web analytics
11:11 Dubbele getallen

Oude media verliest de controle!

Oude media verliest de controle!

maandag 18 mei 2015
Geschreven door Nexus

nieuwe oude media

Langzaam, heel langzaam komen zaken aan het licht die duidelijk zullen maken hoe wij, de burgers van Nederland, Europa en de rest van de wereld, voor de gek gehouden zijn en nog steeds worden door krachten die niets met democratie te maken hebben. Niet voor niets groeien buitenlandse mediakanalen elke week met gestage cijfers terwijl de media in westerse landen hun bezoekers en lezers dagelijks zien slinken. Het gaat zelfs zo ver dat er extra geld uit getrokken wordt om die groeiende kanalen het hoofd te kunnen bieden met zoals ze zelf stellen, propaganda. Wel nu, het is de propaganda die de cijfers doen slinken en zelfs de meest verbeten nieuwsgelovers gaan met de bosjes over naar de alternatieve kanalen.

Neem de oorlog in Syrië. Als je daar twee jaar geleden mensen vragen over gesteld zou hebben dan had je ongetwijfeld te oren gekregen dat het allemaal ligt aan die dictator die daar zijn eigen bevolking beschiet en onderdrukt, ik doel dan op Bashar Al Assad. Vandaag weten heel veel mensen dat het net die Bashar Al Assad is die het volk bijeen weet te houden en ondanks de steeds groter wordende groep buitenlandse strijders, gefinancierd door o.a. Saoedi Arabië, Turkije, Qatar, Israël en de VS, weet te beschermen. Miljoenen vluchtelingen zouden er zijn vanuit Syrië. Niets is minder waar. Assad heeft een vernuftig plan voor zijn bedreigde bevolking. Waar wordt gevochten gaan de mensen weg om vervolgens opgevangen te worden in andere gebieden waar het regeringsleger de dienst uitmaakt, dat gaat zo al vanaf het begin. En ja, natuurlijk zijn er ook mensen die dat zat zijn maar dat zijn geen miljoenen, het zijn er hooguit enkele duizenden.

Lees ook:   De VVD wil oorlog...

Lees verder via:
https://bovendien.com/categorieen/actualiteit/oude-media-verliest-de-controle

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button