web analytics
11:11 Dubbele getallen
AtlantisGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofSpiritueel

The Lost City Of Atlantis 2020 – Volledige documentaire

Al meer dan 2000 jaar hebben geleerden uit de oudheid zich verdiept in Plato’s beschrijvingen van de eilandnatie Atlantis. Vragen blijven onderzoekers en ontdekkingsreizigers tot op de dag van vandaag fascineren

Was Atlantis een echte plaats of slechts een literair apparaat – een waarschuwing tegen nationale trots en hoogmoed? Hoe kon een beschaving met de kracht om een ​​maritiem imperium in stand te houden en de veiligheid van Griekenland te bedreigen, eenvoudigweg zijn verdwenen? Waarom wordt Atlantis in geen enkele oude tekst anders dan die van Plato genoemd? Waar lag de hoofdstad van het eiland? En wat zou deze beroemde natie – zoals Plato beweerde – mogelijk binnen een nacht en een dag kunnen vernietigen? Deze vragen hebben geologische onderzoekers over de hele wereld gebracht – van Marokko tot Indonesië, van Bolivia tot de Noordzee, van de Middellandse Zee tot de Sahara. Allemaal op zoek naar Atlantis. Toch zou de meerderheid van de commentatoren Plato’s beschrijving beschouwen als niets meer dan literaire fictie … Maar wat zijn de implicaties voor de mensheid als ze een echte openbaring zijn van de verloren geschiedenis …

Lees ook:   Genetische manipulatie eeuwen geleden
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken