web analytics

Amerikanen bleken al in contact te zijn met COVID-19 voordat China het aankondigde

5a97ff02fe20bdcbf3b345b22f4926fd AnGel-WinGs.nlZoals ik al zei, wij hier ook al volgens mij, zelf had ik een corona achtige griep eind december 2019 en kan ik ook slecht ruiken sinds die tijd, en ook mensen rondom mij waren toen flink ziek, met dezelfde klachten en net zo erg als toen de Mex en de American flu, wat goed hielp bij de nare hoest was ”Fisherman’s Friend”… hele scherpe keelsnoepjes (uiteraard nog de enige originele zonder zoetstofrotzooi), die ik toen iedereen aanried, en waar men blij mee was omdat het zo goed hielp. En we dachten dat het dus gewoon de griep was… Maarrrr….

 Ondanks regelmatige beschuldigingen uit het Westen ontkent China met klem dat het coronavirus op hun grondgebied is ontstaan.

Een studie van bloedmonsters die in december 2019 bij inwoners van de VS waren verzameld, toonde aan dat sommige van hen antilichamen tegen het SARS-CoV-2- virus (de veroorzaker van de COVID-19- ziekte ) in hun bloed hadden. Dat wil zeggen, dat was dus al voordat het coronavirus werd ontdekt bij Chinese inwoners. Het is bekend dat China pas op 31 december 2019 officieel aankondigde dat patiënten met een onbekend type coronavirus in het Chinese Wuhan verschenen.

Toen waren er nog maar enkele tientallen mensen ziek en ze werkten allemaal bij/ of bezochten de lokale vismarkt. Half januari waren er al meer dan honderd gevallen in Wuhan en op 19 januari 2020 werd de eerste Amerikaan die officieel besmet was met COVID-19 geïdentificeerd. Het bleek dat hij onlangs uit China was aangekomen. Nu blijkt dat niet deze ongelukkige inwoner van Washington de distributeur was van COVID-19 in de Verenigde Staten, maar iemand anders. Dit is als je geen rekening houdt met de theorie dat de veroorzaker van COVID-19 helemaal niet in China is ontstaan, maar daar vanuit een ander land is gekomen.

Lees ook:   Blinden kunnen weer zien

De bloedtest werd uitgevoerd door het  Amerikaanse Center for Disease Control and Prevention. In totaal analyseerden ze 7.000 bloedtesten die van 13 december 2019 tot 17 januari 2020 werden afgenomen bij Amerikaanse inwoners uit 9 staten.

Hiervan bleken 106 monsters antilichamen tegen het SARS-CoV-2-virus te bevatten: 39 in Californië en 67 in Connecticut, Iowa, Massachusetts, Michigan, Rhode Island en Wisconsin.

Hieruit kunnen we concluderen dat het SARS-CoV-2-virus al begin december 2019 vrij wijd verspreid was over de Verenigde Staten en dat de eerste infectie hoogstwaarschijnlijk zelfs eerder plaatsvond.

Dit melden de auteurs van een studie die is gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Infectious Diseases.
Volgens virologen betekent de aanwezigheid van antistoffen tegen SARS-CoV-2 in het bloed niet dat de persoon ziek was op het moment van het afnemen van de test, maar dat hij eerder contact heeft gehad met het virus.

En ze geven toe dat ze niet weten hoe al deze mensen in contact kunnen zijn gekomen met de drager van het coronavirus. Aangenomen wordt dat al deze mensen China eerder hebben bezocht, wat overeenkomt met enkele gegevens dat COVID-19 in november 2019 in China zelf verscheen.

Dit is echter nog niet officieel bevestigd. In China zelf is onlangs een versie naar voren gebracht dat COVID-19 in de zomer van 2019 in India is ontstaan. Naar verluidt, vanwege de intense hitte in dat seizoen, zijn veel reservoirs opgedroogd en moesten mensen dezelfde reservoirs gebruiken waaruit wilde dieren water drinken.

Dat stelt een groep wetenschappers van de Chinese Academy of Sciences. Volgens hen analyseerden ze de genetische code van de veroorzaker COVID-19 en ontdekten ze dat deze niet afkomstig was uit China.

Lees ook:   Ik ben geen watje...laat je vaccineren!??????

Eerder werd bekend dat de allereerste sporen van de ziekteverwekker COVID-19 in het bloed werden geïdentificeerd bij sommige inwoners van Milaan (Italië) en dat was in september 2019 .

In oktober-december was er in hetzelfde Milaan een epidemie van longontsteking, en nu wordt beweerd dat het in feite een coronavirus was.

In november 2019 werd COVID-19 aangetroffen in afvalwatermonsters in Florianopolis, Brazilië. De oorsprong van COVID-19 is dus nog steeds behoorlijk verwarrend.

Ofwel de ziekte is niet ontstaan ​​in China, maar ergens in westerse landen, of in China is ze zelfs eerder ontstaan, maar om de een of andere reden heeft ze zich lange tijd niet gemeld.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button