web analytics

35.702 sterfgevallen door vaccins in VAERS sinds 1990 – 32.052 van die sterfgevallen volgden op COVID-injecties in de afgelopen 2 jaar

Een zoekopdracht naar alle geregistreerde sterfgevallen als gevolg van vaccins in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid gedurende de afgelopen 32 jaar, beginnend in 1990 toen de VAERS-database werd opgezet, toont 35.702 sterfgevallen voor die 32 jaar, met 90% van die sterfgevallen , 32.052, opgetreden in de afgelopen 2 jaar na de voor gebruik in noodgevallen toegestane (EUA) COVID-19 “vaccins”. ( Bron .)

Afbeelding

Dit is een menselijke tragedie van ongekende omvang.

Hoe heeft de FDA gereageerd op deze statistieken die duidelijk laten zien hoe dodelijk de EUA COVID-injecties zijn geweest?

Vandaag hebben ze aanbevolen dat alle Amerikanen elk jaar met COVID-injecties worden geïnjecteerd .

Bron .

De door de Amerikaanse regering zelf gefinancierde studie uit 2011 heeft vastgesteld dat minder dan 1% van alle vaccinbijwerkingen ooit aan VAERS wordt gemeld. ( Bron .)

Het is waarschijnlijk veel minder dan zelfs 1% voor de COVID-opnamen, aangezien medisch personeel onder druk werd gezet om bijwerkingen van COVID-opnamen NIET aan VAERS te melden.

 

En toch, als je deze overheidsstatistieken van VAERS probeert te delen op een van de Big Tech sociale-mediasites, en de post krijgt te veel verkeer, zullen er “factcheckers” worden ingehuurd om dit als een “complottheorie” te bestempelen, ook al deze cijfers komen rechtstreeks uit de eigen database van de Amerikaanse regering, die de bedrijfsmedia nooit publiceren.

Dit is geen ‘complottheorie’.

Dit zijn feiten die zijn afgeleid van overheidsstatistieken die als bewijs moeten worden gebruikt om niet alleen te stoppen met het injecteren van dodelijke COVID-vaccins bij mensen, maar ook om te beginnen met het vervolgen van de criminelen die verantwoordelijk zijn voor het vermoorden van mensen, van de farmaceutische bedrijven tot de FDA, tot de CDC, aan elke arts, verpleegkundige of ander medisch personeel dat aan deze moorden heeft deelgenomen.

Lees ook:   Onderzoek wijst uit: Hebe en Sanne kwamen om door noodlottig ongeval

En natuurlijk zouden deze strafrechtelijke aanklachten van massamoord moeten beginnen bij de man die de eer opeist voor de hele “operatie” en het allemaal is begonnen, en tot op de dag van vandaag de eer opeist voor deze criminele operatie, die duidelijk een operatie is om de bevolking te verminderen.

Bron

 

Afbeelding

Gerelateerde artikelen

Back to top button