...

29 november 2021

 

Erich von Daniken – We kunnen bewijzen dat buitenaardsen hier duizenden jaren geleden waren

Erich von Daniken presenteert zijn baanbrekende werk, dat een versie biedt van (menselijke geschiedenis / oorsprong) gebeurtenissen die aansluiten bij het oude testament en moderne archeologische vondsten. Bewijs van oude buitenaardse wezens zijn overal ter wereld te vinden, van Egypte tot Peru, van Thailand tot Bolivia, het fenomeen was wereldwijd. Het is intrigerend om voor een groot deel van de oude geschiedenis een alternatieve theorie te horen die momenteel onverklaard blijft of gewoon vaag wordt uitgelegd met onwaarschijnlijke, maar momenteel geaccepteerde theorieën. Daniken zorgde ervoor dat hij je nooit vertelde wat je moest denken, maar hij stelde de juiste vragen.

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Buitenaardse ontvoering: bang voor het donker

Gerelateerde berichten