web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Verpleegster vertelt over ziekenhuismoorden tijdens de pandemie

In de aflevering van 25 januari praat The Sheriff Mack Show met Sam Bushman en Erin Olszewski, de verpleegster die haar roem maakte door op te komen voor haar patiënten tegen moorden in ziekenhuizen .

Volgens verpleegster Erin worden patiënten in ziekenhuizen verwaarloosd omdat mensen ze gewoon opgeven, en dit gebeurt meestal omdat familieleden niet langer in hun kamers mogen. Familieleden zijn vooral nodig omdat zij degenen zijn die voor patiënten pleiten, en deze patiënten hebben dat dus niet meer.

“Ik vroeg me af of het de moeite waard was om het geld uit te geven om naar school te gaan en de tijd en het studeren voor een diploma”, zei ze, en merkte op dat degenen die het niet eens zijn met de “regels” die door de regering en de ziekenhuizen worden op de zwarte lijst gezet, worden het doelwit en uit hun beroep gezet.

 

Verpleegkundige Erin gelooft dat dit de reden is waarom de VS zich nog steeds in exact dezelfde situatie bevinden als twee jaar geleden. “Er verandert niets, omdat ze de waarheid gewoon volledig in diskrediet brengen.”

Concreet zei ze dat ziekenhuizen nu mensen binnenhalen als vee. “Er hing een prijskaartje aan al mijn patiënten. Het was dus $ 13.000 om een ​​patiënt op te nemen als ze COVID hadden of vermoed werden COVID te hebben. En dus was iedereen een COVID [geval] of een vermoedelijk COVID [geval]”, vertelde ze. “En als het [vermoedelijke gevallen] waren, zouden ze ze gewoon op de vloer leggen [en] ze vermengen met [de] COVID-positieve. Het was een complete beerput.”

Lees ook:   OH SH*T, dit is energie ARMAGEDDON, Poetin zegt dat oorlog nu dichtbij is

In een interview met  Fox News legde ze uit dat er geen reden was voor ziekenhuizen om te stoppen met het goed isoleren van patiënten . “Er waren middelen die niet werden gebruikt. Bijvoorbeeld het comfortschip, het Javits Center en ze hadden Samaritan’s Purse. Dus we hadden opties die niet werden benut’, vertelde ze.

 

 

De overheid heeft effectieve COVID-behandelingen verboden

Verpleegster Erin verklaarde verder dat de regering effectieve COVID-behandelingsprotocollen zoals hydroxychloroquine en zink, die ze gebruikten in een ziekenhuis waarmee ze in Florida werkte, heeft verboden. Artsen mochten het niet gebruiken en het kiesrecht van de patiënten is volledig geschrapt. (Gerelateerd:  Ziekenhuizen doden OPZETTELIJK patiënten met COVID-19 door te weigeren hen levensreddende medicatie te geven – Brighteon.TV .)

Ze vertelde ook dat toen ze in het Elmhurst Hospital aankwam, het epicentrum van de pandemie in New York, de artsen en verpleegsters daar de patiënten hebben vermoord die ze hebben behandeld. Ze moesten ook spreekverboden ondertekenen en werden bedreigd met hun licenties. Ze zei ook dat de ventilatoren patiënten hebben gedood.

Toen ze het ziekenhuis na vijf weken verliet, zei verpleegster Erin dat alle patiënten waren overleden tegen de tijd dat ze vertrok. “Het behandelingsprotocol voor deze patiënten was verlammingen, sedativa … ze verlammen, ze in slaap houden en alles wat ze nodig hadden om gewoon hun bloeddrukmedicatie toe te voegen, maar er was echt helemaal geen behandeling”, legde verpleegster Erin uit. “Ze wachtten vrijwel gewoon tot de patiënt multi-systeemorgaanfalen kreeg en stierf toen. Het was een turnkey-achtige operatie.” (Gerelateerd:  opnames bewijzen dat covid-protocollen van ziekenhuizen patiënten DODEN .)

Hoewel ze nog steeds gelooft in goede artsen en verpleegsters, zei verpleegster Erin dat het de “bestellingvolgers” in ziekenhuizen zijn die de andere kant opkijken die de patiënten doden. “Dat is de reden dat we hier nog steeds zijn en tot op de dag van vandaag gebeurt het nog steeds, ongeacht het bewijs van moord dat ik op de eigenlijke video had. Het werd volledig genegeerd en niet bekeken. En we gaan gewoon door op deze weg en we verliezen nu onnodig veel mensen.”

Lees ook:   Royals die leden aan erfelijke mutaties en defecten veroorzaakt door inteelt

Meer gerelateerde verhalen:

Ze hopen dat je STERFT: Democraten vermoorden de Virginia-wet die het mogelijk zou hebben gemaakt ivermectine voor te schrijven voor covid

Dr. Robert Malone: ​​COVID-vaccins zijn permanent schadelijk voor kinderen

Een eenvoudig aminozuurbehandelingsprotocol helpt covid-19-patiënten sneller te herstellen

Australische leider geeft toe dat twee doses COVID-vaccin slechts 4% bescherming bieden tegen de ommicronvariant

Plotselinge hartdoden onder FIFA-spelers zijn in 2021 met 500% gestegen nadat covid-vaccins waren ontketend

Bekijk de volledige aflevering van 25 januari van ” The Sheriff Mack Show ” met Sheriff Mack en Sam Bushman, met verpleegster Erin Olszewski hieronder:

Je kunt de “The Sheriff Mack Show” op dinsdag vanaf 10.00 uur zien op Brighteon.TV .

Volg Pandemic.news  voor meer updates.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

FoxNews.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien