web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalSpiritueel

Uittredingen.

Uittredingen.

 

When we dream, we have out-of-body experiences on the astral plane. Conscious astral projection involves getting into a meditative state, moving your astral body out of your physical body, and traveling around on the astral plane.

Tijdens de slaap, een bewusteloze toestand, bij een ongeluk, een operatie, een comateuze toestand,enz. kan het astraal lichaam het fysieke lichaam verlaten en zich naar andere dichtbije of verafgelegen plaatsen begeven. De persoon in kwestie kan dan perfect zijn omgeving waarnemen, inclusief zijn eigen fysieke lichaam, en daar achteraf  verslag over doen.
Hiernaast: video met Robert Monroe, die onderzoek deed ivm uittredingen en zelf ook veel uittredingen had.Tijdens operaties bijvoorbeeld komt dit uittreden zeer vaak voor. Personen zien zichzelf liggen op de operatietafel, zien de operatiekamer vaak tot in alle kleinste details, horen en zien de verschillende artsen werken. Zij kunnen ook de operatiekamer verlaten en zich begeven naar de andere plaatsen in en buiten het hospitaal. Achteraf kunnen zij gedetailleerd vertellen wat er allemaal gebeurd en gezegd is  tijdens hun verdoving. Duizenden keren zijn deze beweringen bevestigd door het aanwezige medisch personeel.

 

The 7 Most Effective Techniques For Inducing An Out-Of-Body Experience | Spirit Science and Metaphysics

Een ervaring:

 

Voor zover ik kan teruggaan heb ik altijd uittredingen gehad tijdens het slapen.Toen ik klein was had ik zo’n drie vier maal per week een bewuste uittreding.Het waren spontane en ongecontroleerde ervaringen. Meestal ervaarde ik het als een plots ‘wakker’ zijn en rechtop zitten in bed. Ik probeerde dan mijn moeder te roepen  die in een kamer ernaast sliep. Maar hoe hard ik ook probeerde te roepen: er kwam geen geluid. Heel raar vond  ik dat.

Soms voelde ik mij  boven mijn bed zweven of bevond ik mij plots in een andere kamer of  buiten het huis, in de tuin of zelfs op andere verder afgelegen plaatsen.Meestal vond ik het allemaal maar beangstigend en ‘floepte’ ik dan ook na korte tijd terug in mijn fysieke lichaam dat de hele tijd gewoon was blijven slapen.

Lees ook:   De getuige in de tunnel, Diana

Op een nacht , toen ik een jaar of vier was, werd ik weer eens ‘wakker’ en ging rechtop zitten in bed.Ik was bang en riep op mijn moeder in de kamer ernaast. Maar er was weer eens geen geluid en ik besloot  naar mijn moeder te gaan om bij haar te gaan liggen.Toen ik in de kamer van mijn ouders kwam (Via de open of gesloten deur weet ik niet meer.Gesloten deuren of muren zijn voor een astraal lichaam geen hindernis. Het kan overal doorheen.) zag ik tot mijn nog grotere schrik een Duitse Herdershond zitten op het matje naast mijn moeder. In een fractie schoot ik terug naar mijn lichaam .

Out-of-Body Travel, Out-of-Body Experiences, Out-of-Body, Near Death Experiences, Astral Travel, Astral Projection, Mysticism, Marilynn Hughes

Ik kon absoluut geen verklaring vinden voor de aanwezigheid van een hond (Duitse herder) in de slaapkamer  van mijn ouders, want zelf hadden we geen hond.

Pas vele jaren later kwam ik te weten dat moeder toen ze jong was  een Duitse herder had gehad waar ze een zeer hechte band mee had gehad. Ook het dier was zeer aan haar gehecht. Hij begeleide haar namelijk tot aan haar werk, ging dan naar huis en stond haar ’s avond terug op te wachten.

https://www.rnlnd.com/uittredingen.htm

Onderzoek naar uittredingen  is gedaan door  Robert A. Monroe. Hij heeft bovendien een methode ontwikkeld o.m.  met geluidscassettes  om te leren uittreden.

Meer info over zijn werk en methode op website: www.monroeinstitute.org

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken