web analytics
...

In de staat New York sterven 23 mensen na vaccinatie met COVID-19

In de staat New York, VS, worden de oorzaken van 23 sterfgevallen na vaccinatie tegen het coronavirus onderzocht. Na betekent echter niet het gevolg: het verband met vaccinatiewmpl whistle via Angel-Wings is nog niet vastgesteld.

In de Verenigde Staten wordt massale vaccinatie van de bevolking uitgevoerd met Pfizer / BioNTech en Moderna. Momenteel worden prioritaire bevolkingsgroepen gevaccineerd: ouderen, mensen met chronische ziekten, vertegenwoordigers van hulpdiensten en maatschappelijk belangrijke beroepen.

“De laatste cijfers laten 643 bijwerkingen zien na vaccinatie met COVID-19 in de staat New York. Het Vaccin Side Effects Notification System (VAERS) heeft 23 sterfgevallen gemeld na vaccinatie met COVID-19 in de staat New York”, aldus de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention .

Alle meldingen van sterfgevallen na de introductie van het vaccin worden bestudeerd, zei een woordvoerder van het Centrum. De doodsoorzaak moet in elk geval worden bepaald door de autopsiepatholoog of de ambtenaar die de overlijdensakte afgeeft. Tot dusverre heeft het Centrum geen reden om aan te nemen dat vaccins veiligheidsproblemen hebben.

“Op dit moment heeft het Centrum voor ziektebestrijding en -preventie van de Verenigde Staten geen bevestiging ontvangen van het verband tussen een dodelijk resultaat en het COVID-19-vaccin”, citeert RIA Novosti een vertegenwoordiger van het Centrum.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1592946-coronavirus/

De politiek is hier verantwoordelijk voor!!!!!!

Lees ook:   Autisme

Gerelateerde artikelen

Back to top button