web analytics
11:11 Dubbele getallen
SpiritueelGezondheid & Uiterlijk

Alles wat je eigenlijk weg moet gooien!

Vrijdag 13 – Geloof jij in Bijgeloof? | Je Ware ZelfOngetwijfeld begrijpt ieder van ons, dat een huis een plaats is waar alles harmonie en rust dient.

Het leven is heel moeilijk en de wereld om ons heen is vaak onvriendelijk. En alleen al thuiskomen, kan een persoon ontspannen en tot rust brengen. Maar soms brengt het huis ongemak met zich mee.

De slaap van een persoon wordt rusteloos, en ruzies, schandalen en misverstanden komen vaak voor in het gezin. Een persoon zoekt verwoed naar redenen, maar vindt geen voor de hand liggende redenen voor dergelijke negatieve factoren.

Veel vertegenwoordigers van het magische vak staan ​​erop dat veel dingen die thuis worden bewaard, de huisomgeving negatief kunnen beïnvloeden. Deze dingen kunnen schandalen, ziektes veroorzaken en zelfs dieven naar het huis lokken. Laten we uitvinden wat het waard is om van de hand te doen, om de genade en harmonie terug te brengen.

Dingen zijn dood.
Velen geloven dat dingen energie accumuleren en deze energie is niet altijd positief. Soms kunnen dingen of beddegoed de herinnering bewaren aan iemand die ernstig ziek was en in grote pijn was voor de dood.

Een ander belangrijk item is de constante negatieve emoties die een persoon zal ervaren, wanneer hij de dingen van een geliefde ziet die hij heeft verloren. Een permanente depressieve toestand leidt tot ernstige depressie. Daarom hang ik geen foto’s aan de muur of plaats ik ze op een kast oid. Dat is ongezond nml.
Elke keer krijg je herinneringen als je die foto’s ziet. Je mag pas kijken op je pc of in een fotoalbum, als je denkt dat je dat aankunt en er op een goede manier mee om kunt gaan, maar continu en vaak onbewust die foto’s zien is niet gezond voor je geestelijke rust.

Lees ook eens:  De Mexicaanse hond

Als gelovigen in een gezin leven, is het wenselijk om binnen veertig dagen na de dood van een geliefde van zijn spullen af ​​te komen. Kostbaarheden kunnen worden verkocht of uitgedeeld aan vrienden, terwijl ze vragen om te bidden voor de overledene. En andere dingen kunnen worden toegeschreven aan de kerk, waar ze in staat zullen zijn om te distribueren naar de armen en behoeftigen.

Oude kleding.
We raken vaak gehecht aan onze kleding. Soms is het gewoon onmogelijk om je favoriete oude trui of tas weg te gooien. Maar onze dingen bevatten informatie en het is niet altijd positief. Als er in het leven een moeilijke periode of een ernstige ziekte was, dan is het beter oude kleren te verwijderen. Tegelijk zal de herinnering aan dat slechte sneller verdwijnen.

Kapotte kleding en schoenen moeten met spoed worden weggegooid. Er wordt aangenomen dat door de gaten in de kleding, iemand zijn geluk en geluk verliest. Gescheurde kleren zijn alleen voor bedelaars. Bovendien wordt in sommige culturen aangenomen dat iemand door de gaten in kleding zijn gezondheid verliest. Daarom, om gelukkig en rijk te zijn, moet je, je ontdoen van gescheurde en versleten kleding.

bijgeloof

Huizen.
Als iemand een appartement of huis heeft gekocht van andere mensen, dan is het eerste wat je moet doen, dingen die bij de oude eigenaren horen, verwijderen. Je kunt ze vragen deze dingen op te halen of gewoon weggooien. Alle dingen, inclusief meubels, houden de herinnering vast aan degenen die hier eerder woonden. Niet altijd heeft deze informatie een positieve energie. Daarom, in een nieuw leven in een nieuw huis, is het noodzakelijk om helemaal opnieuw te beginnen.

Lees ook eens:  Dubbele tijden & getallen fenomeen en kassabon vandaag

Kapotte klok
Een kapotte klok kan de ontwikkeling van zaken en relaties stoppen. Als de muur- of bureauklok stuk is, moet je ze onmiddellijk repareren. Als dit niet mogelijk is, gooi ze dan meteen weg. Als de klok te duur is, is het beter om hem in een doos te verbergen en hem uit je zicht te verwijderen.

Kapotte spiegel
Een van de meest voorkomende tekenen is het teken van een kapotte spiegel. Er wordt aangenomen dat een spiegel een poort is tussen het hiernamaals en de wereld van de levenden. Als een spiegel is gebroken of stuk is, kan het kwaad er doorheen dringen. De kwade krachten die het huis zijn binnengekomen, zullen onmiddellijk diegenen die in het huis wonen schade berokkenen.

In Engeland geloofde men dat een gebarsten spiegel iemands gezondheid en jeugd wegneemt. De Fransen waren ervan overtuigd dat een gebroken spiegel spoedig een sterk gezin zou vernietigen. De Zwitsers zeggen dat iemand die in een gebroken spiegel kijkt, de duivel begroet.

Kunstbloemen.
Hoewel kunstbloemen van hoge kwaliteit heel mooi zijn, maar ze leven niet en blijven als het ware in de tijd hangen. Ze zullen geen zaden kunnen geven en daarom zal er geen nieuw leven zijn. Ze zeggen dat dergelijke bloemen niet toestaan ​​dat een persoon zijn wederhelft vindt. Het is vooral ongewenst om dergelijke bloemen in de slaapkamer te houden. Het is het beste om echte bloemen en planten in huis te houden en als je niets wilt uitgeven dan kun je een stel rijpe tarwe in een vaas doen of mooie foto’s met bloemen op de muur plaatsen.

Lees ook eens:  Hoe COVID-19 “vaccins” het leven van miljoenen mensen kunnen vernietigen

Hoorns van dieren.
Interessant is dat de hoorns in het huis zowel geluk als moeilijkheden kunnen brengen. Het is heel erg als de hoorns van een dood dier in huis hangen. In zo’n innerlijk attribuut accumuleert de negatieve energie van de dood. Dergelijke hoorns zullen geleidelijk de vitale energie van de bewoners van het huis opzuigen. Maar als u de hoorns in het bos vindt, die het dier zelf heeft laten vallen, dan zal zoiets geluk brengen aan het gezin.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥