web analytics
11:11

Strafbaar feit: de bevolking beangstigen

Strafbaar feit: de bevolking beangstigen


Zwitsers wetboek van strafrecht (StGB) Art.258 Terreur van de bevolking: “Iedereen die de bevolking bang maakt door een gevaar voor leven, ledematen of eigendommen te bedreigen of te simuleren, wordt gestraft met gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete.” Volkeren bang maken is een duidelijk omschreven misdaad. Desalniettemin zijn onze mensen elke dag het doelwit – wereldwijd. Door wie? Heel makkelijk: Door strategisch denkende grote ondernemers die vakkundig begrijpen hoe ze hele volkeren kunnen manipuleren, controleren en uitsluiten door middel van gerichte gepropageerde gruwelen voor hun eigen voordeel. We worden dus bang gemaakt door geweldige mensen die dankzij terreur nog groter zijn – door rijke mensen die nog rijker zijn door angst – en door machtige mensen die dankzij horror nog krachtiger zijn.

1973 was een zeer duidelijke illustratie van hoe dit in de praktijk kan worden gedaan, toen de hele Zwitserse bevolking op de lege snelwegen, hoofd- en zijstraten met fietsen en rolschaatsen kon rijden. De olieschok, dat wil zeggen de schok van de mensen veroorzaakt door de Zesdaagse Oorlog, heeft de Federale Raad ertoe aangezet om eerst een taskforce op te richten en ten tweede drie zondagsverboden voor Zwitserland op te leggen. De olieschok was niet zonder gevolgen. Op dat moment kostte de liter benzine nog 0,56 CHF, waarna deze opliep tot de huidige 2, – CHF per liter.

De oude tijd was voor altijd voorbij. Maar niet alleen de oliemultinationals zijn enorm in opkomst sinds deze gruwel van mensen. Onze geïndustrialiseerde landen maakten van deze horror van mensen ook hun eigen strijdkreet, om op elke denkbare manier nieuwe markten te openen: bijvoorbeeld nieuwe olievelden in Noorwegen, hernieuwbare energiebronnen in alle vormen, biomassa, windenergie, zonne-energie, waterstof, enzovoort, enzovoort. Ondertussen zijn er al lang onuitputtelijke oliebronnen geïdentificeerd en is de oliestroom volledig voldoende beveiligd, de olieprijs stijgt nog steeds … onder dezelfde angstaanjagende excuses. En zo worden de volkeren keer op keer bang voor terreur, oorlogen en oorlogsgeruchten, maar ook voor epidemische waarschuwingen, klimaatrampen en vele andere dingen – om in elk afzonderlijk geval een gouden neus te verdienen. Omdat ze vanaf het begin de oplossing voor het probleem op zak hebben – in de vorm van hun eigen bedrijfsmodellen, producten, verbindingen, ideologieën, enz.

Lees ook:   Verkiezingsposters VVD beklad met hakenkruizen en Hitler-snor

Maar de mensen zijn ook bang door talloze naïeve volgelingen, omdat ze simpelweg de verfijnde horrorscenario’s van de bovengenoemde terreurverspreiders met blauwe ogen bekijken. En zo werken deze mechanismen in de dagelijkse praktijk: De gekochte massamedia maken de mensen elke dag bang omdat ze de hoorbare mondstukken zijn van degenen die door horrorscenario’s groter, rijker en krachtiger worden. Welk horrorscenario de massamedia ook gebruiken om de mensen bang te maken, de weg uit de gevarenzone is altijd hetzelfde. Het biedt zichzelf eerst aan in nieuwe wetten en in onderwerping eraan. Dan wordt het pad van redding van het geprofeteerde inferno altijd omzoomd met nieuwe verplichte heffingen of verhoogde belastingen, of dan verplichte aankopen van nieuwe technologieën, voorbereidingen, enz. Bijvoorbeeld door diesel- of stookolieverbod, die de aankoop van nieuwe voertuigen en verwarmingssystemen, isolatiesystemen, enz. Dwingen. En zo blijft het wiel van beperkingen draaien – naar steeds meer onderwerping aan de dictaten van degenen die groter, rijker en krachtiger worden door de gruwel van de mensen. Dit is heel praktisch: laten we het spook van “door de mens veroorzaakte klimaatverandering” nemen.

 

Maar laat ik een inleidende opmerking maken: bijna niemand betwist dat constante klimaatverandering in principe bestaat – duizenden beroemde wetenschappers ontkennen echter ten stelligste dat wij mensen een merkbare rol spelen in deze klimaatverandering. We vatten tot nu toe samen: wanneer het een kwestie is van afwerende horror, zoals de opwarming van de aarde, spoelen de lobbykrachten erachter enorme hoeveelheden winst naar hun eigen ondernemingen. Daarom volg je in elk afzonderlijk geval alleen de geldstroom en ontdek je onvermijdelijk de matten erachter.

De naïeve volgelingen dienen als camouflage voor de profiteurs van terreur, terwijl ze groter, rijker en krachtiger worden op weg naar de gruwel van volkeren. Tegenwoordig zijn sommige Zwitserse boeren gemanipuleerd om te klagen over de toenemende opwarming van de aarde. Het schot ging echter zoals gepland achteruit. De massamedia presenteerden de boeren onmiddellijk als slachtoffers enerzijds en als daders anderzijds. Waarom als dader? Omdat hun koeien naar verluidt zoveel methaan uitstoten dat het het klimaat verwarmt …

Lees ook:   Het GROOTSTE Gevaar Voor Een Vrijgezelle Vrouw

En toen volgde de oplossing meteen. Zoals altijd was het heel eenvoudig: in de toekomst zouden boeren hun koeien beter moeten voeren, dat wil zeggen, gepatenteerd, omdat ze genetisch gemanipuleerd voedsel gebruiken zodat het minder knalt … of anders op zijn minst een “shitbelasting” betalen om klimaatverandering te bestrijden. Voila, daar is het weer. Wat klinkt als een gekke grap kwam jaren geleden over de lippen van de Zwitserse voormalige federale raadslid Moritz Leuenberger, en voor het laatst opnieuw op 25 augustus 2018 in het SRF-nieuws om 8:00 uur. Meestal spelen de zogenaamde kwaliteitsmedia echter de rol van de naïeve beoordelaar, die bijna elke dag met een of ander horrorverhaal meespeelt om de klimaatverandering een boost te geven.

Dit gebeurde, vooral toen het Ju-52-vliegtuig neerstortte in Flims, Zwitserland, waar onlangs 20 mensen zijn omgekomen. Bekende media zoals 20 Minuten Zeitung, Spiegel Online, der Standard, Tele Züri, Watson, Bild, SRF, NZZ, n-tv en nog veel meer kopten onmiddellijk: »Hitte als mogelijke oorzaak van de crash«. Wat een onzin om zoiets te vermoeden van een vliegtuig dat door de koele Zwitserse bergen vloog terwijl duizenden vluchten decennia lang zonder problemen opstijgen en landen in hete landen. Laten we nu eens kijken naar het voorbeeld van Bill Gates – deze vermeende weldoener met zijn twijfelachtige agenda voor de ontwikkelingslanden die het risico lopen te overlijden. Bill Gates, een van de rijkste mannen ter wereld, spreekt op de veiligheidsconferentie van München en waarschuwt voor een aanstaande pandemie. Maar zijn liefdadigheid is slechts een façade. In werkelijkheid streeft hij verfijnde strategische doelen na. Terwijl hij het spook van de wereldwijde bedreiging voor gezondheid, landbouw en onderwijs van buitenaf bestrijdt, verzamelt hij via zijn connecties met de farmaceutische industrie voortdurend miljarden. Bill Gates verspreidt ook het horrorscenario van de klimaatcatastrofe.

Lees ook:   Dodelijke ziekte breekt uit in Oostenrijks asielcentrum

Maar omdat hij tegelijkertijd miljarden investeert in olie- en kolenbedrijven, benadrukt hij heel sterk dat de strijd tegen de opwarming van de aarde niet altijd moet gaan over het alleen verminderen van broeikasgassen. Geen wonder dat zijn businessmodel heel anders werkt. Daarom manipuleert Bill Gates vooral de boeren, van wie hij het eerste slachtoffer is van klimaatverandering. Hij maakt de volkeren en boeren van de derdewereldlanden bang met de profetie dat één enkel slecht jaar tot honger kan leiden.

En hier komt het weer: tegelijkertijd roept hij deze arme mensen op om ervoor te zorgen dat ze betere zaden krijgen, zodat ze kunnen overleven. Gates investeert zelfs enkele honderden miljoenen uit eigen zak in dit project. Maar dit alleen want daarna zal hij weer enorme winsten oogsten. Als de? Natuurlijk door zijn connecties met de hele handel in genetisch gemodificeerde zaden. Alle bedrogen boeren zullen voor altijd gebonden blijven aan de gepatenteerde hybride zaden – een bijna nooit drogende goudader. En als Gates eindelijk alarmistisch samenvat: “Geen enkel land is voorbereid”, betekent dat niets anders dan: “Ik wil veel meer profiteren van elk land dan wat ik er eerder in heb gestopt.” Horror van de volkeren. De gruwel van oorlog leidt tot een steeds grotere wapenverkoop door degenen die door oorlog rijker willen worden; of meer en meer bewapening van degenen die groter en krachtiger willen worden vanwege geruchten over oorlog en terreur. Men moet summier oproepen tot de uiterste ondervraging van degenen die enerzijds de volkeren schrik aanjagen en zich anderzijds verrijken door de wegen uit de angst. Verspreid het woord, want dat moet veranderen.

 

https://www.kla.tv/2020-07-08/13061&autoplay=true

Gerelateerde artikelen

Back to top button