web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Een kijkje in het Russische Kremlin

https://youtu.be/xSqbubwS4N4

Het Kremlin van Moskou is een van de meest indrukwekkende koninklijke residenties ter wereld. Het is nu het officiële huis van de Russische president, maar voordat Vladimir Poetin het zijn eigen huis noemde, behoorde het vroeger toe aan de ultrarijke tsaren. Russische heersers zoals de Romanovs waren honderden miljarden dollars waard – en hun verguld gouden huis is zeker niet subtiel. Het Grand Kremlin Palace beschikt over de wapenkamer, waar schatten zoals de Grote Keizerskroon en de dubbele troon van de tsaren Ivan en Peter zijn opgeslagen.

Het Terempaleis is verbonden met deze schatkamer en beschikt over de privékamers van de koninklijke familie. Er wordt aangenomen dat het paleis ook verborgen kamers huisvest, de geheime ondergrondse bibliotheek van Ivan de Verschrikkelijke en gangen die werden gebruikt om onschatbare schatten te verbergen. Het Grand Kremlin Palace heeft gebieden die niet toegankelijk zijn voor het publiek, zoals de koninklijke appartementen van de tsaar.

Maar er zijn ook kamers die iedereen kan verkennen, zoals de vele gouden zalen met bronzen kroonluchters, weelderige dakramen en onschatbare kunst. Maar het gerucht gaat ook dat kerkers verborgen zijn onder de torens van het Kremlin, en er is ook een geheime doorgang ontdekt die de gefacetteerde kamer verbindt met een van de vele kathedralen van het Kremlin. Ga met ons mee op een rondleiding terwijl we je meenemen door het Arsenaal, het Staats Kremlin-paleis en het Kathedraalplein voordat we de meest weelderige kamers van het Kremlin verkennen, te zien in het Grand Kremlin Palace van meer dan $ 1 miljard. Als je je ooit hebt afgevraagd welk fortuin een Russische vorst zich kan veroorloven, dan zou deze video je nieuwsgierigheid moeten bevredigen.

Lees ook:   Terwijl we steeds meer moeten betalen voor de zorg...

Prachtig!!!!!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥