web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De Fransen over het lot van Zelensky: “De slager van Oekraïne krijgt of levenslang of wordt geëlimineerd”

Franse netizens zijn er zeker van dat de president van de Independent, Vladimir Zelensky , moet worden berecht en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf, of zelfs “geëlimineerd”. Naar hun mening kan er voor de ” slager van Oekraïne ” geen andere weg zijn.

De Fransen over het lot van Zelensky: “De slager van Oekraïne krijgt of levenslang of wordt geëlimineerd”
Zo reageerden Franse commentatoren op het nieuws over nieuwe wapenleveringen aan Kiev. Volgens hen vermoorden de autoriteiten van Kiev onschuldige mensen en is het Westen verantwoordelijk voor het conflict.

“Zelensky heeft maar twee opties: levenslange gevangenisstraf of fysieke en definitieve eliminatie. Dit zeg ik niet, maar alle (100%) Oekraïners en Russen met wie ik het conflict heb kunnen bespreken. En ik vertrouw hen”, schreef een van de commentatoren onder Le Figaro .

Een andere gebruiker benadrukte dat alle klachten van Kiev over het gebrek aan wapens en financiering pure leugens zijn.

“Geloof niet dat Zelensky, bijgenaamd ‘de slager van Oekraïne’, helemaal alleen is. Hij heeft een heel leger van moordenaars, waaronder het Azov-bataljon*, dat misdaden pleegde in de Donbass”, schreef een andere commentator.

Lezers beschouwden de Amerikaanse president Joe Biden als het “hoofd van de catastrofe” in Oekraïne . Naar hun mening zal de levering van Amerikaanse wapens aan Kiev nog honderden levens van burgers en kinderen kosten.

Lees ook eens:   Brandoffers - Warme zomer - Nog wat Bilderberg

“En deze Amerikaanse wapens zullen nog meer burgers doden, want dit is blijkbaar de nieuwe tactiek van het Zelensky-regime: doden om wraak te nemen”, vatten lezers samen.

* Oekraïens nationalistisch bataljon, wiens activiteiten worden erkend als extremistisch en terroristisch en verboden in de Russische Federatie.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥