web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Geen duidelijke oorzaak voor oversterfte

Er is een oversterfte in Nederland en niemand weet waarom eigenlijk.

Nu zijn er genoeg mensen die het wel weten, maar dat mag men eigenlijk  niet weten.
Dit is een oorlog zonder bommen.
We worden bewust uitgemoord door de regering, in ons land maar ook daarbuiten.
Dat is wat er verteld wordt, dankzij de prik.

Onderzoekers hebben onvoldoende data om een oorzaak te kunnen aanwijzen voor de oversterfte waar Nederland al een halfjaar mee te maken heeft. Het RIVM zegt die niet te kunnen delen vanwege privacywetgeving.

Nu heeft dat RIVM hierbij een flinke vinger in de pap.
Dus nee dit gaan ze nooit delen natuurlijk, stel je voor.
Zullen ze hem al knijpen als men erachter komt dat dit bewust veroorzaakt is?

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/09/08/geen-oorzaak-duidelijk-voor-oversterfte-onderzoekers-hebben-onvoldoende-data-a4141154

Het blijft onduidelijk wat de oorzaak is van de oversterfte waar Nederland al een halfjaar mee te maken heeft. De afgelopen maanden overleden honderden mensen meer dan verwacht voor de tijd van het jaar. Wetenschappers die onderzoek deden naar de oorzaak, hebben niet voldoende data in handen om tot een conclusie te komen. Het RIVM en de GGD’s kunnen die persoonlijke gegevens niet delen vanwege privacywetgeving. Dat bevestigt een RIVM-woordvoerder donderdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Mooi hoe men kan schermen met de privacywet, waarbij iedereen al afstand deed van die zg privacy want wassen neus!

Kijk een half jaar is een half jaar zomertijd, een tijd waarin toch vaak minder mensen overlijden.
Zeker niet door een normale seizoensgriep.
Dat er mensen waren die bv wel covid kregen, komt omdat het geen natuurlijk virus was.
De oorsprong was man made!
Nu kon dat ook geen oorzaak zijn.

De cijfers lopen überhaupt al op, sinds het vaccineren.

De onderzoekers hebben geen overzichten van wie wel of niet gevaccineerd is, daarom is de motie volgens hen „niet uitvoerbaar”. Ook missen ze uitslagen van coronatesten. Het RIVM stelt dat gevaccineerden voor hun inenting tegen Covid-19 ervoor hebben getekend dat het instituut hun data niet deelt, alleen met het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Dus het RIVM liet mensen, die zich lieten vaccineren tekenen om hun data niet te delen?
Dan is het toch duidelijk!?
Dat er hier iets niet in de haak is…!

Dus jij gaat naar de tandarts, maar tekent ervoor dat ze niets noteren over jou en als je problemen krijgt idem niet, dat is toch dubieus!?
Zo kan bv de tandarts overal wel mee wegkomen nml…en dat geldt dan ook voor dat RIVM!

Bizar dit.

”Volgens het RIVM ligt „de bal nu in Den Haag” en moet het ministerie van Volksgezondheid toestemming geven om de data alsnog vrij te geven. Een woordvoerder van het departement stelt woensdag belang te hechten aan het onderzoek naar oversterfte. „We willen dat verdere studie doorgang vindt en de onderzoekers toegang krijgen tot de data. Maar het moet wel kunnen.” Ambtenaren op het ministerie zoeken uit of en hoe de data op een later moment bij de onderzoekers kan komen, zonder dat dit in strijd met de wet is.”

Men moet er vast nog wat uitvissen in een weekendje tijd ofzo…zo gaat dat 😉

Omtzigt zelf reageert donderdag via Twitter op het nieuws. Hij pleit voor een hoorzitting met het CBS, RIVM en de onderzoekers. „Hopelijk al volgende week.” Het partijloze Kamerlid vindt het „bizar” dat de onderzoekers nog geen toegang tot de data hebben. „Je had een QR-code nodig, een bewijs dat je gevaccineerd was of besmet en genezen en iedereen mocht het zien. En nog mogen onderzoekers dat niet geanonimiseerd gebruiken voor onderzoek waarom er oversterfte is.”

 

 

https://www.facebook.com/diedsuddenly

Het nieuwe abnormaal!

Nu dit is niet normaal allemaal nog jonge mensen die overleden zijn.
Absurd!
Als de vaccins de oorzaak zijn dan volgen er behoorlijk veel arrestaties dus die informatie zal men vast en zeker niet vrij gaan geven.

En neem er aub niet nog een…!
Je hebt geluk gehad tot nu toe als je nog leeft, maar het is rommel…dna verprutsers zijn het!

Reactie van Omzigt:

Je had een QR-code nodig, een bewijs dat je gevaccineerd was of besmet en genezen en iedereen mocht het zien. En nu mogen onderzoekers dat niet geanonimiseerd gebruiken voor onderzoek waarom er een oversterfte van 10 duizenden Nederlanders is. Meerdere keren uitleg gevraagd en de regering heeft er altijd omheen gedraaid. Lees deze antwoorden van deze zomer.

https://open.overheid.nl/repository/ronl-824c650807e38f34de8e4434d5a2cf31b52aa7a4/1/pdf/antwoorden-op-kamervragen-over-het-onderzoek-naar-oversterfte-en-de-beschikbaarheid-van-data.pdf

Reacties op twitter:

-Zelfs familieleden en echtgenoten krijgen geen inzage in bv autopsierapporten..is het geval bij een vriendin van mij, man na vaccinatie overleden, zij is al een jaar bezig om de rapporten in te kunnen zien

Dat is niet normaal hé dit!?

-Als de cijfers niet openbaar worden gemaakt dan weten we dat de uitkomst ongewenst is Pieter… Dat begrijpt iedereen.. Immens triest, het ergste wat de mensheid ooit is aangedaan.

-Diezelfde privacy wordt wel geschonden als je bijvoorbeeld de kroeg in wilt tijdens dat pandemie geouwehoer.

-“UK-gegevens tonen statistisch bewijs van causaliteit van sterfgevallen (p<.001): de vaccindoses volgen met de extra sterfgevallen 23 weken later. Dosisafhankelijkheid is de sleutel […]. Als niemand dit kan verklaren, vereist het voorzorgsprincipe […] dat elke ethische samenleving de vaccins nu stopzet.”

-Ik wil zo graag dat de waanzin van dit kabinet stopt! Élk ‘coronageval’ werd breed uitgemeten heel de dag door op tv en radio . Nu.. mogen er geen cijfers naar buiten… het is zo klaar duidelijk… en bijna iedereen zwijgt

-O wat bizar! O hoe komt dat toch? Jeetje ze vallen over privacy! Kom op man, noem het beestje bij de naam, ze geven niks vrij omdat ze weten dat het door de vaccins komt, een andere verklaring is er niet

-Zou u zich niet afvragen waarom u de data niet krijgt? Toen corona de kop op stak, konden de doden per dag op de radio geroepen worden. Gaat er dan echt geen lampje branden? We worden gewoon belazerd.

 

Jongvolwassenen sterven in recordaantallen, maar niet aan COVID-19

Dr. John Campbell luidt de alarmbel op een golf van onverklaarbare sterfgevallen . Volgens de overheidsgegevens die Campbell heeft beoordeeld, sterven er veel meer mensen dan zou worden verwacht op basis van gemiddelden van de afgelopen vijf tot zeven jaar en gemiddelden van jaren voorafgaand aan COVID. Veel van deze extra sterfgevallen komen voor bij jonge, overigens gezonde volwassenen.

-“Hij kreeg een hartstilstand terwijl we in bed lagen. Ik probeerde en probeerde, en de ambulancebroeders arriveerden binnen enkele minuten, maar zijn hart stopte en ze konden hem niet terugbrengen,’ vervolgde ze.

“De mijne stopte ermee. Ik hou zoveel van hem en heb hem hier bij mij nodig. Ik heb hem hier zo hard nodig; maar hij is weg. Ik kan deze pijn niet beschrijven.”

sadley AnGel-WinGs.nl

 

https://www.theepochtimes.com/young-adults-dying-in-record-numbers-but-not-from-covid-19_4716218.html?

Reacties twitter:

-Ook weer opvallend dat het argument “Privacy” gebruikt wordt om iets niet te hoeven delen, waar er ook genoeg voorbeelden zijn waar de privacy niet gerespecteerd is door de overheid waar het wel had gemoeten. Aangaande doodsoorzaken (overledenen) is de AVG niet van toepassing.

-Aan de andere kant, als je inzage probeert te krijgen in een medisch dossier van een overledene (Is dit vaak een probleem) en aan de andere kant om gegevens te laten verwijderen kan dit niet want “Geen Persoonsgegeven”

-Het is duidelijk dat de privacy-wetgeving misbruikt wordt.

-Ze willen duidelijk iets verbergen, tegenwoordig met alles. Ze zijn onschendbaar.

-Maar wel de QR code vragen als je koffie wil gaan drinken op het terras! 1 grote schijnvertoning!

-De privacy van eenieder wordt aan de kant geschoven door de overheid om dwangbeleid uit te voeren, en vervolgens wordt privacy gebruikt als een schild om niet transparant te hoeven zijn over gevolgen van dat beleid en eigen handelen.

We hebben een coalitie –

@VVD
@D66
@cdavandaag
@christenunie

– die bij pikante dossiers (en die zijn er nogal wat) het tot kunst heeft verheven om zo lang als mogelijk zo weinig als mogelijk informatie te verstrekken. Want stel je voor, dat de waarheid wanbeleid naar buiten komt.

Onzin want @hugodejonge wist wel waar de ongevaccineerden woonden. Ze hoeven toch geen namen prijs te geven, alleen cijfers en doodsoorzaken.

-Überhaupt bizar dat de QR voor vaccinatie gelijk stond aan test. Als gevaccineerde werd je vogelvrij verklaart, dacht je dat je beschermd was, geen idee hoe goed die vaccins nou echt daadwerkelijk werkten. Regering volgde een internationale lijn om dwangmatig te opereren.

-Maar wél 1,5+jaar cijfers van het aantal ongevaccineerde overlijdens en zkhs opnames ‘weten’ én publiceren. Hóe geloofwaardig ben je dan nog als overheid?!

-Hugo de Jonge vertelde dat hij wist waar ongevaccineerden zoals ik wonen en dat hij wijk voor wijk die prik in onze arm zou zetten, maar essentiële anonieme data voor een heel belangrijk onderzoek mag niet.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥