web analytics

Moleculair bioloog: pandemie wordt in leven gehouden door laboratoriumvirussen

De WAARHEID van de zogenaamde “Corona-vaccinatie” onthuld. Geheime krachten willen miljarden verdienen. Wij burgers betalen – met geld en onze gezondheid.

Steeds meer wetenschappers durven in het openbaar kritiek te leveren. Naar de Ierse moleculair bioloog prof. Dr. Dolores Cahill waarschuwde voor de fatale gevolgen van de mRNA-coronavaccinatie, meldt de Tsjechische moleculair bioloog Dr. Sona Pekova spreekt in de media. Ze legde op het Tsjechische nieuwsplatform CNN Prima News uit dat het coronavirus, dat in de winter en lente 2019/2020 verscheen, allang verdwenen was. De pandemie wordt kunstmatig in leven gehouden door virussen die in het laboratorium worden gekweekt, stelt de moleculair bioloog.

Het mediaplatform zei Dr. Pekova dat het vaccin ontwikkeld door Pfizer / Biontech daarom mogelijk niet werkt. Omdat het is ontwikkeld tegen iets dat niet meer bestaat in Europa. Ze is van mening dat het vaccin ook niet zal helpen tegen de Britse virusmutatie. Dr. Pekova is ervan overtuigd dat de tweede en derde golf werden veroorzaakt door virusstammen die in laboratoria kunstmatig werden gemodificeerd. De reeds aanwezige vaccins kunnen mogelijk problemen veroorzaken met de nieuw circulerende stammen, waarschuwt Dr. Pekova.

mRNA-vaccins onberekenbaar gezondheidsrisico

De wetenschapper waarschuwt ook voor mRNA-vaccins, omdat de geneeskunde onvoldoende ervaring heeft met genetisch gemodificeerde en genveranderende vaccins: “We kennen hun veiligheidsprofiel op lange termijn niet. Ik ben niet bang voor onmiddellijke effecten, maar voor degene die binnen vijf tot tien jaar kunnen optreden. Als iemand dertig is en zich laat vaccineren, kan dat een groot risico zijn. ”Ze laat zich niet vaccineren, zei de moleculair bioloog.

Dr. Pekova geloofde dat het coronavirus tegen Kerstmis verdwenen zou zijn en op zijn best slechts kleine lokale uitbraken zou veroorzaken. Omdat het besmettingspercentage weer zo hoog is geworden, moeten er andere virusstammen zijn die “geen afstammelingen zijn van het virus vanaf het voorjaar van 2020”. De Britse virusvariant is in zijn uitwendige vorm compleet anders dan die van het lentevirus. Gezondheidscomplicaties zouden vaker voorkomen. Elke golf werd volgens haar veroorzaakt door een ander, nieuw virus. Het lentevirus is verdwenen. De Britse variant is nu de vierde coronavirusstam op rij.

Lees ook:   We hebben alsnog Russisch gas alleen mega veel duurder!

Elke golf zou zich klinisch een beetje anders gedragen, omdat elke variant een ander genoom heeft, een ander programma volgens welke het is geschreven, mijn Dr. Pekova. Als de tweede of derde golf van de eerste kwam, zou je de mutaties zien die het virus doormaakte in de tweede en derde golf in de loop van de tijd. De stammen van de verschillende golven lijken erg op elkaar, maar verschillen van elkaar. Volgens haar zijn ze kunstmatig veranderd.

Uw bericht is sinds het voorjaar niet meer gewijzigd. Het is belangrijk om de “grot” te vinden waar de virussen vandaan kwamen. Deze “grot” moet worden gesloten, inclusief management en medewerkers. Het virus gedraagt ​​zich niet zoals natuurlijke isolaten dat zouden doen. Het zou verder gaan dan wat wetenschappers ooit hebben gezien. Het virus is afkomstig van een vleermuis en is aangepast zodat het een persoon kan infecteren.

-Dus alle vaccinaties veroorzaken ziekten…maar ook ziekten die er normaal nooit zouden zijn gekomen!!!-

Molekularbiologin: Pandemie wird durch Labor-Viren am Leben erhalten

Gerelateerde artikelen

Back to top button