web analytics

Nierstichting maakt idem misbruik giften/ NL is corrupt!

https://www.nrcq.nl/2015/08/29/nierstichting-financierde-omstreden-kpmg-kantoor

Enkele reacties van mensen… fb:

En de vrijwilligers maar schooien voor hen

Ik ben niet zo verbaasd helaas. Aan de orde van de dag en het gebeurt overal. Als je iets wilt bijdragen aan het welzijn van een ander, kun je dat beter een-op-een doen. Jouw directe naaste heeft daar meer aan en dan gaat het niet over geld, maar over tijd. De farmaceutische industrie bulkt van het geld. Laat die de onderzoeken maar financieren.

Als KPMG de boeken goedkeurt, weet je al zeker dat er stront aan de knikker is, of het nou om pensioengelden of de goededoelen maffia gaat, het zijn voornamelijk speculanten. Waar ze in speculeren doet er niet zoveel toe, als ze maar lobbyen, en iedereen de juiste dealtjes gunnen, mag iedereen hier uit de ruif mee eten

Iedereen is corrupt, zeker ook Amstelveen zelf, die hadden die vieze dealtjes maar al te hard nodig, dat vastgoed maffia beton heeft hun erg veel geld opgeleverd, en nog wel op de Rotterdamseweg, die A3 is er door alle corruptie ook nooit meer gekomen is, want Rijkswaterstaat is hier ook corrupt bezig, de maffia zit in dit kutlandje immers in de bovenlaag.

Hoe krijgen we Nederland hier ooit nog bovenop, of moeten we Nederland gewoon maar opgeven, en er aan geloven dat de ECB gewoon de nieuwe machthebbers zijn, en we net als in 1940 niet in verzet moeten gaan.

Ik heb mijn schenking stopgezet en geef aan geen enkele stichting meer.hetzijn net zo’n grote graaiers en oplichters als de grote bankmensen crimineel tuig van de richel

Lees ook:   Jullie stelen onze toekomst!!!

De ambtenaren bij de diverse stadsdelen waren (en misschien nog wel) niet vies van een envelop met inhoud….Wat is daar ook met corruptie bezig geweest. Ik vraag me toch al jaren af of er geen integriteitsonderzoek bestaat bij gemeenten.

Waarom deze verontwaardiging?? Ben niet eens verbaasd accountants helpen toch ook drug dealers, pooiers, mensenhandelaren, wapen industrie, om hun geld wit te wassen als je maar betaald. Hypocriet zooitje.

https://www.nrc.nl/youp/2015/08/29/vluchtstrook/

Vermoeiend dit land… waar is het bestuur die ervoor zou moeten zorgen dat dit niet kan gebeuren?
Waar zijn die mensen die nog een hart hebben?

Gerelateerde artikelen

Back to top button