web analytics
...

Nazi-soldaten waren allemaal opgewonden … Letterlijk

Mensen vertelden over Duitse soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog methamfetamine slikten. Het verhaal dat  werd verteld, was dat het medicijn voor hen werd vervaardigd, zodat ze werden aangezwengeld om te doden. Het lijkt erop dat de soldaten niet de enigen waren die meth gebruikten. 

Het gerucht gaat … Hitler ook. Hij had een gekke dokter die Morell heette. Het verhaal gaat dat Dr. Morell een gemakkelijke manier had om de Führer ’s ochtends op gang te krijgen en dat was door hem te injecteren met wat hij multivitaminen noemde. 

Het probleem was dat het geen vitamines waren, het was snelheid… crack… meth… hoe je het ook noemde. 

Geen wonder dat de gebeurtenissen in nazi-Duitsland zo gek werden. (Net als nu tijdens de corona)
Velen in de binnenste kring van Hitler geloofden dat Dr. Morell een gekke kwakzalver was. Het gerucht gaat dat een van Hitlers andere doktoren de man is die ontdekte dat wat er in de kleine goudzakjes van dr. Morell zat, helemaal geen multivitaminen waren, maar meth.

Suellen Ocean is de auteur van The Steinberg Conspiracy Series :

Book One, Chimney Fire : https://www.amazon.com//dp/B00XDCPLEW

Boek twee, hete sneeuw : https://www.amazon.com//dp/B014XHUT1K

Boek drie, Herr Boy : http://www.amazon.com//dp/B014XHUT1K

Lees ook:   Voorwerp in de Baltische zee een Ufo...?

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!