...
Gezondheid & Uiterlijk

De onherkenbare mentale kracht van haar

Volgens de Pakistaanse yogaleraar Yogi Bhajan is haar, naast het mooi om te zien of het volgen van kapseltrends, een prachtig geschenk van de natuur en kan het echt helpen bij het ontwikkelen van Kundalini-energie. Creëer leven, waardoor de vitaliteit, intuïtie en rust toenemen.

3772f6d3430cf0864a67068add987e40 via Angel-Wings

De weinig bekende krachten van haar!

Wat gebeurt er als je je haar knipt?

Lang geleden, in veel culturen, hebben mensen hun haar niet geknipt omdat het een deel van hun ziel was. Normaal gesproken, wanneer mensen worden veroverd of tot slaaf worden gemaakt, wordt hun haar geknipt, wat wordt beschouwd als een teken van slavernij. Het moet ook duidelijk zijn dat dit een straf zal zijn en de macht van de slaven zal verzwakken.

Wanneer mensen hun haar laten groeien, omarmen ze volwassenheid, wat de verantwoordelijkheid is van volwassenheid en kracht. Dit is waarom je vanaf de geboorte de gratie en rust zult hebben van een persoon zonder verminderd haar.

De botten van het voorhoofd zijn poreus en kunnen licht doorgeven aan de pijnappelklier, wat de hersen-, schildklier- en geslachtshormoonactiviteit beïnvloedt. Het haar die het voorhoofd bedekt, belemmert dit proces. Dat is goed zo krijgt het net niet teveel.

Wanneer het haar zijn maximale lengte bereikt, worden fosfor, calcium en vitamine D geproduceerd, die de lymfe binnenkomen via de twee buisjes in het bovenste deel van de hersenen en uiteindelijk het  hersenvocht binnendringen. Deze verandering van ionen zal een efficiënter geheugen produceren en leiden tot een betere fysieke fitheid, beter uithoudingsvermogen en geduld.

Yogi Bhajan (Yogi Bhajan) legde uit dat als je ervoor kiest om je haar te knippen, je niet alleen deze overtollige energie en voedingsstoffen verliest, maar dat je lichaam ook een grote hoeveelheid energie en voedingsstoffen moet leveren die nodig zijn om door te gaan met weer verloren haar te laten groeien.

Bovendien is het haar de antenne die zonne-energie oppikt en naar de prefrontale kwab leidt, het deel van de hersenen dat je gebruikt voor meditatie en beeldspraak. Deze antennes werken als geleiders en brengen je meer subtiele en kosmische energie. Het duurt ongeveer drie jaar vanaf de laatste knipbeurt om nieuwe antennes te vormen aan de uiteinden van het haar.

Lees ook:   Huidverzorging voor dames en heren!

Gespleten punten

Yogi Bhajan raadt aan om ’s nachts een beetje amandelolie te gebruiken voor je haren, voordat het de volgende ochtend wordt gewassen. Speld en bind je haar eventueel overdag aan je hoofd vast en draag een hoed om je tentakels te beschermen.

Nat haar

Yogi Bhajan zat met zijn discipelen in de woonkamer toen zijn haar nat was. Als je je haar vochtig houdt, heeft het de neiging om te krimpen en een beetje recht te trekken, of zelfs te breken als het droog is. Het idee is om tijd door te brengen in de zon om je schone, vochtige haar op natuurlijke wijze te laten drogen en wat vitamine D op te nemen.

Hoe het haar mooi te behouden?

ad3e75c7b81752699c2a4aecf9047306 via Angel-Wings

Yogi Bhajan raadt aan om je haar elke 72 uur te wassen (als je hoofdhuid veel zweet, zou dit vaker moeten gebeuren). Je haar wassen na emotionele stress kan ook helpen.

Het wordt ook aanbevolen om een ​​houten kam te gebruiken, omdat deze de bloedcirculatie kan bevorderen en de hoofdhuid kan stimuleren. Hout genereert geen statische elektriciteit, en statische elektriciteit veroorzaakt energieverlies van het haar naar de hersenen.

 

 U zult merken dat als u uw haar en hoofdhuid kamt van begin tot eind, van begin tot eind en dan herhaaldelijk door uw haar en hoofdhuid kamt, ongeacht hoe lang uw haar is, het u zal verfrissen.

 

Alle vermoeidheid van uw dag zal verdwijnen. Volgens rapporten kan het twee keer per dag kammen van het haar met deze techniek vrouwen helpen hun jeugdigheid, een gezonde menstruatiecyclus en een goed zicht te behouden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button