web analytics
...
Gezondheid & Uiterlijk

Medicijnen kunnen ook de gezondheid in gevaar brengen

1fac795af183a698e359c26fd430f68d via Angel-WingsHet is niet ongebruikelijk dat beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg regelmatig medicatie voorschrijven om patiënten te behandelen. Het is waar dat verschillende medicijnen veel levens kunnen genezen of zelfs redden, maar aan de andere kant kunnen andere medicijnen de gezondheid in gevaar brengen …

Momenteel worden sommige medicijnen misbruikt. Hoewel de meeste van hen duidelijk bedoeld zijn om ziekten van patiënten te behandelen of te genezen, kunnen sommige een ernstige bedreiging vormen voor de gezondheid van mensen die ze in grote hoeveelheden consumeren. Terwijl steeds meer verenigingen laboratoria dwingen om te stoppen met het produceren van bepaalde medicijnen die als schadelijk worden beschouwd, circuleren bepaalde gevaarlijke medicijnen die nog steeds in apotheken worden verkocht.

Een recente studie in de Verenigde Staten heeft aangetoond dat de kans op overlijden door een bijwerking tien keer zo groot is als die van hart- en vaatziekten, longkanker, borstkanker of diabetes. Bezorgd, is het niet?

Ontdek de meest gedetailleerde lijst met medicijnen die niet gevaarlijk zijn vanwege hun bijwerkingen.

Protonpompremmers: 

Protonpompremmers worden over het algemeen zure reflux genoemd, anders worden ze ook wel PPI’s genoemd. Ze zijn echter herhaaldelijk in verband gebracht met een verhoogd risico op dementie, nieraandoeningen of een hartaanval. Bovendien kunnen protonpompremmers aanhoudende obstipatie, een laag magnesiumgehalte en het risico op fracturen verhogen …

Anticoagulantia:

Bloedverdunners worden meestal voorgeschreven om beroertes en hartaanvallen te voorkomen, maar ze kunnen ook voorkomen dat bloed stolt. Kleine krassen of snijwonden kunnen overmatig en oncontroleerbaar bloeden veroorzaken, wat uiteindelijk tot de dood kan leiden. Er is absoluut geen hemostatisch medicijn. Wanneer een anticoagulans wordt gebruikt in combinatie met aspirine, kan dit een fatale infusie veroorzaken, wat kan leiden tot inwendige bloedingen .

Prednison:

Lees ook:   Vitamine E beschermt tegen aderverkalking

Prednison is een corticosteroïde die vaak wordt gebruikt voor auto-immuunziekten, zoals reumatoïde artritis, lobben en colitis ulcerosa. Het werkt door de immuunrespons te onderdrukken die ervoor zorgt dat het lichaam aanvalt. Als gevolg hiervan is uw immuunsysteem volledig verstoord! Bovendien maakt het u kwetsbaarder voor milde of ernstige infecties.

Dames, langdurig gebruik van dit corticosteroïd gaat gepaard met blauwe plekken, weinig zin in seks, acne en complexe menstruatie.

Statines:

Statines worden voorgeschreven om hoge cholesterolwaarden onder controle te houden en zijn een van de meest voorkomende geneesmiddelen die bij volwassenen worden gebruikt. Meer dan 23% van de Amerikaanse volwassenen (ouder dan 40) geeft aan statines te gebruiken.

Bijwerkingen kunnen zijn: hoofdpijn, slapeloosheid, spierpijn, misselijkheid, zwelling, gasvorming, ontspanning en uitslag. Knoflookcapsules kunnen statines gemakkelijk vervangen zonder bijwerkingen. Raadpleeg een cardioloog die erkend is voor zijn laatste onderzoek op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Antipsychotica: 

Of het nu gaat om geneesmiddelen op recept voor schizofrenie, manisch-depressieve ziekte en chronische depressie, antipsychotica kunnen de bloedsuikerspiegel, lipiden- en cholesterolspiegels verhogen en zelfs tot gewichtstoename leiden. Op de lange termijn kunnen ze echter de hersenen ernstig beschadigen en het metabool syndroom veroorzaken, waaronder hart- en vaatziekten en diabetes.

Opioïden:

Hoewel de meeste artsen vaak opioïde pijnstillers voorschrijven om zogenaamde acute pijn te behandelen, zijn deze medicijnen niet geschikt voor chronische aandoeningen. Dit weerhoudt sommige artsen er niet van om opioïden aan patiënten voor te schrijven.  Ook, vanwege de zeer verslavende aard ervan, zijn zelfs mensen die voor een korte tijd opioïden krijgen (zoals postoperatief herstel) snel verslaafd en beginnen ze opioïden te gebruiken. voorschriften. .

Lees ook:   De zorgkosten en ...

Het belangrijkste voor u is om nooit te genezen, de dosis te verhogen of de duur van de behandeling te verlengen voor snellere verlichting. Het is ook belangrijk om uw zorgen met uw arts over mogelijke bijwerkingen van geneesmiddelen op recept openlijk te bespreken.

 

Hoe minder medicatie je gebruikt hoe beter uiteraard, dus als het niet echt hoeft, weiger dan en eet gezond, kook dagelijks vers voedsel, leeft gezond en denk gezond, probeer te ontspannen, maak je niet druk, en ga om met positieve mensen. Je hoeft niet perse die neusdruppels te gebruiken die een arts je voorschrijft je kunt ook zout water gebruiken, en misschien gaat het niet echt over, maar helpt het wel terwijl je anders neusdruppels krijgt met prednison erin, nu je las hierboven wat dat kan betekenen…
”Het werkt door de immuunrespons te onderdrukken die ervoor zorgt dat het lichaam aanvalt. Als gevolg hiervan is uw immuunsysteem volledig verstoord! Bovendien maakt het u kwetsbaarder voor milde of ernstige infecties.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button