...
EgypteGeschiedenis

Een nieuw graf uit 10.000 voor Christus ontdekt in Turkije – Verbazingwekkende verbinding met koningin Nefertiti

Deze ontdekking kan erg interessant en onthullend zijn, althans in termen van geschiedenis. Het bevindt zich in Turkije en blijkbaar kwam koningin Nefertiti daar samen met een groep volgelingen aan terwijl ze ontsnapte aan het lot van haar man dat in handen was van het Amon-priesterschap.

A New Tomb From 10,000 BC Discovered in Turkey - Amazing Connection With Queen Nefertiti - Knowledge Time

 

 

Maar er zijn meer mysteries. De artefacten die op deze plaats worden gevonden, worden geschat op meer dan 10.000 jaar geleden, iets dat enig licht werpt over de leeftijd van de keizerlijke afstamming van Amarna.

Carmen Boulter en Daniel Liszt bespreken hoe schokkend deze ontdekking is. Bovendien werden veel Egyptische schatten gered tussen de vele overblijfselen in de grot.

Deze ontdekking suggereert dat we in een valse realiteit leven en dat alles, of op zijn minst een goed deel, van wat we kennen als geschiedenis, vals is. We moeten de geschiedenis herschrijven om een ​​beter begrip te krijgen van de processen die onze beschaving tot nu toe heeft doorgemaakt.

Er zijn veel vragen met betrekking tot ons erfgoed, en alles leidt tot deze vreemde Amarna-afstamming die misschien al een erfenis van bloed was die vanuit Atlantis is gereisd en die kan worden verbonden met spiritualisme en paranormale gaven.

https://knowledgetime.net/a-new-tomb-from-10000-bc-discovered-in-turkey-amazing-connection-with-queen-nefertiti/

 

Lees ook:   Kailash - de mysterieuze rots tempel (video)

Gerelateerde artikelen

Back to top button