...
ParanormaalSpiritueel

10 interessante feiten over de Akasha-kronieken en hoe u de uwe kunt vinden

Is er een onzichtbare centrale opslagplaats in de hemel die alle informatie bevat over ieder mens, het verleden en de toekomst? Heb je gehoord van de Akasha-kronieken en geloof je in het bestaan ervan?

Edgar Cayce vertelde er ook over en kreeg zijn informatie via de Akasha kronieken.
Het l.ijkt op een harde schijf vol met games van alle mensen die op aarde leven en leefden.

Is er een onzichtbare centrale opslagplaats die alle informatie bevat over ieder mens, het verleden en de toekomst? Heb je gehoord van de Akasha-kronieken en geloof je in hun bestaan?

Op een eenvoudige manier uitgelegd, zijn de Akasha-kronieken kosmische bestanden, onzichtbaar en moeilijk toegankelijk voor de gemiddelde persoon. Stel je een enorme virtuele bibliotheek voor waarin alle informatie over elk wezen dat ooit in de tijd heeft geleefd is opgeslagen – zoiets als een onzichtbare galactische computer.

Dit systeem dient als een centrale opslagplaats van informatie voor iedereen die op aarde heeft geleefd. De Akasha-kronieken zijn niet alleen een container voor verschillende gebeurtenissen, maar bewaren elke handeling, woord, gedachte en intentie – alles wat er in de wereldgeschiedenis is gebeurd.

De Akasha-kronieken zijn ook niet alleen een “opslagplaats van herinneringen”. Ze zijn interactief en hebben daarom een ​​enorme impact op onze manier van leven, gevoelens, relaties en percepties van de wereld, evenals op de mogelijke realiteiten waarmee we worden geconfronteerd.

Het bestaan ​​van zulke hemelse kennis is natuurlijk niet wetenschappelijk bewezen, en daarom geloven de meeste mensen niet in de mogelijkheid van zo’n “bibliotheek”. Hier zijn 10 interessante feiten over de Akasha-kronieken en tips om ze te vinden.

1. Elke gedachte, woord en handeling is verzegeld in de Akasha-kronieken

Ze slaan niet alleen gegevens op over ons huidige leven, maar ook over al onze wedergeboorten. Evenals toekomstige gevolgen (lessen) die we zullen moeten doormaken als gevolg van onze keuzes die in het heden zijn gemaakt. De Akasha-kronieken slaan zowel onze goede als onze slechte emoties, woorden en daden op.

De zeldzame mensen die bekend zijn met de bewering dat er geen vonnissen of sancties staan ​​in de eigenaardige hemelse kronieken. Ze zijn gewoon een verslag van de reis van elke ziel naar de oneindigheid.

2. De gemiddelde persoon kan de records niet vinden

Er is toewijding en een echt doel voor nodig om toegang te krijgen tot de records. Vooral als een persoon alleen gedreven wordt door de nieuwsgierigheid om te begrijpen welke informatie in zijn hemelse dossier is opgeslagen, zal hij / zij geen toegang krijgen.

Er zijn echter veel leraren, mediums, sjamanen, gevorderde yogi’s, monniken en andere begaafde mensen die ons hierbij zouden kunnen helpen door ons naar ons rechtmatige pad te leiden. Het is geen toeval dat in elke periode van menselijk bestaan ​​en ontwikkeling hier toegewijde individuen naar de aarde worden gestuurd om anderen vooruit te leiden. Bijvoorbeeld – Nostradamus of Baba Vanga .

Lees ook:   Aura's kleuren

3. Deskundigen beweren dat iedereen met de juiste hulp toegang kan krijgen tot de Akasha-kronieken

Mensen die bekend zijn met energiekronieken zeggen dat degenen onder ons die ook toegang willen hebben tot onze etherische bestanden, dit kunnen doen met de hulp van mensen zoals zij. Maar dit is niet de enige manier. Je kunt opzettelijk contact maken met engelen en andere slimme wezens door de juiste stappen te volgen of door hun dromen.

Het probleem bij het zeggen van experts is dat er zoveel mensen zijn die proberen te profiteren van de Akashik-archieven

4. De Akasha-kronieken hebben een antwoord op elke vraag

Er is geen verkeerde vraag als het gaat om de Akasha-kronieken. Je kunt alles stellen, als het maar een echt echte vraag is. De records hebben een antwoord of begeleiding voor elk probleem.

5. Onze interactie met de Akasha-verslagen gaat in beide richtingen

Net zoals we informatie uit de Akasha-kronieken kunnen halen, zo ontvangen ze informatie van ons. Dat is de reden waarom het archiefgebied voortdurend verandert, beïnvloed door onze gedachten, gevoelens en acties. Daarom veranderen het lot en de antwoorden die we ervan kunnen leren voortdurend. Het belangrijkste dat u over de archieven moet weten, is dat ze ons leren dat we onze eigen bestemming bepalen.

6. Liefde en dankbaarheid zijn de twee gemoedstoestanden die ons verbonden houden met de Akasha-verslagen

De twee belangrijkste staten die ons verbonden houden met het veld van de akasha-kronieken zijn dankbaarheid en liefde. Edgar Casey, bekend als de vader van de Akasha-kronieken, zegt dat we, om goede energiekanalen te zijn, spiritueler moeten leven, en hoe kunnen we spiritueler zijn – door vrijer te zijn van ons ego.

7. Akasha is eigenlijk de ether – het vijfde element

Dit vijfde element van de ruimte wordt beschouwd als de belangrijkste schepper van de realiteit waaruit al het andere voortkomt, inclusief materie. Dit is waar de Akasha-kronieken hun naam aan ontlenen en dit is waar sommige experts denken dat je de kronieken kunt vinden.

8. Informatie over de archieven is overal geregistreerd, van de oude geschiedenis tot de moderne tijd

Informatie over de Akashi-verslagen is te vinden in volksverhalen en mythen, zowel oud als hedendaags, en de Bijbel. We kunnen ze leren kennen uit documenten die van ons zijn geërfd door Arabieren, Assyriërs, Feniciërs, Babyloniërs en andere oude beschavingen. Elk van hen geloofde in het bestaan ​​van enkele hemelse tabletten waarop de geschiedenis van de mensheid en spirituele informatie werd geschreven.

Lees ook:   Paranormale kinderen en het recht op een normale jeugd

9. Nostradamus had toegang tot de Akasha-kronieken

Veel van de belangrijkste figuren in de geschiedenis hadden toegang tot de Akasha-kronieken. De meest gehoorde namen zijn Nostradamus en Edgar Cayce. Als we denken dat de gegevens zowel het verleden als de toekomst bevatten, is dit misschien de bron van de talloze voorspellingen van Nostradamus voor de toekomst.

10. De Akasha Kronieken kunnen je de ware aard van de wereld waarin we leven laten zien

We zien de wereld om ons heen allemaal anders. Sommigen zien meer en benaderen het leven op een veel meer spirituele manier, terwijl anderen hun visie hebben geblokkeerd en het grotere geheel niet zien. Als je jezelf eenmaal hebt gereinigd en toegang hebt tot de Akasha-verslagen, zul je de ware aard van de wereld om je heen zien, een dimensie die is bevrijd van verkeerde waarnemingen en leugens.

Hier zijn enkele tips om het proces gemakkelijker te maken en uw persoonlijke Akasha-verslagen met meer succes te bereiken:

  1. Bepaal precies wat u wilt weten. Definieer uw intentie en vraag zo nauwkeurig mogelijk.
  2. Weet dat er geen verkeerde of domme vragen en bedoelingen zijn. U kunt vragen stellen over alles wat u op dit moment of in het algemeen opwindt.
  3. Als u klaar bent met uw vraag, vraag dan alle krachten, gidsen, wezens en bronnen om u te hulp te komen en zich aan u te openbaren. Zelfs degenen waar je nog nooit van hebt gehoord en waarvan je op dit moment nog niet weet.
  4. Gebruik je favoriete meditatiebeoefening. Betreed het proces zonder te haasten. Gun jezelf de tijd om te ontspannen, je geest en gedachten te kalmeren en je energie te kanaliseren. Vraag om toegang tot de gegevens in verband met de vraag die u heeft. Blijf in een open, ontvankelijke staat, zodat informatie je geest binnenkomt. Het kan visueel, auditief zijn, in de vorm van een gids of een engel, of een gevoel, een sensatie die informatie draagt.
  5. Als je contact opneemt met een wezen, vraag hem dan naar zijn naam en leg uit dat je toegang zoekt tot de Akasha-kronieken in verband met je vraag.
  6. Als u besluit, beëindigt u de sessie en neemt u de tijd om de resultaten van het experiment vast te leggen. Heb je toegang gekregen en wat heb je ervan geleerd? Schrijf je gedachten, gevoelens, emoties op, zelfs als je faalt. Dit kan in de toekomst nuttig voor u zijn.
  7. Houd er rekening mee dat de verbinding met de ruimtekanalen zich opent en ’s avonds sterker is.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button