...

19 oktober 2021

 

VACCINS WEL DEGELIJK OORZAAK VAN AUTISME

VACCINS WEL DEGELIJK OORZAAK VAN AUTISME

Autisme komt onder kinderen sinds 2000 drie maal meer voor. Het verband met vaccinatie wordt steeds ontkend.

Een nieuwe studie versterkt echter het vermoeden dat dit niet veroorzaakt wordt door de metalen bij de ontwikkeling van vaccins, maar door de toepassing van menselijke foetale cellen.

Volgens Theresa Deisher, oprichtster van Sound Choice Pharmaceutical Institute in Seattle, is het tijd wakker te worden. Er lijkt een duidelijk verband te bestaan tussen autisme bij kinderen en vaccins tegen waterpokken en hepatitis A. “Niet alleen worden deze met menselijke foetale cellen besmette vaccins in verband gebracht met autisme door heel de wereld”, zegt zij, “maar ook met epidemische kinderleukemie en lymphomen (kanker van lymfecellen – red.).”

Ze voegt eraan toe dat er “een groot aantal publicaties” is dat het HERV retrovirus in verband brengt met “kinderlymphoma” en dat de breed toegepaste waterpokken- en hepatitis A-vaccins “gefabriceerd worden met de foetale cellijn WI-38 en bemet zijn met dit retrovirus”. Deze lijn komt uit de longcellen van een opzettelijk geaborteerde 3-maand-oude vrouwelijke menselijke foetus.

Het team van Deisher bestudeerde gegevens uit de VS, de UK, Denemarken en Australië en vond dat de grote toenamen in de diagnose van autisme in de vroege jaren negentig begonnen na de introductie van verschillende vaccins met menselijk foetaal DNA en retrovirussen, en opnieuw na het uitgebreidere gebruik van die vaccins.

Menselijk foetaal weefsel wordt gebruikt om vaccins te kweken, legt Katy Doan uit, de hoofdonderzoekster van de studie, omdat het minder auto-immuunreacties oproept bij de ontvangers dan dierlijk weefsel. (LifeSiteNews)

Lees ook:   Indiaanse geneeskunde en de geneeskrachtige werking van de natuur

https://healthbytes.me/vaccins-wel-degelijk-oorzaak-van-autisme/

Hoe ziek is het om een vaccinatie te vullen met menselijk foetaal=a.s. baby=ongeboren kind= weefsel te vullen…welk nut heeft dit tegen een ziekte?
Lijkt me eerder dat je een fout maakt in een dna patroon, doordat er menselijk dna in een lichaam wordt gespoten…
Welk effect heeft dit…?
Een zg ”zombie”-effect op, misschien als ze nog even doortesten hebben ze straks robots in het verschiet joh…?

🙁

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten