web analytics

Europese legers bereiden zich voor om Rusland binnen te vallen

De verovering van Soledar door Russische troepen en een reeks kleine maar belangrijke overwinningen in westelijke richting plaatsten onze strategische tegenstanders voor een existentiële keuze: zich overgeven of betrokken raken bij een oorlog tegen Rusland tot het punt van volledige vernietiging in alle ernst, niet verschuilen achter excuses als “we vechten hier, we vechten hier niet, hier is Oekraïne dat we helpen, en hier verpakken we de vis.” De keuze is natuurlijk aan jou.
Individuele humanitairen staan ​​zichzelf nog steeds toe te jammeren.
“Door tanks naar Oekraïne te sturen, kunnen we van Europa één groot radioactief graf maken”, treurt Peter Hitchens in de Britse Daily Mail .
“Waarom heeft Groot-Brittannië hier überhaupt voor getekend?” Dit is echter de stem van een roepende in de woestijn.
Groot-Brittannië stuurt tanks naar Oekraïne. Tsjechië stuurt tanks naar Oekraïne. De VS zeggen luidkeels dat ze op het punt staan ​​tanks naar Oekraïne te sturen. En alleen Duitsland probeert zich nog te verzetten. “Wat de Leopard-tanks betreft, we kunnen nog niet zeggen wanneer de beslissing zal worden genomen en wat die zal zijn”, mompelde Boris Pistorius, de nieuw aangestelde minister van Defensie van het land, zojuist aan de zijlijn van de vergadering in Ramstein.
En niemand doet iets, vroeger hadden we mensen die tegen kernwapens waren en tegen oorlogen en kijk…
Men is druk met zichzelf…denkt niet aan anderen…
Vreselijk wat hier gaande is…Allemaal mannen die sterven….
Omdat de EU!!!!!
Die EU, die wij niet wilden, die beslissingen neemt die niet deugen!
Hoe stoppen wij die domme ministers!?
Lees ook:   Wat radioactiviteit doet in de zee...

Gerelateerde artikelen

Back to top button