaanse economie-experts, die het hebben over de VS en het economische beleid van Trump met betrekking tot importbeperkingen , en ondanks de verzekering van Trump, voorzien zij een somber scenario.

Geïmplanteerde chips

De Franse profeet had in een van zijn visioenen gezien hoe mensen op straat zullen lopen met een chip in hun lichaam. In werkelijkheid heeft een Amerikaans bedrijf uit Wisconsin dit idee al in praktijk gebracht. De werknemers hadden chips geïmplanteerd om de insignes en aanwezigheid op het werk te vervangen.

Engeland krijgt een nieuwe koning

Nostradamus-kwatrijn geeft niet aan of koningin Elisabeth, de vorst met het langste bewind, zal sterven, of de reden waarom Groot-Brittannië een nieuwe koning zal krijgen.

Mensen zullen op de maan leven

In een van zijn visioenen zag Nostradamus mensen op de maan leven in 2020; aan de andere kant beweren wetenschappers dat NASA volgend jaar Moon-expedities plant.

Kim Jong-Un zal worden onttroond Volgens Nostradamus zal Kim Jong-Un worden onttroond door zijn volk, dat zal rebelleren. Rusland zal bij dit conflict betrokken raken en het beeld van Rusland zal voor altijd veranderen.

https://nostradamus2020.com/

en

https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions/

Hoeveel voorspellingen heeft Nostradamus goed gedaan? Een deel van de profetieën van Nostradamus, de beroemde Franse arts en alchemist uit de 16e eeuw, is uitgekomen. Nostradamus voorspelde het begin van de Tweede Wereldoorlog, de opkomst van Hitler, de val van het communisme, de moord op president JF Kennedy, de onafhankelijkheid van India en het voorkomen van de staat Israël op de wereldkaart, door de tijd bevestigde gebeurtenissen, maar ook gebeurtenissen die verder gaan op tijd.

https://wisehoroscope.org/nostradamus-2020/

Nostradamus-voorspellingen voor 2020

In Wat onthult Nostradamus ons voor 2020? Van economische crises, beurscrash, afwijkende sociaal-politieke slippages tot de dramatische achteruitgang van de actie en gevoelens van mensen. Vanuit geo-klimaat oogpunt zal de noodzaak om de aarde te zuiveren en opnieuw in evenwicht te brengen, leiden tot orkanen, overstromingen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Lees ook:   11 Tekenen dat een overleden geliefde in de buurt is

Nostradamus was van mening dat er in 2020 een nieuw tijdperk zal beginnen, zowel qua kalender als realistisch. Het jaar 2020 markeert een heilig moment, gunstig en tegelijkertijd gevaarlijk in de geschiedenis van de mensheid, bedoeld om zowel rampen als openbaringen te brengen.

En de voorgaande jaren kondigden dit verschrikkelijke, maar toch geweldige potentieel aan. Het kritieke jaar 2020 betekent niet noodzakelijk een einde, maar eerder een fundamentele transformatie van de wereld waarin we leven, een wedergeboorte van de mensheid op een nieuw spiritueel niveau. Nostradamus is ongetwijfeld ’s werelds beroemdste profeet en veronderstelde mysticus.

Zijn aanhangers beweren dat hij de toekomst met verbluffende nauwkeurigheid heeft voorspeld .

10 GROTE NOSTRADAMUS-PROFETIES VOOR 2020

Het uitbreken van de Derde Wereldoorlog. (WW3)

Het latente conflict tussen de NAVO en Rusland, de woorduitwisseling tussen Donald Trump en Noord-Korea, maar ook het feit dat de VS in 2020 de grootste militaire oefening in Azië zullen beginnen, heeft veel mensen doen denken aan Nostradamus-voorspellingen .

De meeste cryptische berichten van Nostradamus lijken dood en verderf te voorspellen. Volgens zijn profetieën zal er na de opkomst van de derde antichrist een 27 jaar verwoestende oorlog uitbreken tussen twee grote wereldmachten.

Zo klinkt de profetie: “In de stad van God zal er een grote donder zijn.

Twee broers worden verscheurd door Chaos, terwijl het fort blijft bestaan.

De grote leider zal bezwijken.

De derde grote oorlog zal beginnen wanneer de grote stad in brand staat.

‘ Coronavirus:

Een plaag werd voorspeld door Nostradamus

De Franse predikant Nostradamus zegt dat in Centuria II, laan 53, een ernstige ziekte een maritieme stad (Hong Kong) zal treffen, die zal worden geplaagd door de epidemie.

De epidemie zal zich over veel landen over de hele wereld verspreiden en mensen zullen niet meer kunnen reizen.

‘De grote plaag van de stad zal niet ophouden totdat er gewroken wordt de dood van het rechtvaardige bloed, veroordeeld voor een prijs zonder misdaad, van de grote dame die verontwaardigd is door voorwendsels.

Broeders en zusters gevangen op verschillende plaatsen ” Nostradamus voorspelde de SARS-achtige uitbraak die momenteel in de wereld plaatsvindt.

Coronavirus (COVID-19) is begonnen in China en heeft zich verspreid naar verschillende landen over de hele wereld: Thailand, Japan, Zuid-Korea, Taiwan en de Verenigde Staten en ook in Europese landen: Italië, Oostenrijk, Kroatië, Griekenland, Noorwegen, Zwitserland, Georgië en Noord-Macedonië.

Vladimir Poetin wordt vermoord en Donald Trump lijdt aan een mysterieuze ziekte.

Nostradamus voorspelde een zeer gewelddadig jaar, zowel voor de Russische president Vladimir Poetin als voor de Amerikaanse president Donald Trump.

Volgens deskundigen waarschuwde Nostradamus voor de moordaanslag op Vladimir Poetin, een gewapend conflict in het Midden-Oosten, en voor de hernieuwde relatie met zijn Amerikaanse tegenhanger tussen 2020 en 2021.

De Russische president, Vladimir Poetin, zal een moordaanslag krijgen van zijn beveiligingsteam.

Als de profetie in vervulling gaat, zal Poetin worden verraden door iemand die heel dicht bij hem staat.

Met betrekking tot Donald Trump voorspelde de profeet dat hij aan een mysterieuze ziekte zal lijden en dat een familielid van de Amerikaanse president het slachtoffer zal worden van een verkeersongeval.

Grote financiële crisis!

Volgens de voorspellingen van Nostradamus voor 2020 staan ​​we aan de vooravond van een dreigende marktcrash.

De korte maar krachtige val van de bekendste Amerikaanse aandelenindex begin dit jaar heeft wereldwijde effecten veroorzaakt, waardoor veel mensen denken aan een nieuwe crisis.

Terwijl sommige analisten volhouden dat we niet getuige zijn van een nieuwe “zeepbel” die op het punt staat te barsten, zoals in 2008, denken andere experts dat de economische chaos op de loer ligt.

In 2020 krijgt Engeland een nieuwe koning.

De dood van de koningin zal een van de meest verontrustende gebeurtenissen in de afgelopen 70 jaar in Groot-Brittannië zijn.

Sinds haar kroning, in 1952, heeft koningin Elisabeth II lang genoeg geleefd om 13 premiers van Groot-Brittannië en 13 presidenten van de Verenigde Staten van Amerika te ontmoeten.

Nu is ze 92 en dit jaar eindigt haar regering.

Bij de dood van de koningin, gedurende ten minste 12 dagen, zal Groot-Brittannië rouwen en elke activiteit stopzetten, waarbij de experts de verliezen in de economie van het land op een paar miljard pond schatten.

Banken en aandelenmarkten sluiten en zowel de begrafenis als de kroning van de opvolger van de koningin worden nationale feestdagen.

Prins Charles neemt de troon van Groot-Brittannië over.

Hij zal dan kort na het overlijden van de koningin Schotland en Wales bezoeken.

Een nieuwe paus in de katholieke kerk

Er wordt aangenomen dat Nostradamus in kwatrijnen 2.97 en 5.31 naar paus Franciscus verwees.

Maar de Franse profeet voorspelde de dood van een paus in 2020.

De opvolger van paus Franciscus zal een “jonge man” zijn die “een hoge positie zal verwerven” in 2020.

Lees ook:   Dromen over overledenen

De interpretaties van de kwatrijnen beweren dat de nieuwe paus een schandaal zal veroorzaken in de katholieke Kerk vanaf 2020, die duurt tot 2029.

Paus Franciscus zal de laatste echte paus zijn, terwijl zijn opvolger een paal zal zijn wiens pausdom zal leiden tot de verdwijning van Rome, en die in feite de laatste soevereine paus zal zijn.

‘In de laatste vervolging van de Heilige Roomse Kerk, zal er Peter de Romein regeren, die zijn kudde te midden van vele verdrukkingen zal voeden, waarna de stad met zeven heuvels wordt vernietigd en de vreselijke Rechter het volk zal oordelen.

Het einde.’ De klimaatveranderingen zullen de planeet aantasten en de wereldleiders zullen maatregelen gaan nemen tegen vervuiling.

Er zullen orkanen en aardbevingen zijn in sommige delen van Noord-Amerika.

Ja, er komt ook financiële welvaart in 2020, maar alleen als het geld wordt gebruikt, stelt Nostradamus voor goede doelen.

2020 wordt gekenmerkt door veel natuurrampen, maar ook door wetenschappelijke prestaties.

Er zullen overstromingen zijn in veel landen uit Europa (Italië, Tsjechië, Groot-Brittannië), een continent dat veel terroristische aanslagen zal doorstaan.

In het Midden-Oosten zal het extremisme-fenomeen op basis van religie toenemen.

Een grote aardbeving zal het gebied tussen Californië, VS en Vancouver, Canada treffen.

De Europeanen en Amerikanen zullen met de immigrantenkwestie worden geconfronteerd en de terroristische aanslagen zullen steeds hoger worden.

Komt het einde van de wereld in 2020?

Het einde van de wereld lijkt een obsessie te zijn van alle voorgaande en huidige generaties.

In dit apocalyptische scenario is er ongetwijfeld veel naïviteit, maar ook zelfbeschuldiging.

Instinctief waren mensen van mening dat er in hun normale gedrag veel fouten zijn met betrekking tot de bewering van Nostradamus dat elke daad zijn beloning heeft.

Dit is waarschijnlijk de wortel van het idee van het einde van de wereld.

Het is zeker dat in alle scenario’s met betrekking tot het einde van de wereld, de ernstige fouten, die het zouden bepalen, ook werden beschuldigd.

Het doel van deze bedreigingen was om de mensen te waarschuwen voor de zonden (haat, agressie, negatief denken, zelfvernietiging, oorlogen, vervuiling en de vernietiging van de natuurlijke omgeving, ontbossing, de vernietiging van dier- en plantensoorten, geïndustrialiseerd voedselsysteem , uitputting van de hulpbronnen van de planeet, enz.) begaan door de mensheid om ze te vermijden.

Onze jaarlijkse horoscoop zegt dat dit jaar niet moet worden beschouwd als een moment van vernietiging, maar eerder als de geboorte van een nieuw systeem, van een nieuw verlichtingstijdperk.

Nostradamus-profetieën , gebaseerd op twee millennia van nauwgezette astronomische waarnemingen, suggereren dat het jaar 2020 het begin zal zijn van een nieuw tijdperk, dat, zoals elke geboorte, gepaard gaat met bloed en lijden, maar ook met nieuwe hoop.

Sinds 1940 en vooral na 2003 gedraagt ​​de zon zich turbulenter dan ooit, sinds de opwarming van de aarde die een einde maakte aan het laatste ijstijdperk, 11000 jaar geleden.

De zonnefysica bevestigt dat het volgende maximale punt van de activiteit van Sun, op recordniveau, in 2020 zal plaatsvinden.

De zonnestormen hebben een correspondent in die op aarde.

De orkanen van Katrina, Rita en Wilma, vanaf 2005, vielen samen met een van de meest stormachtige weken in de gedocumenteerde geschiedenis van de zon.

Het terrestrische magnetische veld, ons schild tegen gevaarlijke zonnestraling, begint te verzwakken, waardoor de grootte van Californië hier en daar scheurt. Een omkering van de magnetische polen van de aarde, waarbij de bescherming bijna nul bereikt, zal waarschijnlijk snel optreden. De Russische geofysici geloven dat het zonnestelsel een interstellaire energiewolk is binnengegaan, die zowel de zon als de atmosfeer van alle planeten van energie voorziet en destabiliseert. Ze schatten dat de ramp veroorzaakt door de botsing van de aarde met deze wolk zich tussen 2010 en 2120 zal voordoen. De wetenschappers, die ontdekten dat de dinosaurussen en bijna 70% van alle soorten op aarde zijn verdwenen als gevolg van de botsing van de planeet met een komeet of asteroïde 65 miljoen jaar geleden, beweren met 99% zekerheid dat de tijd voor een nieuwe megastamp al is aangebroken komen. De wetenschappers, die ontdekten dat de dinosaurussen en bijna 70% van alle soorten op aarde zijn verdwenen als gevolg van de botsing van de planeet met een komeet of asteroïde 65 miljoen jaar geleden, beweren met 99% zekerheid dat de tijd voor een nieuwe megastamp al is aangebroken komen. De Yellowstone-supervulkaan, die elke 600.000 – 700.000 jaar met catastrofale gevolgen uitbarst, maakt zich weer op om zich te manifesteren. De laatste uitbarsting vond plaats 640000 jaar geleden. Nadelen: er is geen wetenschappelijke basis voor de Nostradamus-theorie; er is geen gevaar voor een botsing van de aarde met een verdwaalde asteroïde evenmin wordt de uitlijning van de planeten voor de komende decennia verwacht; de omkering van de draairichting van de aarde is praktisch onmogelijk; de inversie van de magnetische pool is de komende millennia zeer onwaarschijnlijk.

 

https://www.yearly-horoscope.org/nostradamus-predictions/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept