web analytics
11:11 Dubbele getallen

Hoe Bill Gates het wereldwijde nieuwsverkeer en censuur regelt

Hoe Bill Gates het wereldwijde nieuwsverkeer en censuur regelt

Vandaag rapporteren we opnieuw over onthullingen van de bekende oprichter van Children’s Health Defense, Robert F. Kennedy, Jr.

Via zijn organisatie worden bijzonder effectieve beschermende maatregelen genomen en worden verantwoordelijken voor gezondheidsschendingen verantwoordelijk gehouden. Kennedy werkt over de hele wereld onvermoeibaar om mensen voor te lichten over vaccinaties. Dit onderwijs wordt soms enorm belemmerd door de donatiestromen van Bill Gates,
waarmee hij de censuur van vaccinatierapporten in openbare media en sociale netwerken koopt en controleert.

In het volgende rapport onthult Robert F. Kennedy deze mattificaties. Verslag van Robert F. Kennedy, Jr. Eind mei kondigde president Trump op een persconferentie aan dat de relatie met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) was verbroken, waardoor de betaling van bijdragen wegens nalatigheid in de Covid 19-crisis werd stopgezet. Sindsdien is Bill Gates, ’s werelds grootste vaccinfabrikant, ook de grootste donor van de WHO en een belangrijke donor van de United States Central Health Agency (CDC Foundation). Zowel CDC als WHO zijn nu marketingbureaus voor het vaccinimperium van Gates. In januari 2019 hadden de door de WHO beïnvloede Gates de ‘aarzelende houding ten opzichte van vaccins’ uitgeroepen tot ‘wereldwijde bedreiging voor de gezondheid’, samen met ebola, hiv, oorlog en resistente ziekteverwekkers, waardoor ze een signaal afleverden voor verplichte vaccinaties voor alle mensen, een wereldwijd ‘farmaceutisch -Goldrausch “zal het resultaat zijn.

Hoe Gates zijn plannen ten uitvoer brengt, blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat hij donaties heeft uitgedeeld aan het Political Action Committee (PAC), dat wil zeggen dat hij macht koopt door te doneren aan de politieke schakelhendel. De PAC wordt voorgezeten door Adam Schiff. [Noot van de redactie: Adam Schiff is trouwens de sterkste tegenstander van Trump. Hij is degene die de afzettingsprocedure tegen Trump heeft ingeleid.] In februari 2019 schreef Schiff aan Facebook, Google en Amazon en vroeg hen om ‘verkeerde informatie over vaccins’ te censureren. Dit betekent censuur over alle scepsis over verklaringen van de overheid en de industrie over de veiligheid of effectiviteit van vaccins, al dan niet gerechtvaardigd.

Lees ook:   Leeftijden

‘Vaccins zijn zowel effectief als veilig’, schreef Schiff. ‘Er zijn geen aanwijzingen dat vaccins levensbedreigende ziekten of handicaps veroorzaken.’ Dit was duidelijk verkeerde informatie. Een jaar eerder had Schiff een wetsvoorstel uitgevaardigd om het administratieve budget van het vaccinatiehof te verhogen tot $ 11,2 miljoen om de schade door vaccinatieschade te verminderen. De rechtbank had al $ 4 miljard betaald voor sterfgevallen en handicaps door vaccins. Antwoorden van Facebook en Pinterest [sociaal netwerk met visuele zoekmachine]: ze zouden vertrouwen op de door Gates beïnvloede WHO en CDC om te bepalen welke online verklaringen “verkeerde informatie of kranteneenden” zijn.

Facebook en Google huurden ‘factcheckers’ in van de PolitiFact-organisatie om verkeerde informatie over vaccins te censureren. PolitiFact is tot stand gekomen door een subsidie ​​van de Gates Foundation. [Noot van de redactie: om de matten duidelijk te maken: The Gates Foundation is de grootste sponsor van “Facts Checker”.] Een opmerking van de openbaringsjournalist Jeremy Hammond. In een van zijn artikelen schreef hij: “Het feit dat checkers van Facebook gebruikers informeren met valse verklaringen over vaccinveiligheid.” Hij komt tot de conclusie: “Facebook maakt zich schuldig aan het verkeerd informeren van gebruikers over vaccinveiligheid … Ze hebben geen probleem met veiligheid leugens en effectiviteit van vaccins zolang je ouders wilt overtuigen om hun kinderen te laten vaccineren. ” Op 4 mei 2017 verklaarde Factschecker de volgende verklaring van Del Bigtree, een van de meest prominente stemmen in de anti-vaccinatiebeweging, niet te kloppen: “Vaccins bevatten aluminium en kwik, wat neurotoxines zijn, en vaccins veroorzaken encefalopathie.

Citaat van Factschecker:” Huidige gegevens laten zien dat vaccins veilig zijn en geen toxiciteit of encefalopathie veroorzaken. ”[Encefalopathie: verzamelnaam voor pathologische hersenaandoeningen] Uit de bijsluiters van de vaccinfabrikanten blijkt echter dat veel vaccins aluminium en kwik bevatten en encefalopathie kunnen veroorzaken. Ten slotte moet worden gezegd dat Gates de vooringenomen vaccinatie van de publieke media koopt door middel van enorme geldelijke giften aan het openbare NPR-radionetwerk en het openbare televisienetwerk PBS. Children’s Health Defense, Inc. Dit werk wordt gereproduceerd en gedistribueerd met toestemming van Children’s Health Defense, Inc. Wilt u meer weten over Children’s Health Defense? Meld u aan voor gratis nieuws en updates van Robert F. Kennedy, Jr. en de Children’s Health Defense.

Lees ook:   Kylie Jenner's transformatie van plastische chirurgie

https://www.kla.tv/16746

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button