web analytics
11:11 Dubbele getallen

Creëert het COVID-19-vaccin immuunonderdrukking?

UK Column News bevat informatie over de statistieken die aangeven dat COVID-19 het immuunsysteem onderdrukt. 

Een klokkenluider wordt geïnterviewd en feiten worden besproken die een grote toename laten zien van het aantal sterfgevallen onder ouderen nadat senioren, met name verpleeghuisbewoners, het vaccin hebben gekregen. 

Het totale sterftecijfer door COVID -19 bij ouderen voorafgaand aan de introductie van het vaccin in vergelijking met na de toediening van het vaccin is significant hoger. 

Er volgt een discussie met bewijs dat aangeeft dat de media lijken te proberen het verhaal te draaien om de komende maanden bang te maken dat er een andere soort is die de dood veroorzaakt. Al deze omstandigheden met betrekking tot de veiligheid van de vaccins zijn ver van tevoren voorspeld door een aantal bekende wetenschappers, waaronder moleculair biologen (Dr. Judy Mikovits) en biomedische arts (Dr. Dolores Cahill). En nu zien we duidelijk dat datgene waarvoor ze ons hadden gewaarschuwd, gebeurt. 

De tijd zal uitwijzen of de regering en het bedrijfsleven de sterfgevallen door vaccins zullen gebruiken om de illusie te wekken van een tweede golf van COVID-19. Andere informatie in dit journaal omvat lockdown-feedback, informatie over de veiligheid van de COVID-swabtests en meer.

Bron

Lees ook:   Deze regering ontwricht gezinnen, kweekt haat, tweedracht en afgunst in de maatschappij
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button