web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsEgypteGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De Anunnaki, het verhaal

119847553 2515179485440643 6772998765525700490 o.jpg? nc cat=106& nc sid=730e14& nc ohc=Lv47Rd 5FmsAX kcmvr& nc ht=scontent amt2 1 AnGel-WinGs.nl

Heb je, je ooit afgevraagd waarom scholen zo weinig of niets onderwijzen over ’s werelds eerste geavanceerde beschaving?
Waarom nu dat mysterie rond Sumerië, dat in Mesopotamië lag, in wat nu het huidige Irak is?
Hier slechts enkele zaken die ze ons hebben meegegeven:

De moderne kalender gebaseerd op maancycli, het 60/12 telsysteem dat wordt gebruikt voor geometrie en tijdmeting, het wiel, de ploeg, irrigatiesystemen zoals dijken en kanalen, zeilboten ze sprak zelfs de eerst bekende taal en liet bewijs achter van het eerste geregistreerde (spijker) schrift.

Dat zijn veel intelligente bijdragen aan de mensheid, dus waarom wordt ons niet meer geleerd over deze duidelijk geavanceerde en invloedrijke beschaving?
Verbind de punten, en je zult ontdekken waarom de weglating opzettelijk zou kunnen zijn.

De Sumeriërs waren accuraat in het creëren van veel geavanceerde systemen, maar toch verwerpen we hun geschiedenis van de mens als louter mythologie. En waarom is dat? Omdat als we dezelfde geloofwaardigheid zouden geven aan hun geschreven geschiedenis als aan hun uitvindingen, we een totaal andere versie van onze oorsprong zouden leren … en we zouden veel meer nadenken over wat onze toekomst zou kunnen brengen.
Laat archeologen dus blijven debatteren over de geschiedenis en evolutie van de mens. Als je naar de bron gaat, hier is wat de eerste beschaving ooit die geschiedenis heeft opgetekend onthulde over ons verleden.

 

SUMERIAANSE TABLETTEN

In 1849 ontdekte een Britse archeoloog 14 tabletten in Sumerië. Tot op heden zijn dit de oudst bekende geschriften, en ze dateren uit de 24e eeuw voor Christus. Hoewel de verhalen erop veel delen van wat andere oude geschriften zeggen, gaven ze een geheel nieuwe draai aan de andere oude heilige teksten.

Zie je, hoewel ze verwijzen naar een ‘vader van alle begin’, of een soort ultiem opperwezen – de tabletten zeggen dat de scheppers van Genesis, de hof van Eden, Adam en Eva – dit waren polytheïstische goden van ons: buitenaards wezens – of gewoon: het waren aliens.

Op de eerste twee tabletten wordt uitgelegd wie ze waren en waar ze vandaan kwamen.

Tablet 3 vertelt over de 6 dagen van creatie – of vestiging – op aarde. Later leggen ze uit hoe het menselijk ras genetisch gemanipuleerd werd door deze wezens en niet willekeurig evolueerde.

Zelfs de technologie die Sumeriërs ons gaven, kwam van deze wezens.

Ze hebben ons gemaakt naar hun evenbeeld, dus waren het menselijke wezens net als wij dus.

Wilt u nu meer weten over wat de Sumeriërs te zeggen hadden over de geschiedenis? Hier zijn geselecteerde legendes uit de 14 tabletten en hun parallellen met andere oude bronnen.

 

Enki Anu Enlil de Anunnaki goden

Volgens de Sumerische tabletten kwamen 445.000 jaar geleden “scheppende goden” – zoals ze het noemen – naar de aarde. De enige bewoners van de aarde waren wilde en niet-gedomesticeerde dieren(achtigen), en vroege voorouders van de mens. De buitenaardse “Goden” werden de Anunnaki genoemd , wat betekent “Zij die van de hemel naar de aarde kwamen” -.

Deze wezens bewoonden een verre planeet in een baan in ons sterrenstelsel genaamd Nibiru , die ons zonnestelsel pas om de 3600 jaar binnenkwam. Ze beschrijven Nibiru zo vaak als de diameter van de aarde en is rijk aan ijzeroxide, waardoor de rivieren en meren rood lijken.

Lees ook eens:   Type in het Hieroglyph's

Een kanttekening bij Nibiru: volgens de tabletten begon de atmosfeer van Nibiru te verslechteren en werd het een vijandige plek om te  leven, en om het te herstellen hadden de Annunaki één belangrijk element nodig voor hun atmosfeer: Goud.

Hier zijn een paar interessante feiten, er is bewijs dat gouden nanodeeltjes kunnen worden gebruikt om onze beschadigde ozon te repareren. Het schermt straling af, wat verklaart waarom NASA goudfolies gebruikt in hun ruimtestations.
Hoewel NASA momenteel op de hoogte is van 8 officiële planeten in ons zonnestelsel, wordt er veel gespeculeerd over de wiebelende baan van twee planeten, wat wijst op de waarschijnlijke aantrekkingskracht van een zeer grote massa, die nog moet worden ontdekt.

Nu vindt de detectie van deze massa decennia terug, maar in oktober 2017 publiceerde NASA “The Super Earth that Came Home for Dinner” , waarin stond:
“Er zijn nu vijf verschillende lijnen van observationeel bewijs die wijzen op het bestaan ​​van Planet Nine”,. . . Als je deze uitleg zou verwijderen en je zou voorstellen dat Planet Nine niet bestaat, dan genereer je meer problemen dan je oplost.
Het is duidelijk dat er potentieel is voor een andere planeet die nog ontdekt moet worden in ons zonnestelsel.

Toen de Anunnaki  arriveerden, waren ze in staat levens te leiden die honderdduizenden jaren besloegen. Ze creëerden een mijnbouwnederzetting die ze Eridug noemden – “Earth Station 1” in de Perzische Golf onder een leider, genaamd Enki. De tabletten zeggen: “Nadat het koningschap uit de hemel neerdaalde, was (het) in Eridug.”

Deze bezoekers waren niet de enigen: ze brachten een ander buitenaards ras mee dat ze de Igigi noemden als hun slaven. De Igigi werden als inferieur beschouwd en ze dienden de Anunnaki door goud te delven. Terwijl de beschavingen groeiden, ondergingen de Igigi de verpletterend zware arbeid, en dit verhaal komt overeen met Atrahasis , dat op de Babylonische tabletten uit de 18e eeuw voor Christus staat:

‘Toen de goden, als een mens, het werk droegen, de last droegen, was de last van de goden groot, het zwoegen zwaar, de moeite buitensporig. . . . .De grote Anunnaki. . .. heeft de Igigi het werk laten doen. ”
Na vele eeuwen kwamen de Igigi in opstand – ten onrechte in de overtuiging dat ze hun onderdrukkende meesters konden overwinnen.

Hun nederlaag vernietigde hun ras bijna volledig, waardoor de Anunnaki zonder hun personeel achterbleven. Niet in staat om de Igigi te vervangen, beval Nibiru’s heerser – Anu – zijn zoon Enki, om genetisch een nieuw slavenras te ontwikkelen, dat intelligent genoeg is om complex werk uit te voeren, maar toch ondergeschikt is aan de Anunnaki.

Zijn experimenten worden in Atra-Hasis in detail verteld en er zijn veel unieke wezens gemaakt.

Edgar Cayce verteld daar ook over, denk aan centaurs, sphinxen, en vele andere mislukte experimenten die zij uitvoerden.

Elaborate pair of stone winged lady sphinx

This exhibition features selected works from LSU Libraries' Special Collections that shed light on the centuries-old quest for

Enki heeft eindelijk zijn doel en het resultaat bereikt: een genetische hybride tussen de holbewoners van de aarde – Homo Erectus – en de Anunnaki zelf: deze hybride noemen we Homo Sapiens. De tabletten noemden de eerste mens “ de Adamu . “In het Hebreeuws betekent“ Adam ”-“ mens ”.
De Anunnaki zetten de homo sapiens aan het werk in de mijnen en elders in Mesopotamië. Het Semitische woord ‘ avod ’ of ‘ aanbidding ’ betekent letterlijk ‘ werken voor’ . Daarom had de vroege mens geen andere keus dan hun goden te ‘ aanbidden ‘.

Lees ook eens:   Vrouwen uit Hongerwinter sterven jonger

Volgens pictogrammen en teksten waren deze Annunaki – waarvan we weten dat ze eeuwenlang leefden – vergeleken met de homo sapiens, reuzen in vergelijking met de mens.
Omdat hun belangrijkste doel in het leven was om de Anunnaki te dienen, werden homo sapiens in ruil daarvoor opgeleid in sociale vaardigheden, academische zaken en technologie – allemaal overduidelijk in de tabletten.

De nieuwe menselijke slaven waren onvruchtbaar, maar naarmate de vraag naar arbeidskrachten toenam, werden ze opnieuw ontworpen zodat ze zich konden voortplanten. Dit leidde later tot overbevolking, dus later werden veel mensen verbannen uit de veiligheid van hun steden, wat aanleiding gaf tot het verhaal van de Hof van Eden , en het verhaal van verbanning uit het paradijs om zich voort te planten …

Terwijl mensen evolueerden om intelligenter te worden, fokten sommige Anunnaki-leiders met vrouwen-mensen. De kinderen die het resultaat waren van deze verboden verbintenissen tussen rassen werden de Nephilim genoemd , of ” de reuzen van weleer “. De tabletten zeggen dat deze praktijken Enlil, de toenmalige leider, die ook de broer van Enki was, woedend maakten. Enlil wilde ervoor zorgen dat geen mens ooit zou opstaan ​​om mogelijk Nibiru te regeren, en de kruising verhoogde dat risico. Terwijl de menselijke populaties in de loop van duizenden jaren zijn toegenomen, ontdekken ze dat de natuur een plan heeft om de overbevolking aan te pakken … een Nibiru-baan die schade aanricht in het zonnestelsel.

 

AARDE VERANDERINGEN
Nibiru wordt ook wel “de vernietiger” genoemd in de Kolbrin, wat een oud evangelie is dat in Schotland werd gevonden en dat net als de Dode Zeerollen werd weggelaten uit de bijbelse tekst.

‘Mannen vergeten de dagen van de Destroyer. Alleen de wijzen weten waar het heen ging en dat het op de afgesproken tijd zal terugkeren. … The Destroyer… zijn kleur. helder en fel en steeds veranderend, (was) een onstabiele verschijning… een van woeste vlammen. “
Hoewel ze beweren dat Nibiru meestal voorbijgaat zonder schade aan te richten, beschrijven de tabletten een cataclysmische gebeurtenis die plaatsvond toen Nibiru de aarde naderde. We kennen dit als The Deluge , of, The Great Flood. Ten eerste verschenen er zwarte vlekken op het oppervlak van de zon, het magnetische veld van de aarde werd zwakker, de temperatuur steeg en de ijskappen begonnen te smelten.

“Dagenlang voor de Dag van de zondvloed, rommelde de aarde, kreunend alsof ze pijn had;
Nachten voordat de ramp toesloeg, werd in de hemel Nibiru als een gloeiende ster gezien. ”

Enlil zag de naderende ramp als een kans om van de mensen af ​​te komen die hij onwaardig achtte. Hij keerde terug naar Nibiru, maar veel Annunaki kozen ervoor om te blijven, en waren getuige van de overstromingen en vernietiging op de planeet vanuit hun “hemelse boten”, die om de aarde cirkelden.

‘Toen was er overdag duisternis, en’ s nachts werd de maan als door een monster opgeslokt. De aarde begon te schudden, door een kracht – voorheen onbekend. . . . Het was onrustig. In de gloed van de dageraad rees een zwarte wolk (Atoomwapen?)op aan de horizon. Het ochtendlicht veranderde in duisternis. Toen dreunde het geluid van een rollende donderslag en de bliksem verlichtte de lucht. . . Op die dag, op die onvergetelijke dag, begon de zondvloed met een brul. ”

Lees ook eens:   Etnische verschillen in immunohematologie

Op dat punt kwamen de enorme ijskappen van de Zuidpool in botsing en vielen in de oceaan. Dit zou overal tsunami’s hebben veroorzaakt. Noordwaarts ging het  naar de goudmijnen in Zuidoost-Afrika. De vloedgolf ging verder naar het noorden, totdat het de stad Eden bereikte en onder water kwam te staan ​​- een van de eerste Anunnaki-nederzettingen op aarde – nu ergens op de bodem van de huidige Perzische Golf.

Getuige van de ramp, Enki – die sympathie voelde voor zijn creaties – instrueerde zijn uitverkorenen om boten te bouwen. Onder deze weinige mensen bevonden zich Ziusudra (we kennen als Noach) en zijn familie.

Een grote storm met zware regenval begon. De vloedgolf bleef zeven dagen over de aarde vegen, totdat ze uiteindelijk tot stilstand kwam. Maar de zware regenval duurde nog veertig dagen en nachten.
Het verhaal van The Deluge of The Great Flood is opgenomen in bijna elke beschaving op onze planeet. Kernijsmonsters genomen uit Groenland en Antarctica illustreren dat op het hoogtepunt van de laatste ijstijd de zeespiegel 125 voet lager was dan nu. En, nog belangrijker, er zijn duidelijke aanwijzingen voor een snelle zeestijging.

 

HERSTEL
Na de zondvloed begon de wederopbouw van een nieuwe ruimtehaven. De tekst beschrijft hoe de Anunnaki hun gebouwen maakten volgens de positie van de sterren. Er staat:

“Laat het hart van de vlakte, de hemelen weerkaatsen! . . . . Toen Enki hiermee instemde, nam Enlil vanuit de lucht van afstanden maatregelen. ”

Inderdaad, de piramides – waarvan nu wordt vermoed dat ze veel ouder zijn dan oorspronkelijk werd vastgesteld – en vele andere oude monumenten zijn in feite uitgelijnd met de sterren.
Toen de Annunaki eindelijk de aarde verlieten, had hun invloed alle uithoeken van de wereld bereikt, van Mesopotamië tot India en Zuid-Amerika. Voordat ze vertrokken, schonken ze de mensheid de Soemerische beschaving, die voor die tijd op onverklaarbare wijze geavanceerd was – na een soort ‘plotselinge’ verschijning als een volwassen en zeer georganiseerde cultuur uit het niets. De Anunnaki leerden de Sumeriërs hun manier van leven en gevestigde vorsten.

Hier wordt het interessant: de *koningen* zouden optreden als hun afgezanten op aarde en de mensen regeren volgens oude principes. Zonder dat de mens het wist, werden koninklijke bloedlijnen genetisch gemanipuleerd door de Annunaki (rhesus negatieve bloedgroepen). Dit zou op zijn beurt de sterke afkeer van de adel tegen het fokken tussen klassen verklaren.
Sommige mensen speculeren dat de Annunaki er bedrieglijk in zijn geslaagd om de aarde te beheersen door selectief te fokken met adel gedurende eeuwen… millennia.

Anderen geloven dat op een dag, wanneer Nibiru weer dicht bij onze planeet is, de Anunnaki zullen terugkeren om de heerschappij te herstellen over het slavenras dat ze hebben gecreëerd. Dit zou de geheimhouding rondom de opgetekende geschiedenis van Sumerië verklaren.

Hoe dan ook, 3.600 jaar nadert een nieuwe cyclus.
Dus nu  weet u wat de ouden onthullen over onze oorsprong.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥